Första besöket för halva priset

Du som är skriven i Solna får 50 % avdrag på en undersökning hos tandläkare eller tandhygienist första gången du besöker oss. Utöver våra citykliniker på Kungsholmen och Vasagatan hittar du även oss i Mörby centrum. Hos oss får du alltid tid snabbt, utan långa väntetider och onödiga återbesök.

För att ta del av erbjudandet eller om du har några frågor är du välkommen att ringa oss på 010 - 188 00 00. Var noga med att uppge koden Solna50 vid bokningstillfället. Det går också bra att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss så snart vi kan. 

"Aqua Dental tar självklart emot barn. Vi är hela familjens tandläkare"

Tandvårdsrädsla

Att lida av tandvårdsrädsla är vanligt och ingenting du ska skämmas över eller försöka dölja. Tvärtom, berätta gärna om din oro så reserverar vi lite ytterligare tid med din tandläkare. Många gånger har det visat sig vara tillräckligt att din tandläkare känner till din rädsla och går igenom saker i den egen takt. Dessutom ser vi till att du träffar en tandläkare med erfarenhet av att behandla patienter med tandläkarskräck.

Traditionell och specialiserad tandvård

Hos oss är hela familjen välkommen. Vi har specialiserat oss på att både underhålla och återställa leenden, vilket innebär att vi tar emot alla typer av patienter och fall - från traditionella undersökningar, lagningar och akuta besvär till avancerade specialistbehandlingar inom tandreglering och implantat. Vi har öppet 365 dagar om året för att alltid finnas till hands när du behöver oss.

Basundersökning

En undersökning hos tandläkaren innebär en genomgång av din mun och dina tänder. Tandläkaren tittar efter synliga skador, karies, plack och förändringar på slemhinnorna. Fyra röntgenbilder tas för att upptäcka eventuella problem som inte syns med blotta ögat. Om uppföljning krävs kommer du att konsulteras innan något ingrepp påbörjas.

Barntandvård

För barn och ungdomar upp till 23 år är tandvården kostnadsfri. Det frai vårdvalet innebär att du har möjlighet att välja hos vilken tandläkare du vill lista ditt barn. Tandvården kommer fortfarande vara kostnadsfri så länge kliniken har ett avtal med landstinget. VIlket vi har. 

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Aqua Dental är i en expanderande fas och vi planerar nu att bli din tandläkare i Solna. Tills vi öppnar är du välkommen tilll någon av våra andra kliniker i Stockholm

Behöver du en tid?

Aqua Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Här erbjuds du som patient tandvård. Du hittar våra kliniker i både Stockholms city och i Göteborgs centrum.