Vi har öppet som vanligt och välkomnar alla friska patienter. Läs mer om covid-19 och våra riktlinjer här. 

Lediga tider i Göteborg

En trevligare tandläkare

Aqua Dental startades med en övertygelse om att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Vårt mål är att göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren.

 

På våra två kliniker i Göteborg erbjuder vi ett komplett tandvårdsutbud och kan hjälpa dig med din munhälsa oavsett önskemål och besvär. Du hittar oss på Östra Hamngatan 52 och i Olskroken.

För att boka tid hänvisar vi till vår onlinebokning eller vårt servicecenter på 010-188 00 00

        

"Har äntligen hittat Göteborgs bästa tandläkare. Har aldrig känt mig så trygg."

Öppet 365 dagar om året

Vi vet att tiden sällan räcker till i vardagen. Därför har vi öppet från tidig morgon till sen kväll året runt, för att finnas till hands när det passar dig som bäst.

Är du trött på "08:00 - 17:00"? Välkommen till Aqua Dental.

...utan helg- och kvällstaxa

Dessutom har vi tagit bort den så kallade helgtaxan och har samma pris sju dagar i veckan. Hos oss kostar alltså inte tandvården extra på kvällar och helger. 

Det är det vi kallar för tandvård på dina villkor!

Du bokar tid snabbt och enkelt online. Det går också bra att ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. 

Tandvård med kvalitet

Att verka förebyggande och långsiktigt är några av våra viktigaste åtaganden. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att förbättra och upprätthålla en god munhälsa, så att du inte behöver träffa oss mer än nödvändigt.

Därför vurmar vi lite extra för kvalitet och är pedantiskt noggranna i våra rekryteringar. Hos oss träffar du inte bara vad vi anser vara landets bästa tandläkare, utan också de trevligaste och vänligaste.

Tandvårdsrädsla

Något vi värderar högt på våra kliniker är känslan av trygghet som vi vill lämna till dig som patient. Berätta gärna om eventuella obehag när du bokar, så kan vi förbereda och anpassa ditt besök därefter.


Hos oss träffar du tandläkare med lång erfarenhet av att bemöta och behandla patienter som känner sig oroliga inför sitt besök. Vi lovar att vi alltid gör allt vi kan för att du ska lämna kliniken med ett leende på läpparna.

Vanliga frågor

En basundersökning hos oss kostar 985 kronor. Då ingår en grundlig undersökning av hela din mun, samt att din tandläkare tar fyra röntgenbilder. I vissa fall krävs det extra röntgenbilder då tandläkaren kan ha upptäckt vissa problem som måste undersökas ytterligare. Det kan till exempel bero på omfattande kariesbildning eller djupa tandköttsfickor. 

Om din tandläkare upptäcker problem som behöver åtgärdas informeras du självklart om det och du får själv välja hur du vill gå vidare.

 Läs mer om våra priser.

Du är varmt välkommen att boka en tid via onlinebokningen. Självklart kan du också ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00 så hjälper de dig att hitta en tid som passar.

Om du istället önskar avboka din tid är det viktigt att det görs senast 24 timmar innan din bokade tid. Avbokning görs också via vårt servicecenter, eller maila oss på servicecenter@aquadental.se

 Här kan du boka tid online.

Ett av våra viktigaste åtaganden är tillgänglig tandvård, och självklart är en del i det att kunna erbjuda tider snabbt när att du söker hjälp hos oss. Oftast kan du få en tid samma dag eller dagen efter du söker hjälp. Även inom specialistvården är väntetiden endast cirka två veckor.

Om du önskar lista dig på någon av våra kliniker i Göteborg är du välkommen att ringa vårt servicecenter på  010-188 00 00 så hjälper de dig.

Det går bra att delbetala hos oss. Vi erbjuder väldigt förånliga villkor via Klarna och Resurs Bank. Om du handlar om större behandlingar kan du välja upp en avbetalingsplan upp till 36 månader om du så önskar helt räntefritt.

 Läs mer om våra delbetalningar.

Ja, alla våra kliniker är anslutna till Försäkringskassan. Det innebär bland annat att du kan du nyttja ditt tandvårdsbidrag som delbetalning hos oss och att du som patient täcks av högkostnadsskyddet.

Undrar du något?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.