Snart öppnar vi på Västra Hamngatan


Vill du boka tid när vi öppnar eller vill du ställa frågor? Fyll i nedanstående formulär så hör vi av oss när det är dags! 

Din tandläakre på Västra Hamngatan i Göteborg

Varmt välkommen till Västra Hamngatan 5 i Göteborg. På Aqua Dentals klink på Västra Hamngatan har vi ett brett tandvårdsutbud, vi erbjuder allt från traditionella undersökningar, förebyggande tandvård, estetiska behandling och specialisttandvård. Dessutom har tider avsatta för patienter med akuta besväe. 


Det är enkelt att ta sig till klinken och vi på Aqua Dental vill att det ska kännas trygg och bekvämt att komma till oss. Därför arbetar vi med att tillgängliggöra tandvården och visa att tandvård inte behöver se ut på ett sätt. 


Hit till oss på kliniken på Västra hamngatan 5 är du välkommen oavsett besvär. På kliniken kommer du att mötas av ett professionell personal och ett personligt bemötande, samtidigt som du får uppleva tandvård av högsta kvalitet. 


Snart öppnar vi på Västra Hamngatan 5! 

Här på kliniken på Västra Hamngatan vill vi kombinera tandläkarnas erfarenhet med den modern teknik och välbeprövade metoder för att ge dig som patient tandvård av hög kvalitet. Detta kompletteras av personlig service för att du ska lämna kliniken med ett leende på läpparna. 

Allmän- och förebyggande tandvård 

På Aqua Dental lyfter vi vikten av regelbundna besök hos tandläkaren och förebyggande tandvård. Med besök som sker regelbundet får tandläkaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik i tid. Kombinationen av dessa besök och noggranna rutiner ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa livet ut. 

Tandställning hos Aqua Dental

Vi på Aqua Dental är stolta över att vi är en av de stösta privata aktörerna inom vuxenortodonti. Vi erbjuder tandreglering med bland annat Invisalign, den osynliga och avtagbara tandställningen. Självklart erbjuder vi även tandreglering med bland annat den klassiska rälsen. Vi kan hjälpa dig oavsett bettproblematik. 

Specialisttandvård 

Inom Aqua Dental har vi väl utbyggd specialistverksamhet. Vi är stolta att säga att vi kan erbjuda all typ av specialisttandvård, bland annat: implantatologi, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Akut tandvård

Det är svårt att planera in för akut problematik och därför tycker vi på Aqua Dental att det är viktigt att finnas där för dig när du behöver oss. Vi har dagligen tider avsatta för att hjälpa patienter som är i behov av akut tandvård. Hittar du inte en akuttid online är du välkommen att ringa så hjälper vi dig. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Allégatan 46 i Borås. 

Västra Hamngatan 5 
411 17 Göteborg
010 - 188 00 00

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.