Boka tid hos din tandläkare på Västra hamngatan i GöteborgDin tandläkare på Västra Hamngatan i Göteborg

Varmt välkommen till Västra Hamngatan 5 i Göteborg. På Aqua Dentals klinik på Västra Hamngatan har vi ett brett tandvårdsutbud, vi erbjuder allt från traditionella undersökningar, förebyggande tandvård, estetiska behandlingar och specialisttandvård. Dessutom har vi tider avsatta för patienter med akuta besvär. 


Det är enkelt att ta sig till kliniken och vi på Aqua Dental vill att det ska kännas tryggt och bekvämt att komma till oss. Därför arbetar vi med att tillgängliggöra tandvården och vi vill visa att tandvård inte behöver se ut på ett vistt sätt. 


Hos oss på kliniken på Västra hamngatan 5 är du välkommen oavsett besvär. På kliniken kommer du att mötas av professionell personal och ett personligt bemötande, samtidigt som du får uppleva tandvård av högsta kvalitet. 

Här på kliniken på Västra Hamngatan kombinerar vi tandläkarnas erfarenhet med modern teknik och välbeprövade metoder för att ge dig som patient tandvård av hög kvalitet. Detta kompletteras av personlig service för att du ska lämna kliniken med ett leende på läpparna. 

Allmän- och förebyggande tandvård 

På Aqua Dental lyfter vi vikten av regelbundna besök hos tandläkaren och förebyggande tandvård. Med besök som sker regelbundet får tandläkaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik i tid. Kombinationen av dessa besök och noggranna rutiner ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa livet ut. 

Tandställning hos Aqua Dental

Vi på Aqua Dental är stolta över att vi är en av de stösta privata aktörerna inom vuxenortodonti. Vi erbjuder tandreglering med bland annat Invisalign, den osynliga och avtagbara tandställningen. Självklart erbjuder vi även tandreglering med bland annat den klassiska rälsen. Vi kan hjälpa dig oavsett bettproblematik. 

Specialisttandvård 

Inom Aqua Dental har vi en väl utbyggd specialistverksamhet. Vi är stolta att säga att vi kan erbjuda all typ av specialisttandvård, bland annat: implantatologi, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Akut tandvård

Det är svårt att planera in för akut problematik och därför tycker vi på Aqua Dental att det är viktigt att finnas där för dig när du behöver oss. Vi har dagligen tider avsatta för att hjälpa patienter som är i behov av akut tandvård. Hittar du inte en akuttid online är du välkommen att ringa så hjälper vi dig. 

Tandläkare på Västra Hamngatan i Göteborg

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (12)
  • Allmäntandläkare (3)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (7)
Agnieska Khoury

Tandsköterska

Bodil Eistrand

Tandsköterska

Gabriel Zapata Chau

Tandsköterska

Jennifer Lundgren

Allmäntandläkare

Mira Petterson

Tandsköterska

Öppettider & Kontakt

Måndag - Torsdag
08:00 - 18:45
Fredag
08:00 - 14:00
Lördag
10:00 - 15:00

Telefontider

Vardagar: 08:00 - 17:30
Fredagar: 08:00 - 14:00


Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Västra hamngatan. 

Västra Hamngatan 5 
411 17 Göteborg
031-301 30 30

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.