AQUA DENTAL 2014-06-03

Vill du bli Amers nya kollega på Aqua Dental?

Postat av Tobias Berg, kategoriserat under Uncategorized.

Flexibiliteten och möjligheterna till utveckling var det som lockade Aqua Dentals vd Amer Hot till den privata tandvården. När Aqua Dental nu expanderar söker han nya ambitiösa allmäntandläkare som vill utvecklas tillsammans med de bästa.

När Amer Hot sökte sig till Aqua Dental efter nästan 20 år inom Folktandvården var flexibiliteten och utvecklingsmöjligheterna en stor del av det som lockade med den privata tandvården. Efter en lång karriär visste han hur viktigt det är för tandläkare att få möjligheten att utvecklas i sitt arbete men samtidigt märkte han att den processen ofta var långsam och invecklad. I rollen som vd är hans ambition därför att göra Aqua Dental till branschens bästa arbetsgivare och att skapa en arbetsmiljö där både unga och och mer erfarna tandläkare ska kunna maximera sin potential.

– Folktandvården ger också möjligheter men vi ger större frihet och vi är mindre, så det är lättare att vidareutbilda sig och utvecklas. Dessutom är det bättre betalt så det är bara fördelar egentligen, berättar han.

För att kunna erbjuda dessa utvecklingsmöjligheter och en förstklassig tandvård har Amer Hot sett till att rekrytera mest erfarna och välkända specialisterna i Stockholm som Jan Ekenbäck spec. i oral protetik, Ali Farahzadi specialist i Endodonti, Ulf Palo Nischtandläkare i kirurgi och protetik, Måns Jungner spec. i oral kirurgi och Payam Farzad spec. i oral kirurgi.

Aqua Dental söker nya tandläkare. Ansök här!

Med all den erfarenheten och kunskapen på plats ges nya allmäntandläkare på Aqua Dental möjligheten att jobba med och lära sig av några av de främsta experterna i landet. Bland annat håller Amer själv i en kurs i oralkrirugi där han lär upp några av Aqua Dentals allmäntandläkare så att de kan vidareutbilda sig till specialister. Liknande kurser hålls också inom ortodonti, protetik och estetisk tandvård. Aquas Dentals allmäntandläkare ges också möjligheten att få personlig handledning och terapiplanering av Aqua Dentals kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck, en av de mest meriterade och välkända specialisterna i Sverige och övertandläkare på tandläkarhögskolan i Huddinge med 40 års erfarenhet.

– Målsättningen är att vi ska bli bäst på det vi gör och ha nöjda kunder. Men också att det ska vara en rolig arbetsplats där tandläkarna får friheten att göra det de vill och utvecklas maximalt, säger Amer Hot.

Eftersom Aqua Dental också planerar att expandera kraftig den närmsta tiden påpekar Amer Hot att utvecklings- och karriärmöjligheterna aldrig varit större på Aqua Dental.

– Detta gäller inte bara för nya tandläkare utan även för mer erfarna tandläkare som alltid är välkomna att göra en spontanansökan, säger han.

Dessutom söker Aqua Dental alltid efter ambitiösa och drivna tandsköterskor och receptionister som vill hjälpa till att utveckla företaget och erbjuder även förvärv av praktiker som står inför förnyelsebehov.

Vill du bli Amers nya kollega? Lämna din ansökan här!

Liknande nyheter

 • ilningar

  Så blir du av med ilningar i tänderna, tandläkaren berättar

  Ilningar, alltså smärta i tänderna när man äter eller dricker något kallt, är ett vanligt problem. Många gånger kan ilningarna vara övergående men om du har problem under en längre tid är det viktigt att gå till tandläkaren för att få reda på orsaken till ilningarna. Behöver du akut tandvård? kontakta oss här. Vad beror… Läs mer

 • cigarett

  Så påverkar rökning och snus dina tänder

  Du vet att rökning är dåligt för din hälsa så det borde inte komma som en överraskning att cigaretter och snus är skadligt för din mun. Här får du reda på hur de påverkar tänderna och tandköttet. Tobak kan vara skadligt för din hälsa, inklusive dina tänder och tandkött, på många sätt. Ett exempel är… Läs mer

 • esttandvard

  Så viktigt är det med vita tänder

  Att tänderna är en viktig del av ett första intryck vet de flesta, men hur stor roll spelar egentligen dina tänder när du går på dejt eller anställningsintervju? Forskningen visar att fina tänder får dig att se både vackrare och smartare ut. 2012 gjorde dejtingsajten match.com en stor studie där man frågade 5 500 amerikanska singlar… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.