Vi skänker pengar till flyktingkatastrofen

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Rekommendera en patient till oss så skänker vi 300 kronor till Röda korset.

Just nu pågår den största flyktingkatastrofen sedan andra världskriget. Miljontals människor befinner sig på flykt från krig, konflikter och förtryck i bland annat Syrien, Afghanistan och Irak. Många försöker, med risk för sina liv, att ta sig till Europa, långt ifrån alla överlever resan. 

Lidandet är alltså stort men det är även viljan att hjälpa och hjälporganisationerna har samlat in miljontals kronor för att hjälpa människor i dessa utsatta lägen. 

Vi på Aqua Dental vill också dra vårt strå till stacken och startar nu en kampanj där vi donerar pengar till Röda Korset för varje ny patient som våra kunder refererar till oss.

Känner du någon som söker efter en tandläkare eller som inte undersökt sina tänder på länge? Skicka då deras namn och nummer till oss så donerar vi 300 kronor till Röda Korset vid deras första bokning. Dessutom får vår nya patient ett bra erbjudande på en behandling som de väljer själva. Det kan vara allt från vanlig tandläkarundersökning till en konsultation för tandimplantat, tandreglering eller annan estetisk tandvård.

Fyll i din väns kontaktuppgifter här

 

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.