Inman Aligner är en modern avtagbar tandställning som justerar tänderna snabbt och till en lägre kostnad än andra konventionella alternativ. Tandställningen består av dubbla fjädrande bågar som med ett milt tryck rätar ut tänderna. 

Sveriges mest erfarna:

Endast tandläkare certifierade av Inman Aligner kan tillhandahålla denna tandställning. På Aqua Dental arbetar även några av  Sveriges mest erfarna tandläkare på Inman Aligner.

Patienter som har använt Inman Aligner är ofta mycket nöjda med det snabba resultatet. Denna tandsubstansbevarande metod har förändrat den estetiska tandvården stort. Den genomsnittliga behandlingstiden ligger mellan 6–16 veckor och har ett överkomligt pris. Efter behandling fixeras tänderna med en tunn ståltråd bakom tandraden.

Dessutom är denna diskreta tandställning avtagbar vilket ger chans till lite vila och vård av tänder och ställning. Tandställningen används 18–20 timmar per dygn.

Före och efter Inman Aligner

Före 

Efter 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer