Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av kliniken i Karlstad? Ange ditt telefonnummer så hör vi av oss inom en snar framtid.

Vi underhåller ditt leende

Nu har vi slagit upp portarna till kliniken i Karlstad. Här har vi ett brett utbud av tandvård och du kommer att få ett personligt bemötande av vår erfarna och kunniga personal.   

Kliniken i Karlstad tar tillgänglighet ett steg längre och har trots att sin ringa storlek ett brett tandvårdsutbud. Här kan du få hjälp med allmän-, förebyggande- och akuttandvård. Detta kompletteras med estetiska behandlingar och nästan all form av specialisttandvård under samma tak. 


På Aqua Dental tummar vi aldrig på värden som trygghet, service och odontologisk kvalitet. Du som patient står i fokus och vi är stolta över att kunna hjälpa dig som patient oavsett behov. 

Till kliniken i Karlstad är alla välkomna. Här erbjuder vi familjetandvård vilket innebär att vi välkomnar barn vars föräldrar är patienter hos oss. 


Är du intresserad av kliniken i Karlstad, eller har du några frågor? Ring oss på 010-188 00 00 eller fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig. 

Allmäntandvård 

Allmäntandvård inkluderar både förebyggande tandvård och basundersökningar. En basundersökning innefattar en noggrann genomgång av tänder och tandkött. Tandläkaren ser över din tandhälsa och fyra röntgenbilder tas för att upptäcka eventuella problem som går inte går att se med blotta ögat. Det är viktigt med noggranna rutiner för att upprätthålla en god munhälsa. Kombinera dina dagliga rutiner hemma med regelbundna besök hos tandläkaren för bästa möjliga förutsättningar.

Akut tandvård

Att drabbas av akuta tandbesvär, så som ilningar, värk eller trauma där en flera tänder skadas eller slås ut kan orsaka stora problem. På Aqua Dental sätter vi dagligen av tider för patienter med akut problematik för att kunna hjälpa till så snabbt som möjligt. Om olyckan är framme och du råkar ut för en olycka där tänderna skadas elelr slås ut eller om du upplever svår tandvärk är det viktigt att kontakta din tandläkare för att boka in ett akut besök. Ring oss på 010 - 188 00 00 så kommer vi att hjälpa dig så fort som möjligt. 

Specialisttandvård

Vi har en omfattande specialistverksamhet inom Aqua Dental och vi erbjuder alla typer av behandlingar. Vi erbjuder specialisttandvård inom bland annat endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Vi är därför stolta att kunna erbjuda våra patienter hjälp oavsett problematik, utan långa väntetider. 

Estetisk tandvård och tandreglering

Inom Aqua Dental erbjuder vi även en utvecklas estetisk verksamhet. Vi har ett stort ortodontiteam och flera allmäntandläkare som nischat sig inom estetsiska behandlingar. Vi erbjuder skalfasader, tandblekningar och tandreglering. På kliniken i Karlstad kan vi erbjuda tandreglering med aligners. 

Våra tandläkare i Karlstad

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (9)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (4)
Iren Ryberg

Tandsköterska

Isabel Stålnacke Aiff

Allmäntandläkare

Jannie Calming

Allmäntandläkare

Katri Ståhlnacke

Tandhygienist

Louise Almquist

Tandhygienist

Mia Mattson

Tandsköterska

Öppettider och kontakt

Måndag 
07:00 - 20:00

Tisdag - Onsdag 
07:00 - 19:00

Torsdag 
07:00 - 17:00

Fredag 
07.00 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 054-15 07 25 eller via mail servicecenter@aquadental.se.


Aqua Dental Karlstad
Järnvägsgatan 7
652 25 Karlstad

Hitta hit

Vår klinik ligger tillgängligt i centrala Karlstad på Järnvägsgatan 7.

Kommer du med buss är det enklast att åka till busshållplatsen på Drottninggatan eller Järnvägsgatan. Kommer du med tåget och går av på Centralstationen är det endast två minuters promenad till kliniken.

Tar du bilen till kliniken finns det flera garage att välja bland. Du kan exempelvis parkera Mitt i City-Garaget elelr ovanpå Åhlénshuset.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.