Boka tandläkartid i Borås: 


Tandläkare i Borås 

Välkommen till Aqua Dental, din tandläkare i Borås. Här på kliniken kan vi hjälpa dig med allt från traditionella undersökningar, till akuta besvär, estetiska behandlingar och specialisttandvård. 


Centralt beläget på Allégatan 46 ligger din tandläkare i Borås. Det är enkelt att ta sig till oss och med hjälp av en tillgänglig tandvård vill vi uppmuntra fler personer att besöka tandvården regelbundet. Med regelbundna besök kan du undvika att små problem blir stora. 


På kliniken i Borås kan du få hjälp oavsett besvär. Det ska aldrig kännas jobbigt att gå till tandläkaren och vi vill visa att tandvård inte behöver se ut på ett specifikt sätt. Du är alltid välkommen till oss och på kliniken kommer du att mötas av ett personligt bemötande och få uppleva tandvård av högsta kvalitet. 


Välkommen till kliniken i Borås! 

På kliniken i Borås vill vi visa vår syn på tandvården. Här kombinerar vi våra behandlares erfarenhet med den senaste tekniken och ett personligt bemötande. Du som patient står alltid i fokus och du kommer hos oss att få uppleva tandvård av högsta kvalitet.

Allmän- och förebyggande tandvård 

Vi på Aqua Dental vill understryka vikten av den förebyggande och regelbundna tandvården. Regelbundna besök hos tandläkaren och noggranna rutiner hemma är den bästa kombinationen för att upprätthålla en god munhälsa livet ut. Välkommen till din tandläkare i Borås. 

Tandställning hos Aqua Dental

Aqua Dental är i dag en av de stösta privata aktörerna inom vuxenortodonti. Det är något vi är oerhört stolta över och vi erbjuder flera olika typer av tandregleringsmetoder. Bland annat kan du justera dina tänder med den traditionella fasta tandställningen "räls" eller med den moderna och osynliga metoden Invisalign. 

Specialisttandvård 

Vi har en omfattande specialistverksamhet. Vi kan erbjuda behandlingar inom alla typer av specialisttandvård, bland annat: implantologi, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Akut tandvård

Akuta besvär kommer aldrig lägligt, därför vill vi på Aqua Dental finnas där för dig och underlätta så mycket vi kan. Om du inte hittar en akut tid online är du välkommen att ringa till oss så kommer vi hjälpa dig att hitta en tid som passar dig. 

Tandläkare i Borås

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (6)
  • Allmäntandläkare (1)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (3)
Admir Avdic

Klinikchef

Lisa Zetterberg

Tandsköterska

Ludwig Hyltegård

Allmäntandläkare

Marigona Rama

Tandsköterska

Mirnes Mesic

Tandhygienist

Shang Mahdy Abdulla

Tandsköterska

Telefontider och kontakt

Måndag - Fredag
07:00 - 19:00

Lördag 
10:00 - 15:00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Allégatan 46 i Borås. 

Allégatan 46
503 37 Borås
033 - 180 99 05

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.