Att remittera patienter till Aqua Dental

Nu är det möjligt att remittera dina patienter till oss. Aqua Dental har specialister inom käkkirurgi, endodonti, oral protetik och ortodonti. Nedan kan du läsa mer om våra specialister och Sjöstadsklinikens CBCT 3D röntgens fördelar.
Säkrast är att mejla oss på remiss@aquadental.se med namn och kontaktuppgifter så återkommer rätt person hos oss!

Om en till oss remitterad patient mot förmodan frågar om hon/han får fortsätta hos oss avvisar vi detta vänligt men bestämt och hänvisar tillbaka till remitterande tandläkare.

Vi arbetar ständigt för korta väntetider, sällan mer än 2 veckor.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 

Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80

3d

CBCT 3D Röntgen

Nu kan Aqua Dental erbjuda tredimensionella röntgenbilder och skiktröntgen på vår fräscha klinik i Hammarby Sjöstad. Bilderna granskas och utlåtande skrivs av övertandläkare Gulli Olsson Sandin, specialist i Odontologisk radiologi. CBCT, eller 3D-röntgen, är bland de mest avancerade bildanalysverktyg vår bransch förfogar över i dagsläget. Tekniken erbjuder ett antal fördelar jämfört med konventionell teknik. Viktigast… Läs mer

allmän tandvård - bild

Endodonti

Behandlingsområden inom endodontin: Utredning och behandling av infektions- och smärttillstånd från tänder och dess omgivande vävnad. Konventionella eller ortograda rotbehandlingar. Apikalkirurgiska eller retrograda behandlingar Avlägsning av stift/filfraktur/-er Vår endodontist Ali Farahzadi: Varför tycker jag att mitt yrke är så roligt? Jag lockas av utmaningen och strävandet efter perfektion, det är fascinerande att titta på en… Läs mer

remiss-310x180

Remiss

Nu är det möjligt att remittera dina patienter till oss. Vill du ha mer information maila oss på remiss@aquadental.se med namn och kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan!

Protetik

Specialister i käkkirurgi

Aqua Dental är stolta att kunna erbjuda käkkirurgisk behandling på fräscha och senaste klinik belägen i Hammarby Sjöstad. På kliniken tjänstgör Med. Dr, övertandläkare/specialist käkkirurgi Måns Jungner. Måns tog tandläkarexamen 1997 på Karolinska Institutet och specialistexamen i käkkirurgi 2007. Efter forskningsvistelse i Brasilien har han tjänstgjort på Karolinska sjukhuset sedan 2007 som övertandläkare. På kliniken… Läs mer

Boka undersökningstid

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Ditt telefonnummer

Din epost

Ämne

Ditt meddelande

Boka tid redan idag!
  • Tidsbokning
  • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.