Delbetala med fast månadskostnad - utan ränta

På Aqua Dental kan du välja att delbetala din tandvårdsbehandling helt utan ränta, oavsett total kostnad. Ansökan är enkel och du får svar inom 15 sekunder.

På Aqua Dental erbjuds våra patienter fördelaktiga avbetalningslösningar från 300 kronor i månaden, helt utan ränta. Du väljer själv hur du vill lägga upp din betalning.

Unikt erbjudande till alla våra patienter
– Vi tar hand om dina besvär i dag, du betalar senare

I en tid med höga levnadskostnader är det en utmaning för många att få ihop vardagsekonomin. Vi ser att det blivit svårare för våra patienter att hantera sina utgifter, och nödvändig tandvård borde inte bli lidande på grund av ekonomiska hinder. Att skjuta upp vård av ekonomiska skäl är inte rådligt av flera anledningar:

- Besvären förvärras över tid: Om du upplever tandproblem nu, är det osannolikt att de förbättras av sig själva. Risken för smärta och infektioner ökar ju längre du väntar.

- Större problem leder till högre kostnader: Om du inte tar hand om dina problem i tid kan de bli mer omfattande och därmed dyrare att behandla.

Villkor och information

Vårt arbete med att erbjuda tillgänglig tandvård fortsätter, och en viktig del i det är att du som patient ska kunna välja en betalningslösning som passar dig.

  • Räntefri avbetalningar: Alla avbetalningar är räntefria.

  • Administrativa avgifter: En uppläggningsavgift på 149 kronor tillkommer för behandlingar över 1500 kronor samt en månatlig aviavgift på 49 kronor. På behandlingar över 30 000 kronor tillkommer en uppläggningsavgift på 349 kronor och en aviavgift på 49 kronor per månad.

  • Ansökningsprocess: Du kan enkelt ansöka om avbetalning via SMS eller tillsammans med vår personal i receptionen. För att bli beviljad delbetalning krävs det att du är folkbokförd i Sverige, är minst 18 år gammal, har en tillsvidareanställning och är fri från betalningsanmärkningar.

  • Återbetalningsplan: Du delbetalar 300, 599 eller 999 kronor per månad. Summan baseras på den totala kostnaden för din behandling. 

  • Slutbetalning: Gör slutbetalning när du vill, helt utan kostnad


Vill du bli uppringd?

Har du funderingar angående våra avbetalningslösningar eller önskar du boka en tid? Fyll i formuläret så hör vi av oss.Vi står för räntan

Vi på Aqua Dental står för räntekostanden vid varje köp. Du som patient betalar en uppläggningsavgift samt den fasta månadskostnaden fram till dess att lånet är avbetalat. I priset finns en aviavgift på 39 kronor, resten är rak amortering av ditt belopp.


Mindre behandlingar (300 kr/mån)

Att delbetala din tandvård med lösningen Tandkonto är räntefritt och lämpar sig för dig som har en behandlingskostnad under 30 000 kronor. Hur länge din avbetalning pågår baseras alltså behandlingskostnad. Du kan dock när som helst betala in slutbetalning om du så önskar utan extra kostnad. 

Vid köp över 1 500 kronor tillkommer en uppläggningsavgift på 149 kronor. Du kan välja att göra en slutbetalning när som helst under tidens gång, helt utan extra kostnad.


Större behandlingar (599 eller 999 kr/mån)

För dig som genomgår en tandvårdsbehandling där den totala kostnaden överstiger 30 000 kronor kan du välja mellan att betala 599 eller 999 kronor i månaden. Om du önskar göra en avslutande betalning innan avbetalningsplanens beräkning kan du göra det när som helst kostnadsfritt.

En uppläggningsavgift på 349 kronor.


Enkel ansökan om avbetalning

Att ansöka om avbetalning för din tandvårdsbehandling är enkelt och går snabbt. Prata med oss i receptionen om du är intresserad av delbetalningen. Vi genomför en ansökan och du får svar på om du är berättigad delbetalningen redan efter 15 sekunder. Du som önskar nyttja delbetalningsmöjligheten tandkonto kan även smsa TAND till 71 690. För att ansöka krävs det att du är folkbokförd i Sverige, är minst 18 år gammal, har en tillsvidareanställning samt är utan betalningsanmärkningar.

Vår personal står även redo att hjälpa dig med eventuella frågor och funderingar. Vi på Aqua Dental är engagerade i att tillhandahålla den bästa möjliga vården samtidigt som vi respekterar din ekonomiska situation. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Information om artikeln

Mer om betalning

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.