allmän tandvård - bild

Behandlingsområden inom endodontin:

 • Utredning och behandling av infektions- och smärttillstånd från tänder och dess omgivande vävnad.
 • Konventionella eller ortograda rotbehandlingar.
 • Apikalkirurgiska eller retrograda behandlingar
 • Avlägsning av stift/filfraktur/-er

Vår endodontist Ali Farahzadi:
Varför tycker jag att mitt yrke är så roligt? Jag lockas av utmaningen och strävandet efter perfektion, det är fascinerande att titta på en väl utförd behandling med ett lyckat biologiskt svar.
Endodontin har revolutionerats med hjälp av mikroskop, ultraljud, maskinell rensning samt diverse biokompatibla material.

Utvecklingen har bidragit till att ovan uppräknade behandlingsområden är möjliga med ett bättre utfall samt att de blir mer effektivt utförda. Det som är mest aktuellt är pulparegeneration/revaskularisation – rensning av kanaler med en enda ”fil”.
På senare tid har även remisser med önskemål att avlägsna frakturerade broskruvar/distanser inkommit.

***
Om en till Aqua Dental remitterad patient mot förmodan frågar om hon/han får fortsätta hos oss avvisar vi detta vänligt men bestämt och hänvisar tillbaka till remitterande tandläkare.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 
Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80


Aqua Dental

Senaste nyheterna

 • klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm.  ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson.   Under 2016 har tandläkarkedjan Aqua Dental hunnit både etablera sig och expandera i Göteborg;… Läs mer

 • marcus-estetisk-header

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han.   När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

 • rajmonda

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar.   Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.