Boka tid direkt hos din tandläkare i Göteborg

Din tandläkare i Göteborg

Aqua Dental startades med en övertygelse om att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Vårt mål är att göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren. Vi vill göra det enklare att gå till tandläkare och på så sätt få fler personer att regelbundet besöka tandvården. Med fler regelbundna besök får våra tandläkare i Göteborg möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuell problematik innan de hinner bli omfattande. 


Våra tandläkare i Göteborg erbjuder högkvalitativ och professionell tandvård med personlig service. På våra kliniker i Göteborg har vi ett brett tandvårdsutbud. Våra tandläkare i Göteborg kan hjälpa sina patienter med förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. Vi har specialisttandläkare inom bland annat ortodonti, parodontologi, oral protetik och endodonti. Våra tandläkare i Göteborg har även tider avsatta dagligen för att hjälpa patienter med akuta tandbesvär


På våra fyra kliniker i Göteborg kan vi hjälpa dig med din munhälsa oavsett önskemål och besvär. Du hittar oss på Östra Hamngatan 52, på Västra Hamngatan 5Olskroken och i Mölndal Galleria.

För att boka tid hänvisar vi till vår onlinebokning eller vårt servicecenter på 010-188 00 00

        

"Har äntligen hittat den bästa tandläkaren i Göteborg. Har aldrig känt mig så trygg."

Öppet 365 dagar om året

Vi vet att tiden sällan räcker till i vardagen. För oss är det viktigt att göra tandvården tillgänglig. Därför har våra tandläkare i Göteborg öppet från tidig morgon till sen kväll året runt, för att finnas till hands när det passar dig som bäst.

Är du trött på "08:00 - 17:00"? Välkommen till Aqua Dental.

...utan helg- och kvällstaxa

Dessutom har vi tagit bort den så kallade helgtaxan och har samma pris sju dagar i veckan. Hos våra tandläkare i Göteborg kostar det alltså lika mycket oavsett om du går till tandläkaren på en söndag som på en tisdag. 

Det är det vi kallar för tandvård på dina villkor!

Du kan besöka våra tandläkare i Göteborg 365 dagar om året och de har tider avsatta för akut tandvård varje dag. Du bokar enklast din tid via vår onlinebokning. Om du inte hittar en passande tid så är du välkommen att ringa oss på 010 - 188 00 00.

Tandvård med kvalitet

Att verka förebyggande och långsiktigt är några av våra allra viktigaste åtaganden. Våra tandläkare i Göteborg vill helt enkelt hjälpa dig att förbättra och upprätthålla en god munhälsa, så att du inte behöver träffa dem mer än nödvändigt.

Därför vurmar vi lite extra för kvalitet och är pedantiskt noggranna i våra rekryteringar. Hos oss träffar du inte bara vad vi anser vara landets bästa tandläkare, utan också de trevligaste.

Tandvårdsrädsla

Något våra tandläkare i Göteborg värderar högt är känslan av trygghet hos dig som patient. Berätta gärna om eventuell oro eller obehag när du bokar, så kan våra tandläkare i Göteborg förbereda och anpassa ditt besök därefter.


Hos oss i Göteborg träffar du tandläkare med lång erfarenhet av att bemöta och behandla patienter som känner sig oroliga eller upplever rädsla inför sitt besök. Vi lovar att vi alltid gör allt vi kan för att du ska lämna kliniken med ett leende på läpparna.

Vanliga frågor

En basundersökning hos våra tandläkare i Göteborg kostar 1250 kronor. Då ingår en grundlig undersökning av hela din mun, samt att din tandläkare tar fyra röntgenbilder. I vissa fall krävs det extra röntgenbilder då tandläkaren kan ha upptäckt vissa problem som måste undersökas ytterligare. Det kan till exempel bero på omfattande kariesbildning eller djupa tandköttsfickor. 

Om din tandläkare upptäcker problem som behöver åtgärdas informeras du självklart om det och du får själv välja hur du vill gå vidare.

 Läs mer om våra priser.

Vi erbjuder akut tandvård på alla våra kliniker och våra tandläkare i Göteborg har tider avsatta varje dag. Vi vet att besvär med tänderna inte går att planera inför och försöker därför underlätta så mycket vi kan. Om du är i behov av akut tandvård i Göteborg kan vi hjälpa dig.

Du är varmt välkommen att boka en tid via onlinebokningen. Självklart kan du också ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00 så hjälper de dig att hitta en tid som passar.

Om du istället önskar avboka din tid är det viktigt att det görs senast 24 timmar innan din bokade tid. Avbokning görs också via vårt servicecenter, eller maila oss på servicecenter@aquadental.se

 Här kan du boka tid online.

Ett av våra viktigaste åtaganden är tillgänglig tandvård, och en självklar del i det är att kunna erbjuda tider snabbt när du söker hjälp hos oss. Oftast kan du få en tid samma dag eller dagen efter du söker hjälp. Även inom specialistvården är väntetiden endast cirka två veckor.

Om du önskar lista dig på någon av våra kliniker i Göteborg (Östra Hamngatan, Olskroken eller Mölndal) är du välkommen att ringa vårt servicecenter på  010-188 00 00 så hjälper de dig.

Det går bra att delbetala hos oss. Vi erbjuder väldigt förmånliga villkor via Klarna och Resurs Bank. Om det handlar om större behandlingar kan du välja en avbetalningsplan upp till 36 månader om du så önskar helt räntefritt.

 Läs mer om våra delbetalningar.

Ja, alla våra kliniker är anslutna till Försäkringskassan. Det innebär bland annat att du kan du nyttja ditt tandvårdsbidrag som delbetalning hos oss och att du som patient täcks av högkostnadsskyddet.

Våra kliniker

Vi finns i dag på fyra adresser i Göteborg, alla med goda kommunikationer, modern utrustning och inte minst duktiga tandläkare. Du hittar oss på Redbergsvägen 13A, på Östra Hamngatan 52, på Västra Hamngatan 5 och i Mölndal Galleria. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill boka tid är du välkommen att ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00


Välj stad

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.