Nu kan du träffa Aqua Dentals tandläkare online

På Aqua Dental arbetar vi för att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Därför är vi stolta att som första aktör kunna erbjuda digital tandvård och rådgivning. Med vår nya tjänst Onlinetandläkaren sker mötet med tandläkaren direkt i din mobil eller dator, perfekt för dig som vill ställa några frågor eller söker rådgivning för en synbar förändring i din mun. 

Till en kostnad av 100 kronor, fullt skyddad av BankID, får du snabbt och smidigt hjälp av någon av våra tandläkare – oavsett om du befinner dig hemma i soffan, i lunchrummet eller i sommarstugan. Om ditt onlinebesök sedan leder till en fysisk undersökning på någon av Aqua Dentals kliniker drar vi av kostnaden för besöket.

Få råd och diagnos kring behandling online

Med Onlinetandläkare kan du skicka bilder till tandläkaren eller visa upp besväret direkt under en videochatt. På detta sätt kan tandläkaren ge rådgivning kring vissa tillstånd i munnen samt tipsa dig om olika typer av egenvård. Tandläkaren kan även bedöma om du behöver boka ett fysiskt besök hos en tandläkare, och avgöra hur akut ditt behov av vård är.

Ett axplock av vad du kan få hjälp med är:

  Karies
  Skadade tänder
  Förändringar i slemhinnan
  Smärta
  Estetisk tandvård
  Medicincering
  Tandvårdsräddsla

Här kan du testa Onlinetandläkaren

Om du har fått ont i en tand, upplever problem med tandköttet eller något annat besvär i munnen, är våra kunniga tandläkare bara ett samtal bort. Testa en ny form av tandvård och läs mer om Onlinetandläkaren via länken nedan.

Till Onlinetandläkaren


Vill du hellre boka tid på klinik?

Hör av dig till oss på 010-188 00 00. Du kan också fylla i formuläret nedan så hör vi av oss till dig inom kort.

 Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss. 


Läs vidare

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.