Skärmavbild 2015-02-26 kl. 08.53.11

Vilhelm, 30: Tandläkare botade min tandläkarskräck!

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Detta är en artikel som kvällstidningen Expressens skrivit under sektionen Marketnews som vi har saxat:

Under fyra års tid vägrade Wilhelm Ögren att gå till tandläkaren men till slut var han tvungen för att laga ett hål. Med hjälp av proffsigt bemötande och ännu proffsigare behandling är nu hans tandläkarskräck ett minne blott.

– Det kändes ingenting när de lagade hålet och jag kände mig trygg och säker i tandläkarstolen, säger han.

För Wilhelm Ögren, 30 år, har det alltid varit en skräck att gå till tandläkaren. Ända sedan barnsben har han varit rädd för vad tandläkaren skulle göra med hans tänder och om det skulle göra ont. Fram till idag.

– Jag satt och surfade på nätet efter tandläkarmottagningar som var specialiserade på att ta emot tandvårdsrädda patienter och hittade Aqua Dental. Känslan jag direkt fick när jag såg deras välkomnande hemsida och läste om dem kändes trygg och bra så jag ringde för att boka tid för att få min tand lagad.

Och redan vid telefonsamtalet bekräftades Wilhelms känsla. Han vågade berätta om sin tandläkarskräck och tandläkaren tog sig tid att lyssna och svara på alla Wilhelms frågor.

– När jag sedan kom till vår inbokade tandläkartid var jag naturligtvis jättenervös men genom telefonsamtalet före mötet så kände jag mig inte lika panikslagen som jag gjort tidigare i de här situationerna.

Var det över ett år sedan du var hos tandläkaren? Just nu kampanj för tandvårdsrädda! Halva priset för en basundersökning – 388:-, klicka här eller fyll i nedan

Ditt telefonnummer

Din epost


Redan innanför dörren möttes Wilhelm av trevliga tandläkare och sköterskor som visade honom runt i den ljusa, harmoniska och fräscha kliniken. Stämningen avdramatiserades och han kände sig trygg.

När det sedan blev dags för själva lagningen tog tandläkaren det väldigt lugnt och försiktigt och berättade i varje steg vad han skulle göra och vad som skulle hända härnäst.
– Jag var trygg och inte orolig under hela tiden. Och det kändes ingenting när de lagade hålet och jag kan nu säga att jag är fri från min tandläkarskräck, säger Wilhelm.

Vilhelms tips till andra tandvårdsrädda:
1. Boka tandläkartid via telefon och berätta redan då att du är rädd. Du får garanterat ett lugnande samtal.
2. Be att få gå runt och kika på de trivsamma lokalerna innan själva behandlingen sätter igång, det gjorde att jag kände mig trygg.
3. Det är inte farligt att säga att man är rädd, jag fick jättebra tips, råd och bemötande under hela tandläkarprocessen från Aqua Dental och är nu fri från min rädsla.

 

Ditt telefonnummer

Din epost

 

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.