Snart finns vi i Linköping: 


Vill du boka tid eller ställa frågor? Ring oss så hjälper vi dig så fort som möjligt! 

Tandläkare i Linköping 

Vi är din tandläkare i Linköping. Hos oss på Aqua Dental kan du få hjälp oavsett vad du upplever för tandbesvär. Vi har i princip ett fullständigt tandvårdsutbud och erbjuder bland annat undersökningar, förebyggande tandvård, estetiska behandlingar och omfattande specialisttandvård. Vi har även tider avsatta dagligen för patienter som lider av akuta besvär. 


Du hittar din tandläkare i Linköping centralt på Sankt Larsgatan 33. Här på kliniken kommer du att mötas av ett varmt bemötande och vänlig personal. Vi vill visa dig att tandvård inte behöver se ut på ett och samma sätt. För tidbokning hänvisar vi till vår onlinebokning. 


Varmt välkommen till din tandläkare i Linköping.

På kliniken i Linköping träffar du våra erfarna och duktiga tandläkare. Här kommer du att få uppleva tandvård av högsta kvalitet. För att kunna leverera tandvård på den nivån kombinerar vi tandläkarnas erfarenhet med den senaste tekniken och ett personligt bemötande. Varmt välkommen!

Allmäntandvård

Att ta hand om dina tänder med noggranna munvårdsrutiner morgon och kväll är viktigt. Detta i kombination med årliga besök hos din tandläkare i Linköping ger dig rätt förutsättningar för en god munhälsa livet ut. När du besöker tandvården regelbundet har tandläkaren möjlighet att upptäcka mindre problem och åtgärda dem innan de blir stora och omfattande. En basundersökning innebär att din mun, dina tänder och ditt tandkött noggrant undersöks för att upptäcka problem i munhålan. Denna kliniska undersökning kompletteras med en tandröntgen för att besvär som inte går att se med blotta ögat ska kunna upptäckas. Ge dig själv de bästa förutsättningarna för en god munhälsa, välkommen till din tandläkare i Linköping

Besök hos tandhygienisten

Hos oss på Aqua Dental har vi ett stort fokus på förebyggande tandvård. Vi förespråkar regelbundna besök hos tandvården för att inte låta små problem bli stora. Ett besök hos tandhygienisten innefattar bland annat en noggrann rengöring av dina tänder, fickdjupet mäts och viss tandstensborttagning görs. Vissa behöver besöka tandhygienisten oftare och andra mer sällan, det beror på hur situationen i munnen ser ut. Att arbeta med förebyggande tandvård är viktigt för din munhälsa. När du besöker tandhygienisten kommer du även att få individuellt anpassade råd för dig och din tandhälsa.

Tandreglering och tandställning

På Aqua Dental är vi väldigt stolta över att vara en av de största privata aktörerna gällande vuxentandreglering. Vi utför tusentals korrigeringar av bettfel årligen. Hos våra tandläkare i Linköping erbjuder vi tandreglering med traditionella och välbeprövade metoder likväl som moderna, effektiva och flexibla aligners. Oavsett vilken typ av bettproblematik du har, funktionell eller estetisk, kan du få hjälp av våra tandläkare i Linköping. 

Erfarenhet av tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt, så många som en av fem vuxna lider i dag av oro inför sina tandvårdsbesök. En av tio upplever även så stark rädsla att de väljer bort tandvården trots att de upplever besvär. På Aqua Dental tar vi tandvårdsrädsla på största allvar. Våra tandläkare i Linköping har lång erfarenhet att  behandla patienter som upplever rädsla och oro inför sina besök. 

Specialisttandvård 

Som tandvårdskedja har vi på Aqua Dental ett omfattande tandvårdsutbud. Vi kan hjälpa våra patienter inom i stort sett alla odontologiska områden. Hos oss arbetar några av landets främsta behandlare inom sina respektive områden. Vi är stolta över att att kunna hjälpa patienter som lider av olika typer av besvär. Specialisttandvård vi erbjuder inom Aqua Dental är bland annat: implantologi, endodonti, oral protetik, parodontologi, pedodonti, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologiska radiologi. 

Akut tandvård

Det går inte att schemalägga behovet av akut tandvård. Akut smärta kan vara svårt att hantera och därför vill vi finnas till hands när du behöver oss. Vi har dagligen tider avsatta för att kunna hjälpa patienter som har drabbats av besvär som kräver akut tandvård. Hos oss på Aqua Dental har vi även tagit bort den traditionella helg- och jourtaxan. För dig som patient innebär det att din tandvård kostar lika mycket oavsett om du besöker oss på en onsdag eller på en söndageftermiddag. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Sankt Larsgatan 33 i Linköping. 

S:t Larsgatan 33
582 24 Linköping
010 - 188 00 00 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.