Om Aqua Dental

Aqua Dental på 60 sekunder

Resan mot Sveriges tryggaste och vänligaste tandvård började egentligen 2010, men tog på riktigt fart 2014 då vi under nytt ledarskap beslöt oss för att förändra synen på svensk tandvård i grunden. Målet var att ingen ska behöva känna att det är tråkigt, omständligt eller obehagligt att gå till tandläkaren. I dag har vi totalt hunnit etablera 37 kliniker, rekryterat nära 600 enastående medarbetare och hjälpt tusentals patienter att underhålla eller återskapa sina leenden.

 

Kort sagt är vi en av Sveriges största (men framför allt trevligaste) tandvårdskedjor som med passion, tillgänglighet och kvalitet vill hjälpa dig att upprätthålla en god munhälsa livet ut.

Du hittar våra kliniker i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås, Malmö, Enköping, Norrköping, Kalmar, Linköping, Borlänge, Falun, BoråsHelsingborg, Åre, Östersund, Örebro och Karlstad

Vill du komma i kontakt med oss, ställa frågor eller boka en tid? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.

Mer om oss

Vi som jobbar här

Det är vår fantastiska personal som bidrar till att Aqua Dental kan leverera den bästa möjliga tandvården. Du är alltid i trygga händer hos oss. Oavsett om det handlar om traditionell tandvård eller olika former av specialisttandvård.

Odontologiskt arbete

Aqua Dental arbetar fokuserat med sitt kvalitetsarbete. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård.

Arbeta hos oss?

Aqua Dental befinner sig i en expansiv fas med planer att öppna flera kliniker. Vi söker ständigt efter nya, passionerade medarbetare, både till våra befintliga kliniker och till våra planerade kliniker.

Sälj din klinik

Är du intresserad av att bli en del av Aqua Dental och bli en del av framtidens tandvård? 

Omdömen från våra patienter

Vi tycker såklart att vi har de bästa tandläkarna men ta gärna en titt och se vad våra patienter tycker.

Hållbarhet

Här kan du ta del av Aqua Dentals hållbarhetsrapport från 2022

Vår vision

Som tandvårdskedja vill vi förändra branschen samt skapa en bättre upplevelse för alla. Med det sagt vill vi förbättra tandvården och göra den tillgänglig för alla och få fler att gå till tandläkaren.

Kvalitet som sparar dig pengar

 

Kvalitetstänket genomsyrar allt vi gör på Aqua Dental. Din behandling hos oss ska ge dig ett långvarigt och hållbart resultat som du är nöjd med. Därför använder vi oss alltid av den senaste tekniken och de mest moderna och vetenskapligt dokumenterade metoderna när vi tar hand om dig. Noggrann och kvalitetssäkrad tandvård sparar dig dessutom både tid och pengar i längden. Din behandlings hållbarhet ökar med vårt kvalitativa och pålitliga arbete. Vi arbetar ständigt med kvalitetssäkring och patientsäkerhet hos Aqua Dental och ser till att våra behandlingar håller högsta tänkbara kvalitet.

Tillgänglighet

Aqua Dental grundades med målsättningen att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Vi vill att din upplevelse av att gå till tandläkaren ska vara positiv och att du alltid är nöjd efter ditt besök. Det ska vara smidigt, enkelt och tryggt att gå till tandläkaren. Vi skickar även våra kallelser digitalt i den mån det är möjligt.

Vi har dessutom tagit bort den traditionella helgtaxan och har numera samma pris oavsett veckodag. Du kan alltså komma till oss på en söndag till samma pris som om det vore en måndag. Det är vad vi kallar tandvård på dina villkor. Du hittar våra 37 kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Borås, Falun, Borlänge, Enköping, Linköping, Norrköping, Kalmar Helsingborg, Karlstad, Åre, Örebro och Östersund.

Övrigt

Telefontider

Måndag – torsdag: 07:30 - 19:00
Fredag: 07:30 - 16:30
Lördag – Söndag: 08:00 - 16:00


Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Våra bolag

Aqua Dental AB – org.nummer: 556812 - 1189
Aqua Dental Specialistklinik Stockholm AB – 556855 - 8836
Aqua Dental Labs AB – org.nummer: 559163 - 8605

Aqua Dental Implantatkirurgi AB – org.nummer: 559198-1112

Aqua Dental Narkoskliniken AB – org.nummer: 556388-3627

Aqua Dental MD AB – org.nummer: 559030-5909

 

 

Största ägare:
Vow Dental Holding
Novax AB

 

För mer information om styrelse och ekonomisk översikt läs mer här

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.