kostnad

Hur mycket kostar det med tandställning hos oss?

Beroende på vilken metod du är intresserad av, har vi beskrivit de olika metoderna samt ett ungefärligt pris för respektive metod. 

Det finns flera olika sorters tandställningar, synliga, osynliga, fasta och löstagbara. Oavsett vilken som är bäst för dig så kan vi hjälpa dig. Priserna varierar från ca 20 000 upp till 75 000. Under ditt första besök som blir en konsultation kommer du få ett kostnadsförslag från tandläkaren så du vet vad det kommer kosta dig i slutändan. Priset kan variera beroende på hur många käkar du behöver/vill reglera, hur stora korrigeringar du har och om du önskar en synlig eller osynlig tandställning. Därför är det alltid bäst att komma på konsultation och få tydliga svar på alla dina frågor. En konsultation hos oss kostar dig bara 500 kr vid första besöket och denna summa drar vi av när du sedan kommer tillbaka och påbörjar din behandling.

Ungefärliga priser en käke:

Tandreglering, en käke, enkel 24 900
Tandreglering, en käke, okomplicerad 29 900
Tandreglering, en käke, normal 34 900
Tandreglering, en käke, komplicerad 39 900
Lingual (incognito, insidan) 19 900
Inman Aligner, alltid en käke 23 000 inkluderat retainer.

Ungefärliga priser två käkar:

Tandreglering, två käkar, enkel 35 900
Tandreglering, två käkar, okomplicerad 39 900
Tandreglering, två käkar, normal 44 900
Tandreglering, två käkar, komplicerad 44 900
Invisigline 29 000- 49 000
Lingual (incognito insidan) 34 900

Tillägg:

6 vita brackets 2 990
10 vita brackets 4 990
10 + 10 vita brackets 8 990
Specialisttaxa, timdebitering (speciella fall) 2 990

Alla dessa priser är ungefärliga och det går inte att göra en korrekt bedömning utan att en tandläkare/ortassistent/ortodontist har undersökt dina tänder.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

Ditt telefonnummer

 
Det går också bra att ringa till oss. Du når oss på: 020-20 20 80


Aqua Dental

Senaste nyheterna

 • klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter växa i Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm.  ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson.   Under 2016 har tandläkarkedjan Aqua Dental hunnit både etablera sig och expandera i Göteborg;… Läs mer

 • marcus-estetisk-header

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han.   När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer

 • rajmonda

  ”Nu har jag det där Hollywood-leendet”

  24-åriga studenten Rajmonda Bytyci var missnöjd över utseendet på en av sina framtänder. Hos Aqua Dental fick hon hjälp att göra den estetiska tandregleringsmetoden Inman Aligner. – Nu har jag det där Hollywood-leendet, säger hon och skrattar.   Sedan tonåren har 24-åriga Rajmonda Bytyci besvärats av sin framtand som hon inte tyckte var jämn. – Jag störde mig… Läs mer

Våra kliniker i
Stockholm

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.