kostnad

Hur mycket kostar det med tandställning hos oss?

Beroende på vilken metod du är intresserad av, har vi beskrivit de olika metoderna samt ett ungefärligt pris för respektive metod. 

Det finns flera olika sorters tandställningar, synliga, osynliga, fasta och löstagbara. Oavsett vilken som är bäst för dig så kan vi hjälpa dig. Priserna varierar från ca 20 000 upp till 75 000. Under ditt första besök som blir en konsultation kommer du få ett kostnadsförslag från tandläkaren så du vet vad det kommer kosta dig i slutändan. Priset kan variera beroende på hur många käkar du behöver/vill reglera, hur stora korrigeringar du har och om du önskar en synlig eller osynlig tandställning. Därför är det alltid bäst att komma på konsultation och få tydliga svar på alla dina frågor. En konsultation hos oss kostar dig bara 500 kr vid första besöket och denna summa drar vi av när du sedan kommer tillbaka och påbörjar din behandling.

Ungefärliga priser en käke:

Tandreglering, en käke, enkel 24 900
Tandreglering, en käke, okomplicerad 29 900
Tandreglering, en käke, normal 34 900
Tandreglering, en käke, komplicerad 39 900
Lingual (incognito, insidan) 19 900
Inman Aligner, alltid en käke 23 000 inkluderat retainer.

Ungefärliga priser två käkar:

Tandreglering, två käkar, enkel 35 900
Tandreglering, två käkar, okomplicerad 39 900
Tandreglering, två käkar, normal 44 900
Tandreglering, två käkar, komplicerad 44 900
Invisigline 29 000- 49 000
Lingual (incognito insidan) 34 900

Tillägg:

6 vita brackets 2 990
10 vita brackets 4 990
10 + 10 vita brackets 8 990
Specialisttaxa, timdebitering (speciella fall) 2 990

Alla dessa priser är ungefärliga och det går inte att göra en korrekt bedömning utan att en tandläkare/ortassistent/ortodontist har undersökt dina tänder.

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.