På Aqua Dental skriver vi ofta att vi arbetar med några av branschens främsta tandläkare. Vi har som målsättning att genom kvalitet, tillgänglighet och passion kunna leverera Sveriges bästa och tryggaste tandvård. För att kunna uppnå det målet måste vi se till att vår personal håller högsta möjliga kvalitet.
– Vi arbetar för att kunna rekrytera de bästa tandläkarna. Vi är även otroligt måna om vår personal och arbetar kontinuerligt för att utveckla deras kompetens ytterligare, säger Henrik Augustsson, vd på Aqua Dental.

Alla tandläkare som anställs går igenom ett gediget kvalitetsprogram och gör speciellt framtagna arbetsprover för att vi ska kunna säkerställa kvaliteten på deras arbete. För att kvaliteten alltid ska vara hög följer vi upp tandläkarnas arbete löpande och bedömer deras kompetens. Ledande för detta hos Aqua Dental är Jan Ekenbäck som kvalitetsansvarig och Louise Hägglund som odontologiskt ansvarig tvärs kedjan, dessutom återfinns lokalt ansvariga på varje klinik för den odontologiska kvaliteten. De arbetar med att vidareutveckla alla våra tandläkare och granska journaler för att säkerställa att kvaliteten på behandlingarna är den absolut högsta. De arbetar dessutom hela tiden med att utveckla och förbättra tandvården.

Att vi på Aqua Dental kan säga att vi arbetar med några av Sveriges främsta tandläkare beror även på att vi har några av Sveriges främsta specialister inom protetik, kirurgi, ortodonti, endodonti och parodontologi. Många av våra tandläkare har även fördjupat sina kunskaper med vidareutbildningar inom olika områden. Exempelvis arbetar specialisttandläkare Ali Salehi på Aqua Dental, han har en specialistexamen inom oral protetik, men har även studerat estetisk tandvård vid King’s College London. Maria Lagervall arbetar som specialisttandläkare i parodontologi, hon har förutom sin specialistexamen en magister i odontologisk vetenskap. Ali Farahzadi har en specialistexamen inom endodonti, handleder blivande specialister och håller föreläsningar för allmäntandläkare om sitt specialistområde. Våra tandläkare har lång erfarenhet, gedigen kunskap och stor kompetens.
– Våra tandläkare har lång erfarenhet och stor passion inom deras respektive expertområden - samtidigt brinner alla för att fortsatt ligga i framkant genom att följa forskningen och utvecklingen inom tandvården noggrant. Eftersom vi arbetar med vidareutveckling och noggranna uppföljningar av kvaliteten kan vi säga att vi strävar efter att ha de främsta tandläkarna. Samtidigt kan inte tandläkarna prestera på sin maximala potential om de inte omges av mycket kompetent övrig personal. Allt detta säkerställer vi genom rigida rekryteringsprocesser, kontinuerlig kvalitetssäkring och inte minst genom att se till att vår personal ges rätt förutsättningar för att trivas hos oss. Vi vill skapa ett drömlag på Aqua Dental, säger Henrik Augustsson.

Vi på Aqua Dental är väldigt specialisttunga, hos oss arbetar i dag över 20 specialisttandläkare, dessutom har vi många seniora allmäntandläkare som har nischat sig inom olika områden. Det gör att våra tandläkare arbetar nära mer seniora tandläkare och kan ta hjälp av någon med längre erfarenhet om det skulle behövas. Eftersom våra tandläkare arbetar nära varandra fortsätter alla att utvecklas oavsett tidigare erfarenhet.
– Hos oss har vi ett speciellt samspel mellan specialist- och allmäntandläkare. Specialisterna arbetar hela dagarna med det område de är experter inom, men samtidigt kan allmäntandläkarna vara trygga med att kunna konsultera dem eftersom de arbetar nära tillsammans. Det är ovanligt att allmäntandläkare har den kompetensen så nära tillhands, säger Henrik.  

Att vi fortsätter följa upp och utvärdera tandläkarnas arbete kontinuerligt gör att vi med trygghet kan säga att vi arbetar med några av Sveriges främsta tandläkare.

Är du i behov av en tandläkare? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att boka en tid. 

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  Implantat hos Aqua Dental.

  41-åringens mjölktänder gav honom huvudvärk

  41-åringen hade problem med mjölktänder som inte lossnat. Tandimplantat blev hans räddning. Saidimu Ole Ngais hade problem med mjölktänder som inte hade lossnat.Efter att ha varit missnöjd med sin tidigare tandläkare hittade han rätt hjälp hos Aqua Dental. Läs mer

  tandimplantaten

  Kerstin fick nya tänder och botade sin tandläkarskräck

  För 82-åriga Kerstin Schillerström blev tandimplantaten en vändning i tillvaron. Hon både botade sin tandläkarskräck och fick nya tänder. – Jag är uppväxt med att man knappt gick till tandläkaren så tänderna är inte skötta som de borde och då tar det stryk, berättar Kerstin Schillerström. Läs mer

Är du intresserad av tandimplantat? Bli en av de 30 första som anmäler sig till vårt öppet hus den 9 december på Östra hamngatan och få en kostnadsfri konsultation under dagen