Sebastian Krok ville bli säljare men såg sina ojämna tänder som ett hinder. Med metoden Invisalign kunde han reglera tänderna utan att det syntes - för att i dag kunna bära sitt drömleende. 

Sebastian Krok, 25 år, var missnöjd med sin ojämna tandrad, men ville inte skaffa den traditionella ”rälsen”.
– Som liten såg jag en tv-serie där de retade en kille med tandställning. Det fastnade hos mig, säger han.

När Sebastian blivit lite äldre bestämde han sig för att kolla upp andra möjligheter än den fasta tandställningen. Han sökte sig till Aqua Dental för att skaffa tandimplantat. Tandläkaren han träffade berättade att problemet gick att åtgärda med tandställning och föreslog systemet Invisalign. En metod perfekt för Sebastian som inte ville ha en tandställning som syntes mycket.
– Jag ville ha ett hollywood-leende, men inte en räls. Invisalign upplever jag inte som iögonfallande alls. Min mamma och pappa reagerade inte ens första gången jag besökte dem efter jag satt in den, säger han.

Sebastian tycker att kliniken på Östermalm var fräsch och han blev positivt bemött av personalen. Behandlingen som sedan pågick i ett år beskriver han som smärtfri och smidig. Det enda som besvärade honom var när skenan efter ett byte ibland kunde skava mot tungan. Något som enkelt fixades med en fil han bar med sig.

Smidigt med avtagbara skenor

Han tyckte även att det var skönt att kunna ta av skenan då och då.
– Att ta bort den lite varje dag kändes som en frihet. Skulle jag ut och festa en kväll kunde jag bara ta ut den, säger han.

Att Invisalign är en flexibel metod gör att han rekommenderar den till andra. Innan tandregleringen log Sebastian inte lika mycket som i dag.
– Efteråt kändes det jäkligt bra, jag gick och slickade på tänderna för att de var så lena. Jag gillar att titta på dem nu.

I dag känner han sig gladare än innan tandregleringen. Han arbetar som säljare, en dröm han tidigare tyckte att tänderna stod i vägen för.

Är du intresserad av tandreglering? Boka en konsultation hos hon av våra tandläkare för att se vilken metod som skulle passa dig bäst. Om du bokar en basundersökning får du just nu en kostnadsfri konsultation inom estetisk tandvård på köpet! 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.