Aqua Dental, Sveriges snabbast växande tandvårdskedja, expanderar och söker fler duktiga kollegor till våra moderna kliniker i Stockholm samt till våra nya kliniker i Göteborg.

 Vår affärsidé är att erbjuda våra patienter högklassig service och den bästa möjliga tandvården. Vi har djup odontologisk kompetens inom allmäntandvård, estetisk tandvård och specialiserad tandvård (ortodonti, kirurgi, protetik, parodontologi och endodonti). 

Aqua Dental befinner sig i en mycket expansiv fas och söker därför efter fler kompetenta kollegor att arbeta ihop med.

Från Press Release: Tandläkarkedjan Aqua Dental i Stockholm och Beiring Tandklinik i Göteborg slås samman. Under det gemensamma namnet Aqua Dental kommer man fortsätta den gemensamma utvecklingen av högkvalitativ tandvård med kundservice i fokus – tandvård med kvalitet till rätt pris! – Läs hela Press Releasen här

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och alltid sätter patienten i centrum. 

• Som tandläkare är du en skicklig allmän-, nisch- eller specialisttandläkare med bevisad hög odontologisk kunskap och stark drivkraft.

• Som hygienist har du bevisad erfarenhet av självständigt och effektivt arbete med god erfarenhet av att arbete gemensamt med andra duktiga behandlare. 

• Som tandsköterska har du god erfarenhet av arbeta effektivt med närmsta tandläkare och tar stort ansvar för patientupplevelsen, du har även gärna dokumenterad erfarenhet av att assistera vid större behandlingar och operationer. 

Oavsett roll i teamet så har du en hög social kompetens, strävar efter att ständigt utvecklas och brinner för att arbeta i högpresterande dynamiska team.

 Vill du… 

…arbeta med högkvalitativ tandvård i moderna lokaler i Stockholm eller Göteborg?

…arbeta på Sveriges snabbast växande tandvårdskedja?

…ha goda möjligheter att utvecklas?

…arbeta med några av Sveriges främsta odontologer?

I sådana fall bör du skicka in en ansökan till jobb@aquadental.se

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Dajana Houdek (personalansvarig på Aqua Dental) på mail dajana@aquadental.se

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

  klaratander

  Tandläkarkedjan Aqua Dental fortsätter - Stockholm

  Aqua Dental fortsätter växa. Genom ett förvärv av Klara Tänder på Vasagatan får bolaget nu en fjärde klinik i centrala i Stockholm. ”Det är en klinik på bästa läge och med väldigt kompetent personal”, säger Aqua Dentals vd Henrik Augustsson. Läs mer

  Ingen märkte att jag hade tandställning

  Marcus: ”Ingen märkte att jag hade tandställning”

  39-åriga Marcus Nestor hade tandställning som barn – men som vuxen kom problemen tillbaka. Tack vare tandregleringsmetoden Invisalign blev tänderna raka på bara ett år. – Jag trodde inte att det skulle blir så pass bra på så kort tid, berättar han. När 39-åriga Marcus Nestor var yngre och gick i grundskolan hade han en… Läs mer