Specialister på estetisk tandvård

Dåligt självförtroende och minskat välmående kan vara resultatet av tänder som man på ett eller annat sätt är missnöjd med. Med hjälp av estetisk tandvård kan du korrigera både färg, form, storlek och position på dina tänder - helt efter dina önskemål. På Aqua Dental erbjuder vi bland tandblekning, skalfasader och tandreglering.

Lång erfarenhet och hög kompetens

Både din självkänsla och ditt självförtroende kan påverkas av sneda tänder och för oss är det viktigt att du som patient är nöjd med dina tänder. Hos oss träffar du tandläkare som har stor kompetens och lång erfarenhet inom estetisk tandvård.

Ditt leende är ofta en stor del av det första intrycket du gör när du träffar nya människor och för många är sneda och missfärgade tänder en källa till osäkerhet och obehag i sociala situationer.

Att rätta till dina tänders skönhetsfel, kan därför vara väldigt viktigt för dig. Oavsett om du har problem med sneda, spruckna eller missfärgade tänder så har vi en behandling som kan hjälpa dig att få leendet du drömmer om. Vi använder oss också av de främsta metoderna, den senaste tekniken och de duktigaste tandläkarna för att garantera snabba och hållbara resultat. Hos oss arbetar många erfarna tandläkare, bland annat Clas Oscarsson. Clas har nästan trettio års erfarenhet av yrket och över 200 vidareutbildningar i branschen. Förutom det är han också president i SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry.

Observera att estetisk tandvård innefattas av moms när det handlar om estetiska ingrepp utan indikation på att det påverkar din hälsa.

Vill du boka tid för en undersökning eller en konsultation? Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort.

Våra estetiska behandlingar

Tandblekning

På bara några timmar kan du då ett fräschare leende med hjälp av tandblekning. Vi utför tandblekning på klinik och tillhandahåller även kit för tandblekning hemma. För enklare missfärgning erbjuder vi även saltblästring.

Läs mer om tandblekning

Skalfasader

Skalfasader i porslin kan vara en långvarig och snabb lösning för många som är missnöjda med sina tänder. Om tänderna är sneda, spruckna eller missfärgade är porslinsfasader vägen till ett nytt vackert leende igen.

Läs mer om skalfasader

Tandreglering

Många lider av sneda tänder och ett ojämnt leende kan orsaka problem med munhälsan och en dålig självkänsla. På Aqua Dental är vi experter på tandreglering och kan erbjuda de mest moderna metoderna för att räta ut dina.

Läs mer om tandreglering

Kontakta oss

Om du söker tid för undersökning, tandhygienist eller akuttandvård går det bra att använda vår onlinebokning. För konsultationer och andra frågor hänvisar vi till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.