Kostnadsfri konsultation för tandreglering

Under en konsultation kan du ställa dina frågor till någon av våra kompetenta specialisttandläkare inom tandreglering, och få hjälp att hitta rätt behandling för dig.

Just nu erbjuder vi kostnadsfria konsultationer för tandreglering (värde 1070 kr) när du bokar en basundersökning hos oss. Priset för en basundersökning är 995 kr och måste bokas senast 31 maj.

Erbjudandet gäller på alla våra kliniker i Stockholm och Göteborg. Under en konsultation får du träffa någon av våra specialisttandläkare för att utreda dina möjligheter till tandreglering och gå igenom all nödvändig information om hur en behandling går till. Konsultationstillfället pågår i fyrtio minuter så du har god tid till att få svar på dina frågor, till exempel vilken tandställning som skulle passa dig bäst eller hur mycket en behandling skulle kunna kosta. 


Har du frågor eller vill boka en tid?

Vid frågor eller bokning är du varmt välkommen att ringa oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. Det går också bra att fylla i formuläret så hör vi av oss till dig inom kort. 

Så går en konsultation till

Under konsultationen gör tandläkaren en bedömning utifrån din situation, och du får berätta om vilka förväntningar du har på behandlingen och resultatet. Tandläkaren berättar också vad det innebär att genom gå en tandregleringsbehandling. När du lämnar konsultationen är nästa steg att fundera över om du vill gå vidare med din behandling, och vilken typ av tandställning du i så fall vill behandlas med.


Därför ska du välja en ortodontist

Ortodontister, specialister inom tandreglering, har utöver sin ordinare tandläkarexamen vidareutbildat sig ytterligare tre år inom tandreglering. De arbetar uteslutande med dessa behandlingar, vilket gör att besitter omfattande erfarenhet och kunskap inom området. På Aqua Dental strävar vi alltid efter kvalitativa och långsiktiga resultat som du kan leva med livet ut. Det är helt enkelt därför vi förespråkar en behandling utförd av en specialisttandläkare

Absolut, vi erbjuder väldigt förmånliga avbetalningsalternativ via Klarna och Resurs Bank. Via Resurs Bank kan du välja att delbetala din behandling upp till 48 månader helt räntefritt. Ring oss på 010-188 00 00 för mer information. 

Självklart. Vi arbetar med alla typer av tandställningar, både de traditionella rälsen (även med vita tandfärgade keramiska fästen) till osynliga alternativ som Invisalign och Incognito. Det innebär att vi alltid har ett atlernativ som passar dig, oavsett förutsättningar och önskemål. 

Det är viktigt att säkerställa att munnen är frisk och i gott skick för att kunna flytta tänderna. Därför behöver du göra en undersökning senast sex månader innan behandlingsstart. Om karies eller andra problem upptäcks måste det behandlas innan tandregleringen.

Undersökningen kostar 945 kr och kan självklart betalas med ditt statliga tandvårdsbidrag.