Du kommer regelbundet att kallas på återbesök under din pågående tandregleringsbehandling. Under dessa besök kommer din tandställning och fästena att kontrolleras och nödvändiga justeringar att göras. Allt för att optimera din behandling. Hur ofta dessa återbesök sker varierar. De flesta patienter kommer på kontroller var 6:e - 8:e vecka.
En kontroll tar omkring 30 minuter, beroende på mängden justeringar som behövs göras, och du kommer även att få veta varför varje justering görs. Det är under dessa kontroller du som patient har möjlighet att prata om dina förväntningar och hur du upplever behandlingen. Genom att berätta om dina förväntningar hjälper du oss att förstå vilka resultat du eftersträvar.

Under pågående tandregleringsbehandling är det viktigt att du besöker tandläkaren regelbundet för vanliga undersökningar.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer