Lediga tider i Stockholm

En trevligare tandläkare

Stockholms tryggaste och vänligaste tandvård. Det är vad alla vi på Aqua Dental jobbar efter. Vi vill helt enkelt göra det lite lättare och trevligare för dig att gå till tandläkaren.

Så välkommen till oss och upplev fördelarna med det vi kallar för tandvård 2.0. Då kanske vi kan övertyga dig om att det inte behöver vara så tråkigt att gå till tandläkaren som vissa säger.

Vill du träffa någon av våra tandläkare i Stockholm? Kika in på vår onlinebokning eller ring till oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. Vi svarar i telefon 365 dagar om året.

"Stockholms bästa tandläkare. Kommer aldrig gå någon annanstans."

Varför Aqua Dental?

Öppet dag, kväll och helg

Är du trött på "08:00 - 17:00"? Välkommen till Aqua Dental. Vi startades med en övertygelse om att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Därför har vi öppet från tidig morgon till sen kväll, året runt. Dessutom utan långa väntetider.


Det är det vi kallar för tandvård på dina villkor.

Tandvård utan helgtaxa

Vill du gå till tandläkaren på en tisdag kväll, eller söndag förmiddag? Inga problem. Vi tar tagit bort den så kallade helgtaxan och har samma pris sju dagar i veckan - oavsett tid på dygnet eller dag på året. 

Vi finns helt enkelt till hands när det passar dig bäst och inte tvärtom.

Högst rankade tandläkaren i Stockholm

Med ambitionen att ha landets mest nöjda patienter ställer vi enormt höga krav på oss själva och vår verksamhet. Därför är vi pedantiskt noggranna med kvalitet och lovar att aldrig kompromissa med värden som trygghet, service och odontologisk kompetens.  

2020 gav Google oss märkningen "rankad som nummer 1 bland tandläkare i Stockholm".

Vana ger färdighet

Gammal är äldst, sägs det. Att erfarenhet är lika med kunskap är inget undantag inom tandvården. I snitt har våra tandläkare över 20 års klinisk erfarenhet och delar ett gemensamt intresse: att ge Stockholm den bästa tänkbara tandvården.

Vi ses gärna, men inte så ofta

Vad innebär prisvärd tandvård? Frågar du oss är svaret kvalitativa behandlingar och ingrepp som håller över tid - utan att det kostar skjortan. Att verka förebyggande och långsiktigt är därför ett av våra viktigaste åtaganden, för att i största möjliga mån minimera risken för komplikationer, återbesök och repeterande åtgärder.

Så även om vi gillar att träffa dig är vårt mål att det inte ska behöva ske så ofta.

Du bokar tid till tandläkaren lättast genom vår onlinebokning. Men det går självklart bra att även ringa oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. 

Komplett tandvårdsutbud

Vi erbjuder all typ av tandvård i Stockholm, från traditionella basundersökningar och förebyggande åtgärder, till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård.

Det innebär att oavsett ålder, önskemål eller besvär har vi alltid tandläkare som kan hjälpa dig och dina tänder. Med egna specialisttandläkare behöver vi inte remittera dig vidare, utan kan ta hand om dig direkt utan långa väntetider.

Stockholms smartaste klinik

Vill du gå till tandläkaren med kort varsel? Aqua Dental Express på Vasagatan 12 i Stockholm bygger på ett unikt koncept som gör att vi brukar kunna erbjuda dig en tid redan inom ett par timmar, utan väntetider och återbesök.


Du väljer själv inom vilken timme ditt besök ska börja och 30 minuter innan besöket startar får du ett sms med exakt starttid. Sedan pågår besöket så länge som behövs, utan någon inplanerad sluttid. 

Vanliga frågor

En traditionell basundersökning och diagnos av din allmänna munhälsa kostar 985 kr. Då ingår även fyra röntgenbilder för att säkerställa att du inte har några hål i tänderna. Om indikation finns kan ytterligare röntgenbilder vara nödvändigt. Det kan till exempel handla om en tand med en särskild djup tandköttsficka eller ett särskilt stort kariesangrepp.

Om hål eller andra problem påträffas kommer din tandläkare alltid att föreslå och rådgöra detta med dig innan en behandling inleds.

 Läs mer om våra priser.

Du kan snabbt och enkelt boka en tid på våra kliniker via vår onlinebokning. Det går också bra att ringa oss på 010-188 00 00 om du föredrar personlig service. Vi svarar i telefon sju dagar i veckan, året runt.

Vid avbokning önskar vi att du hör av dig till oss senast 24 timmar innan utsatt tid, annars riskerar du att bli debiterad enligt gällande taxa. Du bokar lättast av din tid genom att ringa oss eller maila på servicecenter@aquadental.se

 Boka en tid online.

Vad kul, det är jättelätt. Vi tar emot patienter för all typ av tandvård i Stockholm. Ring oss på 010-188 00 00 så ordnar vi allt åt dig.

Ja, absolut. Hos oss kan du betala både med Klarna och via vårt egna avbetalningsupplägg med Resurs Bank. Där erbjuder vi alltid flexibla och förmånliga villkor, med minst 30 dagars kostnadsfri kredit och förmånliga räntesatser.

 Läs mer om våra delbetalningar.

Vi vet att långt ifrån alla gillar att gå till tandläkaren och därför gör vi allt vi kan för att göra ditt besök så behagligt som möjligt. Berätta gärna om din tandvårdsrädsla i samband med bokningen så avsätter vi lite extra tid med din tandläkare.

Om du vill har du även möjlighet att boka ett möte tandläkaren så att ni i lugn och ro kan diskutera en specifik behandling utan att behöva göra något ingrepp. Sedan är valet ditt om och när du vill ta nästa steg. Om du känner ett starkt obehag inför en behandling kan lugnande premedicinering vara ett alternativ.

Vi erbjuder även lasertandvård på vissa av våra kliniker. Med en laserbehandling slipper du de borrljud och vibrationer som många förknippar med obehag. Dessutom är behandlingen i de allra flesta fallen helt smärtfri, vilket innebär att inte finns något behov för bedövningssprutor. Om du är intresserad av en laserbehandlingen ber vi dig ringa oss på 010-188 00 00.

Ja, vi har flera tandläkare i Stockholm som har specialiserat sig på barn och ungdomar. Barntandvården är givetvis kostnadsfri hos oss till och med det år barnet fyller 23 enligt avtal med Region Stockholm. Om du vill lista ditt barn hos är du välkommen att ringa på 010-188 00 00.

Ja, som privat tandläkare i Stockholm är vi anslutna till Försäkringskassa. Det innebär bland annat att du som patient täcks av det statliga tandvårdsstödet och kan nyttja dina tandvårdsbidrag hos oss.

Undrar du något?

De må vara en klyscha, men hos oss finns inga dumma frågor. Vi finns här 365 dagar om det är något. Du når oss som vanligt på 010-188 00 00.