Lapparaquadental

Vi börjar med Fillers & Botox!

Postat av Rikard Virta, kategoriserat under Fillers & Botox.

Vi erbjuder Fillers & Botox till våra patienter

Nu kan man boka Fillers & Botox-behandlingar hos oss på Aqua Dental. Vi har tre kliniker i Stockholm. En på Östermalm, Kungsholmen och i Hammarby Sjöstad. Vi har en Leg. Tandhygienist med över 10 års erfarenhet som kommer att utföra behandlingarna och det är vi mycket glada över. I samma linje med alla behandlingar vi erbjuder på Aqua Dental är vi noga med att patienten ska ha den absolut säkraste och tryggaste behandlingsgrunden att stå på.

Vi använder oss utav marknadsledande märken som är välbeprövade och med rätt behandlingsform och teknik skapar det ett märkbart resultat redan på några dagar efter första behandlingen.

Här kan du läsa mer om våra Fillers & Botox-behandlingar.

Boka tid, info eller frågor

Ring 020-20 20 80

Just nu 25% på behandlingar bokade innan den 31/10. Fyll i formuläret nedan:

Ditt telefonnummer

Din epost

Liknande nyheter

 • Ikon-Spruta

  3 myter om Botox

  Just nu 25% på behandlingar bokade innan den 31/10. Fyll i formuläret nedan: Myt 1. Botulinumtoxin ger ett stelt utseende och onaturligt Personer som får ett konstlat och stelt ansikte efter en behandling har troligtvis behandlats av en oseriös behandlare. Hos en seriös och kvalificerad person får man raka motsatsen till resultat. Med hjälp av… Läs mer

 • Lapparaquadental

  Vi börjar med Fillers & Botox!

  Vi erbjuder Fillers & Botox till våra patienter Nu kan man boka Fillers & Botox-behandlingar hos oss på Aqua Dental. Vi har tre kliniker i Stockholm. En på Östermalm, Kungsholmen och i Hammarby Sjöstad. Vi har en Leg. Tandhygienist med över 10 års erfarenhet som kommer att utföra behandlingarna och det är vi mycket glada… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.