Lediga tider i Göteborg

Akut tandvård 365 dagar om året

Tandvärk och andra akuta besvär kan du så klart inte planera för, men det kan vi. Med stor kapacitet för akut tandvård och generösa öppettider 365 dagar om året kan våra akuttandläkare alltid ta emot dig med kort varsel.Ingen helg- eller kvällstaxa

Vi vet att tandvärk är jobbigt som det här. Därför har vi som första tandvårdskedja tagit bort den så kallade helgtaxan och har samma pris sju dagar i veckan. Vi finns helt enkelt till hands när du behöver oss som mest, utan att du behöver betala extra för det. 


För att boka tid hänvisar vi till vår onlinebokning eller vårt servicecenter på 010-188 00 00.

        

"Var i behov av ett akut tandvård och fick ett väldigt gott bemötande och god service. Kommer absolut komma tillbaka".

Så går ett akutbesök till

I samband med akut tandvård kommer tandläkaren fokusera på det specifika problemet som du söker hjälp för, för att ställa en diagnos och sedan åtgärda det. Vi gör alltid allt vi kan i mån av tid, kapacitet och vad som är medicinskt möjligt.

Det kan på förhand vara svårt att veta hur mycket tid tandläkaren behöver för en permanent lösning, vilket innebär att situationen ibland måste lösas provisorisk. Då erbjuder tandläkaren en temporär behandling, smärtlindring och vanligtvis en ny tid dagen därpå. Hos oss behöver ingen gå runt och ha ont i onödan!

Vad kostar akut tandvård?

En akutundersökning kostar 565 kronor. Därefter kommer tandläkaren förklara upphovet till eventuell smärta och gå igenom respektive åtgärd som bedöms vara nödvändig. Givetvis får du även en kostnadsberäkning att ta ställning till.

 

Du kan vara trygg med att inga ingrepp eller behandlingar påbörjas utan din vetskap eller ditt godkännande. Som vanligt har vi heller inget prispåslag för akut tandvård på kvällar och helger, som hos andra aktörer brukar kunna uppgå till 50% eller mer. Det är vad vi kallar för tandvård på dina villkor!

Du bokar tid lättast genom vår onlinebokning. Hittar du inte den tid du söker, eller vill ha personlig service? Ring oss på 010-188 00 00

Vänta inte med besöket

Även om tandvärk sällan brukar innebära någon större fara så är det en indikation på att något inte står rätt till i munnen. Många gånger handlar det om kariesbildning och obehandlade hål. 

Oavsett anledning är det alltid klokt att tidigt uppsöka en tandläkare för att råda bot på problemet och försäkra dig om att det inte förvärras med tiden. Sök akut tandvård vid...

- Tandvärk som inte går över på 24h
- Kraftiga ilningar  
- Skadade eller utslagna tänder
- Lossnade fyllningar eller plomber 
- Trasig bro eller krona

- Svullnader eller blödningar

Vanliga frågor

Vi tar vanligtvis emot patienter direkt eller inom några timmar. Att öka tillgängligheten inom tandvården är en viktig prioritering på Aqua Dental. Det ska vara smidigt att besöka tandläkaren och ingen ska behöva vänta länge med akut smärta.

Därför gör vi alltid vårt yttersta för att kunna ta emot dig så fort som möjligt. Om det inte finns lediga tider online rekommenderar vi dig att alltid ringa oss på 010-188 00 00 vid akuta besvär. Det finns nämligen en chans att vi kan ordna en tid till dig ändå.

Det är mycket viktigt att du snarast uppsöker tandläkare om du har slagit ut din tand. För att öka chansen att rädda tanden är det även viktigt att du förvarar din tand på rätt sätt tills att du träffar tandläkaren. Det bästa är att förvara den i munnens saliv (exempelvis under tungan) eller i ett glas med mjölk. Undvik att förvara tanden i vatten då det finns en stor risk att tandens rot skadas.

 Klicka här för att boka en tid online

Nej, med hjälp av moderna metoder och bedövningar uppstår sällan smärta i samband med ingreppet, däremot finns det vissa som tycker att det är obehagligt.

Det kan förekomma lindriga blödningar och viss svullnad dagarna efter extraktionen. Detta är dock vanligt och inget som du behöver bekymra dig för om du följer tandläkarens direktiv och är försiktig med området kring tanden.

Absolut. Vi erbjuder våra patienter förmånliga betalningslösningar och gynnsamma avbetalningsvillkor tillsammans med Klarna och Resurs Bank. Vill du dela upp din betalning för en större behandling kan du med hjälp av Resurs Bank dela upp din avbetalning på 24 månader med fördelaktiga villkor. 

 Läs mer om våra delbetalningar.

Ja, samtliga av våra kliniker är anslutna till Försäkringskassan. 

Undrar du något?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.