Sälj din klinik

Aqua Dental är ingen vanlig tandläkarkedja. Vill du bli en del av framtidens tandvård? Är du intresserad av att sälja din klinik? Hör av dig till oss för att se om ett samarbete kan vara aktuellt.

Bli en del av Aqua Dental

Aqua Dental befinner sig mitt uppe i en kraftig expansionsresa med drivkraften att förbättra svensk välfärd. Vi driver förbättring i välfärden genom att förändra tandvården från ett nödvändigt ont till en positiv upplevelse – detta för att få en större andel av befolkningen att regelbundet gå till tandläkaren för preventiv vård. Något som i sin tur över tid kommer att bidra till en bättre munhälsa och sänkta kostnader för samhället samt välfärden.


Det finns flera fördelar för dig både som klinikägare och tandläkare. Du får mer tid till kliniskt arbete och behöver inte tänka på det administrativa.

  • Stort utbyte av kompetens inom den egna tandvårdskedjan.

  • Stöd inom områden som exempelvis: marknadsföring, inköp, finansiering, HR, rekrytering och vidareutbildning.

  • Vi har bred erfarenhet av tidigare förvärv och nyetableringar.

  • Stora möjligheter till bra ekonomisk avkastning.

  • Du får vara med på resan att bygga om och förbättra tandvården.


Vi kommer gärna i kontakt med dig som är intresserad av att bli en del av Aqua Dental. Om du vill veta vad din klinik är värd eller hur ett samarbete skulle kunna se ut är du varmt välkommen att kontakta oss genom att fylla i formuläret så kommer vi att återkomma till dig.

När ska du sälja din klinik?

Att driva en klinik blir allt mer krävande administrativt och ger mindre tid till kliniskt arbete. På Aqua Dental värdesätter vi kärnan i verksamheten, patienterna, och vi vill få fler människor att gå till tandläkaren. Det går inte att säga när det bästa tillfället att sälja kliniken infaller. Det finns flera olika faktorer som påverkar beslutet som exempelvis: privata omständigheter, pension, kollegialt utbyte eller personlig utveckling. Det kan även vara större strukturella förändringar som exempelvis en förändring av tandvårdsförsäkringen, ersättningar och kvalitetsskydd, införandet av GDPR eller andra större regulatoriska förändringar som har stor påverkan på tandvårdens framtida utformning.

Vårt mål är att ta det som är bra, förädla det och skapa någonting ännu bättre tillsammans. Detta ska självklart göras på ett sätt som säkerställer en bra övergång för dig, dina anställda och era patienter. 

Aqua Dental som partner 

Aqua Dental kommer fortsätta att digitalisera och förbättra tandvården, erbjuda nya tekniska lösningar för att forma tandvårdsbranschen. Vår resa mot framtiden började 2015 med endast 27 anställda – till där vi befinner oss i dag, med ett stort ökande antal kliniker i fler regioner i Sverige. Vi fortsätter att expandera snabbt och söker alltid starka samarbetspartners som är ledande avseende medarbetartrivsel, kundupplevelse och odontologisk kvalitet för att kunna ta nästa steg i vår utveckling.

Att bli en del av Aqua Dental har många fördelar både för dig som tandläkare och klinikägare. Vi är en trygg partner som låter dig fokusera på kliniskt arbete medan vi tar hand om det administrativa. 

Vår målsättning är att förändra synen på tandvården och göra den tillgänglig för alla. Vi kan tillsammans forma Aqua Dental, en unik tandvårdskedja i sitt förhållningssätt till service, kvalitet och pris.

En del av Aqua Dental

"Jag sålde mitt livsverk"

Martin Beiring blev en del av Aqua Dental och kunde fokusera på det han tycker är roligast och mest utvecklande med att vara tandläkare.

"Det gick friktionsfritt"

Eva Reznik och Christina Efstratiadou ville ta sitt företag till nästa nivå och själva ta nästa steg i sina karriärer. Sammanslagningen med Aqua Dental blev en perfekt lösning. 

"Kan uteslutande arbeta med det vi tycker mest om"

Kristina och Gunilla blev en del av Aqua Dental och kunde på så sätt ta nästa steg i sina respektive karriärer. Att bli en del av ett större sammanhang gav dem möjlighet att fokusera på estetisk tandvård och arbeta med mer komplicerade fall.

"Fokusera på det som är roligast"

Clas Oscarsson sålde sin klinik till Aqua Dental och kan nu fokusera på sina patienter, nya utmaningar och på att vidareutveckla vår utbildningsverksamhet. 

"Får göra det jag tycker är roligast tills pensionen"

Hassan Meymi valde att bli en del av Aqua Dental för att få vara med i ett större sammanhang och vara med och förändra tandvården. 

"Det känns som att de på riktigt bryr sig om att bedriva kvalitativ tandvård"

Nasrin Goodarzi har bedrivit Stockholms Tandhälsa i 14 år. Från och med augusti 2021 är kliniken en del av Aqua Dental.

Våra bolag

Aqua Dental AB – org.nummer: 556812 - 1189
Aqua Dental Göteborg AB – org.nummer: 556725 - 4437
Aqua Dental SDG AB – org.nummer: 556728 - 4772
Aqua Dental Specialistklinik Stockholm AB – 556855 - 8836
Aqua Dental Labs AB – org.nummer: 559163 - 8605


Öppettider och kontakt

Måndag – torsdag: 07:30 - 19:00
Fredag: 07:30 - 16:30
Lördag – Söndag: 08:00 - 16:00

Kontakt och strategiska samarbeten:
Niklas Virta , VD, niklas.virta@aquadental.se

Vi är ansluta till Försäkringskassan.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.