Aqua Dental är stolta att kunna erbjuda käkkirurgisk behandling på fräscha och senaste klinik belägen i Hammarby Sjöstad.

På kliniken arbetar Payam Farzad som är övertandläkare och specialisttandläkare inom käkkirurgi. Han tog tandläkarexamen från Karolinska institutet 1999 och har även en specialistexamen i käkkirurgi sedan 2008. Efter utlandstjänstgöring i bland annat England och en forskningsvistelse i Kuwait har Payam arbetat som övertandläkare vid Karolinska sjukhuset sedan 2010

Vi tar emot patienter med alla typer av käkkirurgiska problem. Sjöstadskliniken har all utrustning och kompetens för Astra Dentsply, Straumann och Nobel biocare.

På kliniken finns tillgång till CBCT 3d röntgen vilket garanterar att patienten ges bästa möjliga förutsättning för en lyckad operation.

Innan behandlingen påbörjas kommuniceras terapiplanen med remittenten. Remittenten får även en epikris skickat till sig efter att behandlingen är avslutad. Du är självklart välkommen att kontakta oss under behandlingens gång om du är nyfiken på progressionen.

Remisser kan antingen skickas i pappersform eller via ett mejl hammarbysjostad@aquadental.se.

***

Om en till Aqua Dental remitterad patient mot förmodan frågar om hon/han får fortsätta hos oss avvisar vi detta vänligt men bestämt och hänvisar tillbaka till remitterande tandläkare.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer