Boka en tid hos våra tandläkare i Karlstad

Välkommen till din tandläkare i Karlstad

Nu har vi slagit upp portarna till kliniken i Karlstad. Våra erfarna och kunniga tandläkare i Karlstad erbjuder ett brett utbud av tandvård och ett personligt bemötande. 

Vår tandläkare i Karlstad tar tillgänglighet ett steg längre och erbjuder trots klinikens ringa storlek ett brett tandvårdsutbud. Våra tandläkare i Karlstad erbjuder allmän-, förebyggande- och akut tandvård samt estetiska behandlingar och nästan all form av specialisttandvård under ett och samma tak. 


På Aqua Dental tummar vi aldrig på värden som trygghet, service och odontologisk kvalitet. Du som patient står i fokus och din tandläkare i Karlstad kan hjälpa dig som patient oavsett behov. 


Är du intresserad av att boka en tid hos våra tandläkare i Karlstad, eller har du några frågor? Du kan boka en tid via vår onlinebokning eller ringa oss på 010-188 00 00

Allmäntandvård 

Allmäntandvård inkluderar både förebyggande tandvård och basundersökningar. En basundersökning hos våra tandläkare i Karlstad innefattar en noggrann genomgång av dina tänder och ditt tandkött. Din tandläkare i Karlstad ser över din tandhälsa och fyra röntgenbilder tas för att din tandläkare i Karlstad ska kunna upptäcka eventuella problem som inte går i att se med blotta ögat. Det är viktigt med noggranna rutiner för att upprätthålla en god munhälsa. Kombinera dina dagliga rutiner hemma med regelbundna besök hos tandläkaren för bästa möjliga förutsättningar.

Akut tandvård

Att drabbas av akuta tandbesvär, så som ilningar, värk eller trauma där en flera tänder skadas eller slås ut kan orsaka stora problem. Därför avsätter våra tandläkare i Karlstad dagligen tider för patienter med akut problematik för att kunna hjälpa till så snabbt som möjligt. Om olyckan är framme och du upplever svår tandvärk eller att en tand skadas är det viktigt att kontakta din tandläkare för att boka in ett akut besök. Ring oss på 010 - 188 00 00 så kommer våra tandläkare i Karlstad att hjälpa dig så fort som möjligt. 

Specialisttandvård

Vi har en omfattande specialistverksamhet inom Aqua Dental och vi erbjuder alla typer av behandlingar. Våra tandläkare i Karlstad erbjuder specialisttandvård inom bland annat endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi och ortodonti. Din tandläkare i Karlstad kan hjälpa dig oavsett problematik, utan långa väntetider.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare i Karlstad erbjuder även estetisk tandvård. Estetisk tandvård kan vara ett lämpligt alternativ om du är missnöjd med dina tänders utseende och exempelvis har missfärgade eller sneda tänder. Våra tandläkare i Karlstad kan exempelvis erbjuda behandlingar med skalfasadertandblekning och tandreglering. 

Tandimplantat

Tandimplantat är ett alternativ till att ersätta skadade eller förlorade tänder. Tänder kan lossna eller skadas på grund av olika orsaker som exempelvis yttre påverkan, medicinska besvär eller bristande tandhygien. Det finns många fördelar med att ersätta förlorade tänder med tandimplantat som exempelvis att din tuggförmåga återställs samt dina tänders utseende. Flera av våra tandläkare i Karlstad har lång erfarenhet och kunskap inom protetik.

Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största privata aktör inom vuxenortodonti och vi har flera tandläkare i Karlstad som har lång erfarenhet av att arbeta med ortodonti. Våra tandläkare i Karlstad arbetar med alla typer av tandställningar, som exempelvis tandreglering med räls, genomskinliga och avtagbara skenor som Invisalign och en fast tandställning på tandradens insida. Årligen utför Aqua Dental flera tusen tandregleringsbehandlingar och våra tandläkare i Karlstad kan hjälpa dig att hitta den tandregleringsmetod som passar dig bäst.

Våra tandläkare i Karlstad

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (12)
  • Allmäntandläkare (3)
  • Klinikchef (1)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (6)
Anna von Wachenfeldt

Tandsköterska

Cristell Tigér

Allmäntandläkare

Iren Ryberg

Tandsköterska

Isabel Stålnacke Aiff

Klinikchef

Allmäntandläkare

Jannie Calming

Allmäntandläkare

Louise Almquist

Tandhygienist

Öppettider

Måndag 
07:00 - 18:00

Tisdag  
07:00 - 19:00

Onsdag - Torsdag 
07:00 - 17:00

Fredag 
07.00 - 15.00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 


Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag  
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag 
08:00 - 16:00Du kommer i kontakt med oss på telefon 054-15 07 25.


Hitta hit

Du hittar våra tandläkare i Karlstad på Järnvägsgatan 7.

Kommer du med buss är det enklast att åka till busshållplatsen på Drottninggatan eller Järnvägsgatan. Kommer du med tåget och går av på Centralstationen är det endast två minuters promenad till kliniken.

Tar du bilen till kliniken finns det flera garage att välja bland. Du kan exempelvis parkera Mitt i City-Garaget eller ovanpå Åhlénshuset.Aqua Dental Karlstad
Järnvägsgatan 7
652 25 Karlstad

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.