Boka tid hos en tandläkare i Kalmar: 


Tandläkare i Kalmar 

Välkommen till din tandläkare i Kalmar. Här hos oss på Aqua Dental kan du få hjälp oavsett besvär. Vi erbjuder undersökningar, förebyggande tandvårdsbehandlingar, estetiska åtgärder och specialisttandvård. För patienter som drabbats av akuta besvär har vi dagligen tider avsatta för att kunna hjälpa till utan långa väntetider. 


Vi vill tillgängliggöra tandvården och på så sätt få fler personer att gå till tandläkaren regelbundet. När du besöker vår klinik i Kalmar kommer du att få se att tandvård inte behöver se ut på ett specifikt sätt. Ingen ska behöva känna oro inför sitt tandvårdsbesök.


Din tandläkare i Kalmar hittar du på Norra Långgatan 13. Hos oss kommer du att få ett varmt och personligt bemötande samtidigt som du får uppleva tandvård av högsta kvalitet. 


På kliniken i Kalmar kommer du att bli behandlad av erfarna tandläkare. Vi kombinerar tandläkarnas kunskap med den mest moderna tekniken och ett personligt bemötande för att kunna ge dig tandvård av högsta kvalitet.

Allmäntandvård

Goda förutsättningar för att upprätthålla en god munhälsa får du genom noggranna munvårdsrutiner och regelbundna besök hos din tandläkare i Kalmar. Med regelbunden tandvård kan små problem upptäckas innan de blir stora. En årlig tandundersökning innefattar en noggrann genomgång av dina tänder och slemhinnor i munnen. Tandläkarens undersökning kompletteras med röntgenbilder för att den typ av problem som inte går att se med blotta ögat ska kunna upptäckas. Med noggranna rutiner hemma och regelbunden tandvård ger du dig själv rätt förutsättningar för en god munhälsa. Välkommen till din tandläkare i Kalmar. 

Tandhygienist 

Vi erbjuder även förbyggande tandvård hos tandhygienisten. Under besöket hos tandhygienisten rengörs dina tänder, fickdjupet mäts och viss tandstensborttagning görs. Den förebyggande tandvården ger dig goda förutsättningar för att upprätthålla en välmående mun. Under ditt besök kommer du även att få individanpassade råd kring hur du på bästa sätt tar hand om din mun och dina tänder. 

Tandställning

Vi på Aqua Dental är stolta över att vi är den största privata tandvårdsaktören gällande tandreglering för vuxna. Årligen utför vi tusentals behandlingar där vi korrigerar bettfel och tändernas position i munnen. Våra tandläkare i Kalmar erbjuder tandreglering med traditionell fast tandställning och med den moderna avtagbara tandställningen Invisalign. Oavsett bettproblematik kan du få hjälp på vår klinik i Kalmar. 

Tandvårdsrädda 

En av fem lider i dag av oro inför sitt tandvårdsbesök. Så många som en av tio upplever en så stark rädsla att de undviker att gå till tandläkaren trots besvär. Våra tandläkare har lång erfarenhet och stor vana av att behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla. Låt inte din rädsla styra över din hälsa. För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt att gå till tandvården regelbundet. 

Specialisttandvård 

Vi har inom Aqua Dental ett stort tandvårdsutbud och en omfattande specialistverksamhet. Vi erbjuder tandvård inom alla odontologiska grenar och är stolta över att vi kan hjälpa patienter som även lider av omfattande eller komplicerade tandbesvär. Inom Aqua Dental erbjuder vi specialisttandvård inom bland annat endodonti, oral protetik, parodontologi, pedodonti, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti, implantologi och odontologiska radiologi. 

Akut tandvård

Akuta tandvårdsbesvär går inte att planera inför men kan vara oerhört besvärande. Vi vill därför finns där för dig när du behöver oss. Därför har vi dagligen tider avsatta för patienter som drabbats av akuta besvär. Våra tandläkare i Kalmar kan hjälpa dig med dina akuta problem. På Aqua Dental har vi tagit bort den konventionella jour- och helgtaxan. Det innebär att vår tandvård kostar lika mycket på en onsdag som på en söndag.

Tandläkare i Kalmar

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (12)
  • Allmäntandläkare (3)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (6)
Ann Wennerström

Tandsköterska

Camilla Wittenby

Tandhygienist

Cecilia Hedlund

Tandsköterska

Edita Cakolli

Tandsköterska

Elnaz Ranjkardar

Allmäntandläkare

Ida Hallström

Allmäntandläkare

Öppettider och kontakt

Måndag - Fredag
08:00 - 18:00

Lördag 
10:00 - 15:00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Norra Långgatan 13 i Kalmar. 

Norra Långgatan 13
392 32 Kalmar
0480-46 36 70 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.