FirstaidheaderAKUT tandvård i Göteborg Ring 020-20 20 80 eller fyll i nedanstående formulär så hör vi av oss så snart vi kan!

Akut tandvård i Göteborg hos Aqua Dental: ring 020-20 20 80 och boka ett akut tandläkarbesök. Vi har akuttider måndag-fredag och vi garanterar att du får en bokad tid hos oss på en gång. Det innebär att du slipper sitta och vänta i flera timmar på att få träffa en tandläkare. 

Våra kliniker finns på Östra Hamngatan i Göteborg City och i Olskroken. Tandvärk, ilningar eller en skadad tand/fyllning är inte roligt att dras med. Våra tandläkare och tandsköterskor är erfarna och med hjälp av toppmodern utrustning i en bekväm, ljus och rogivande miljö gör de allt de kan för att patienten inte ska uppleva smärta och obehag – under och efter besöket.

Läs mer: Därför ska du inte vänta med att gå till tandläkaren vid tandvärk.

Så går ett akutbesök till på Aqua Dental.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och vi försöker alltid hitta tider på någon av våra kliniker så fort som möjligt till dig. Nedan finner ni några tider som vi har ute men finns ingen som passar så fyll i formuläret eller ring så försöker vi hitta en tid så snart som möjligt!

Öppettider:

Östra Hamngatan:

Måndag – Tisdag 07.00-20.00

Onsdag 07.00- 13.00

Torsdag 08.00-18.00

Fredag 07.30-13.20

Olskroken:

Måndag 07.30-19.00

Tisdag 14.00-20.00

Onsdag 08.00-18.00

Torsdag 07.00-15.00

Fredagar 08.00-15.30

Läs mer: Ont i en visdomstand? Så behandlar du problemet.

Så mycket kostar ett akut tandläkarbesök.

Senaste nyheterna

 • aqua_case_agneta

  Agnetas tänder började lossna: ”Trodde inte att det hände oss med fina tänder”

  Hennes tänder var vita, hon hade inte rökt på 20 år och slarvade aldrig med tandborstningen. När Agnetas tänder började lossna blev både hon och vänner förvånade. I dag har hon tandimplantat och är otroligt nöjd med både behandling och resultat.   Göteborgaren Agneta, 61, har alltid varit mån om sin tandhygien och fick inte sällan komplimanger… Läs mer

 • laserr

  För Israa som lider av tandvårdsrädsla blev lasertandvård räddningen.

  Under hela barndomen samt även i det vuxna livet har Israa Daklallah lidit av tandvårdsrädsla. Inför varje tandläkarbesök har hon känt ångest och oro. När hon blev upplyst om att det fanns en metod som heter lasertandvård och testade den hos oss blev upplevelsen hos tandläkaren någon helt annan. Hur hörde du talas om Aqua Dental… Läs mer

 • Erik Enokidoversion1

  Erik om sina tandimplantat: ”Att borra ett hål är värre än det här”

  Sjuttiotalets amalgamfyllningar eroderade och började spräcka hans tänder. Efter gedigen research bestämde sig Erik Dagemark för att skaffa tandimplantat hos Aqua Dental. – Att borra och dra ut tänder gillar jag inte, det är värre att borra ett hål än att göra det här, säger han. Erik Dagemark kommer från Göteborg och arbetar som affärsutvecklare. Han har… Läs mer

Boka tid redan idag!
 • Tidsbokning
 • Boka akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att kontakta någon av våra kliniker så kontaktar vi dig. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.

Jag behöver akut tandvård

Fyll i formuläret nedan för att boka en akuttid så kontaktar vi dig så fort vi kan. Du kan också ringa till oss på telefonnummer 020 - 20 20 80.