Välkommen till din tandläkare i Karlstad

Nu har vi slagit upp portarna till kliniken i Karlstad. Våra erfarna och kunniga tandläkare i Karlstad erbjuder ett brett utbud av tandvård och ett personligt bemötande. 

Kliniken i Karlstad tar tillgänglighet ett steg längre och har trots sin ringa storlek ett brett tandvårdsutbud. Våra tandläkare i Karlstad erbjuder allmän-, förebyggande- och akuttandvård samt estetiska behandlingar och nästan all form av specialisttandvård under ett och samma tak. 


På Aqua Dental tummar vi aldrig på värden som trygghet, service och odontologisk kvalitet. Du som patient står i fokus och din tandläkare i Karlstad kan hjälpa dig som patient oavsett behov. 


Är du intresserad av kliniken i Karlstad, eller har du några frågor? Ring oss på 010-188 00 00 eller fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig. 

Allmäntandvård 

Allmäntandvård inkluderar både förebyggande tandvård och basundersökningar. En basundersökning innefattar en noggrann genomgång av dina tänder och ditt tandkött. Din tandläkare i Karlstad ser över din tandhälsa och fyra röntgenbilder tas för att din tandläkare i Karlstad ska kunna upptäcka eventuella problem som inte går i att se med blotta ögat. Det är viktigt med noggranna rutiner för att upprätthålla en god munhälsa. Kombinera dina dagliga rutiner hemma med regelbundna besök hos tandläkaren för bästa möjliga förutsättningar.

Akut tandvård

Att drabbas av akuta tandbesvär, så som ilningar, värk eller trauma där en flera tänder skadas eller slås ut kan orsaka stora problem. Därför avsätter våra tandläkare i Karlstad dagligen tider för patienter med akut problematik för att kunna hjälpa till så snabbt som möjligt. Om olyckan är framme och du råkar ut för en olycka där tänderna skadas eller slås ut eller om du upplever svår tandvärk är det viktigt att kontakta din tandläkare för att boka in ett akut besök. Ring oss på 010 - 188 00 00 så kommer vi att hjälpa dig så fort som möjligt. 

Specialisttandvård

Vi har en omfattande specialistverksamhet inom Aqua Dental och vi erbjuder alla typer av behandlingar. Våra tandläkare i Karlstad erbjuder specialisttandvård inom bland annat endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi och ortodonti. Din tandläkare i Karlstad kan hjälpa dig oavsett problematik, utan långa väntetider.

Estetisk tandvård

Inom Aqua Dental erbjuder vi även en utvecklas estetisk verksamhet. Vi har ett stort ortodontiteam och flera allmäntandläkare som nischat sig inom estetsiska behandlingar. Våra tandläkare i Karlstad kan exempelvis erbjuda behandlingar med skalfasadertandblekning och tandreglering. På kliniken i Karlstad kan vi erbjuda tandreglering med genomskinliga, avtagbara alternativ, även kallat aligners.

Tandimplantat

Tandimplantat är ett alternativ till att ersätta skadade eller förlorade tänder. Tänder kan lossna eller skadas på grund av olika orsaker som exempelvis yttre påverkan, medicinska besvär eller bristande tandhygien. Det finns många fördelar med att ersätta förlorade tänder med tandimplantat som exempelvis att ditt bett återställs. Flera av våra tandläkare i Karlstad har lång erfarenhet och kunskap inom protetik.

Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största privata aktör inom vuxenortodonti och vi har flera tandläkare i Karlstad som har lång erfarenhet av att arbeta med ortodonti. Våra tandläkare i Karlstad arbetar med alla typer av tandställningar, som exempelvis tandreglering med räls, genomskinliga och avtagbara skenor som Invisalign ™ och en fast tandställning på tandradens insida. Årligen utför Aqua Dental flera tusen tandregleringsbehandlingar och våra tandläkare i Karlstad kombinerar kunskap och kompetens med välbeprövade metoder. Våra tandläkare i Karlstad kan hjälpa dig att hitta den tandregleringsmetod som passar just dig bäst.

Våra tandläkare i Karlstad

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (10)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (6)
Anna von Wachenfeldt

Tandsköterska

Iren Ryberg

Tandsköterska

Isabel Stålnacke Aiff

Allmäntandläkare

Jannie Calming

Allmäntandläkare

Louise Almquist

Tandhygienist

Mia Mattson

Tandsköterska

Öppettider och kontakt

Måndag 
07:00 - 18:00

Tisdag  
07:00 - 19:00

Onsdag - Torsdag 
07:00 - 17:00

Fredag 
07.00 - 15.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 054-15 07 25.


Aqua Dental Karlstad
Järnvägsgatan 7
652 25 Karlstad

Hitta hit

Vår klinik ligger tillgängligt i centrala Karlstad på Järnvägsgatan 7.

Kommer du med buss är det enklast att åka till busshållplatsen på Drottninggatan eller Järnvägsgatan. Kommer du med tåget och går av på Centralstationen är det endast två minuters promenad till kliniken.

Tar du bilen till kliniken finns det flera garage att välja bland. Du kan exempelvis parkera Mitt i City-Garaget elelr ovanpå Åhlénshuset.

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.