Protetik

Aqua Dental är stolta att kunna erbjuda käkkirurgisk behandling på fräscha och senaste klinik belägen i Hammarby Sjöstad.

På kliniken tjänstgör Med. Dr, övertandläkare/specialist käkkirurgi Måns Jungner. Måns tog tandläkarexamen 1997 på Karolinska Institutet och specialistexamen i käkkirurgi 2007. Efter forskningsvistelse i Brasilien har han tjänstgjort på Karolinska sjukhuset sedan 2007 som övertandläkare.

På kliniken arbetar även Payam Farzad som är övertandläkare och specialisttandläkare inom käkkirurgi. Han tog tandläkarexamen från Karolinska institutet 1999 och har även en specialistexamen i käkkirurgi sedan 2008. Efter utlandstjänstgöring i bland annat England och en forskningsvistelse i Kuwait har Payam arbetat som övertandläkare vid Karolinska sjukhuset sedan 2010

Vi tar emot patienter med alla typer av käkkirurgiska problem. Sjöstadskliniken har all utrustning och kompetens för Astra Dentsply, Straumann och Nobel biocare.

På kliniken finns tillgång till CBCT 3d röntgen vilket garanterar att patienten ges bästa möjliga förutsättning för en lyckad operation.

Innan behandlingen påbörjas kommuniceras terapiplanen med remittenten. Remittenten får även en epikris skickat till sig efter att behandlingen är avslutad. Du är självklart välkommen att kontakta oss under behandlingens gång om du är nyfiken på progressionen.

Remisser kan antingen skickas i pappersform eller via ett mejl hammarbysjostad@aquadental.se.

***
Om en till Aqua Dental remitterad patient mot förmodan frågar om hon/han får fortsätta hos oss avvisar vi detta vänligt men bestämt och hänvisar tillbaka till remitterande tandläkare.

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.