Avbetala din tandvård - helt utan ränta

På Aqua Dental kan du välja att delbetala din tandvårdsbehandling helt utan ränta, oavsett total kostnad. Ansökan är enkel och du får svar inom 15 sekunder.

På Aqua Dental erbjuds våra patienter fördelaktiga avbetalningslösningar från 300 kronor i månaden, helt utan ränta. Du väljer själv hur du vill lägga upp din betalning.

Vårt arbete med att erbjuda tillgänglig tandvård fortsätter, och en viktig del i det är att du som patient ska kunna välja en betalningslösning som passar dig. I samarbete med Resurs Bank erbjuder vi nu ett av tandvårdens mest förmånliga delbetalningslösningar.

  • Räntefri delbetalning

  • Enkel ansökan med svar inom 15 sekunder

  • Gör slutbetalning när du vill, helt utan kostnad

  • Gäller alla behandlingskostnader, låga som höga

  • Från 300 kronor per månad


Upplägg utifrån behandlingskostnad

Alternativen för att avbetala din tandvård delas upp i två, beroende på din totala behandlingskostnad. Betalar du under 30 000 kronor för din behandling erbjuds du en lösning och behandlingskostnader från 30 000 kronor ger dig en annan möjlighet till betalning.


Avbetalning - 300 kronor i månaden

Att delbetala din tandvård med lösningen Tandkonto är räntefritt och lämpar sig för dig som har en behandlingskostnad på under 30 000 kronor. Du väljer själv om du vill betala 300 eller 600 kronor i månaden. Hur länge din avbetalning pågår baseras på din totala kostnad. Vid köp över 1 500 kronor tillkommer en uppläggningsavgift på 149 kronor. Du kan välja att göra en slutbetalning när som helst under tidens gång, helt utan extra kostnad.


Stora tandvårdsbehandlingar

För dig som genomgår en tandvårdsbehandling där den totala kostnaden är 30 000 kronor eller mer finns också möjlighet att välja en räntefri avbetalning. Du kan välja mellan att betala 599 eller 999 kronor i månaden. Om du önskar göra en avslutande betalning innan avbetalningsplanens beräkning kan du göra det kostnadsfritt. En engångssumma tillkommer i form av uppläggningsavgift på 349 kronor.


Vi står för räntan

Vi på Aqua Dental står för en ränta på 1,9% för varje köp. Du som patient betalar en uppläggningsavgift samt den fasta månadskostnaden fram till dess att lånet är avbetalat. I priset finns en aviavgift på 39 kronor, resten är endast amortering.


Enkel ansökan om avbetalning

Att ansöka om avbetalning för din tandvårdsbehandling är enkelt och går snabbt. Prata med oss i receptionen om du är intresserad av delbetalningen. Vi genomför en ansökan och du får svar på om du är berättigad delbetalningen redan efter 15 sekunder. Du som önskar nyttja delbetalningsmöjligheten tandkonto kan även smsa TAND till 71 690. För att ansöka krävs det att du är folkbokförd i Sverige, är minst 18 år gammal, har en tillsvidareanställning samt är utan betalningsanmärkningar.


Vill du bli uppringd?

Har du funderingar angående våra avbetalningslösningar eller önskar du boka en tid? Fyll i formuläret så hör vi av oss.

Information om artikeln

Mer om betalning

Behöver du en tid?

På Aqua Dental erbjuds ett komplett tandvårdsutbud - från traditionella undersökningar och förebyggande tandvård, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård. Du hittar våra kliniker i Stockholm och i Göteborg. Du kan boka en tid genom vår onlinebokning eller per telefon på 010-188 00 00