Lediga tider i Mölndal

Vi underhåller ditt leende

Nu har vi öppnat vår klinik i Mölndal Galleria. Den nya kliniken är utformad efter vårt nya klinikkoncpet, som har tagits fram för att förändra känslan på kliniken och skapa en miljö som är trygg och behaglig för patienterna att vistas i. 


Kliniken har nio behandlingsrum och vi kommer att erbjuda förebyggande-, allmän- och akuttandvård i kombination med estetiska behandlingar och ett brett utbud av specialisttandvård, inklusive käkkirurgi, implantatbehandlingar, endodonti och ortodonti. 


Som ny tandläkare i Mölndal är vi stolta över att kunna hjälpa dig oavsett behov, under ett och samma tak och alltid med korta väntetider.

Boka en tid enkelt online via vår onlinebokning. Du kan även ringa oss på 031 - 376 20 22 så ser vi till att du får hjälpen du behöver. 

"Vi ser fram emot att göra tandvården mer tillgänglig. Hos oss blir alla patienter sedda och deras behov står i fokus.”

- Fatma Uslu, klinikchef och leg. tandläkare i Mölndal

Basundersökning

I en basundersökning ingår en genomgång av dina tänder och din munhälsa. Tandläkaren går igenom situationen i munnen, tittar på tänderna och letar efter synliga skador, karies eller förändringar på slemhinnorna. En röntgenundersökning med fyra bilder görs för att upptäcka eventuella problem som är dolda för blottta ögat.

Akut tandvård

Tandvärk och andra akuta besvär kan vara väldigt smärtsamma och besvärande. Därför reserverar vi  flera tider varje dag på våra kliniker för akuta besök. Vi anstränger oss alltid för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Om du upplever akuta besvär eller är med om en olycka där tänder utsätts för skador ring oss på 010 - 188 00 00 så kommer vi att hjälpa till att hitta en lämplig tid. 

Specialisttandvård

På Aqua Dental har vi ett brett tandvårdsutbud. Som komplement till vår allmänna tandvård erbjuder vi en omfattande specialisttandvård. Vi har specialisttandläkare inom endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. På kliniken i Mölndal Galleria har vi en stor specialistverksamhet under ett och samma tak. 

Estetisk tandvård och tandreglering

På Aqua Dental har vi även flertalet tandläkare som nischat sig inom estetisk tandvård. Vi erbjuder skalfasader, tandblekningar och tandreglering. Vi kan hjälpa till att förändra tänderna färg, form och placering vilket kan hjälpa dig att få det leende du drömmer om. Vi kan även erbjuda tandreglering för att justera större bettproblematik oavsett ålder och förutsättningar. 

Våra tandläkare i Mölndal

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (10)
  • Allmäntandläkare (3)
  • Klinikchef (1)
  • Nischtandläkare i kirurgi (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (5)
Emma Antelj

Allmäntandläkare

Fatma Uslu

Klinikchef

Nischtandläkare i kirurgi

Jessica Karlsson

Tandsköterska

Linn Eriksson

Tandhygienist

Måns Filip Hannerz

Allmäntandläkare

Tagrid Kansour

Tandsköterska

Öppettider

Måndag - Torsdag
07:10 - 20:30

Fredag - Söndag
08:00 - 16:30


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 


Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00Du kommer i kontakt med oss på telefon 031-376 20 22.


Aqua Dental Mölndal
Mölndal Galleria, plan 1
Brogatan 17
431 31 Mölndal

Hitta hit

Vår klinik ligger tillgängligt i Mölndal Galleria på plan 1, mittemot MQ och Eurosko. Det är enkelt att hitta hit både kommunalt och med bil. 


Om åker kommunalt:
Om du vill åka buss eller spårvagn till kliniken i Mölndal Galleria är det också enkelt. Gallerian ligger endast ett stenkast från resecentrumet Knutpunkt Mölndalsbro. Tar du spårvagnen (2, 4) så åk från Göteborg Central till Mölndal. Du kan även åka både Västtåg och Öresundståg med riktning Kungsbacka/GBG och gå av i Mölndal. Väljer du att åka buss kan du åka antingen Lila Express (från Torslanda, via Frölinda till Mölndal eller från Mölnlycke mot Mölndal), men även buss 451, 752, 755 och 761 går igenom Mölndal. De olika hållplatserna att gå av vid heter Mölndal station, Mölndal innerstad och Storgatan. 

Med bil:
Gallerian är lokaliserad strax söder om Göteborg och kommer du med bil tar du enklast hit via E6:an eller E20. Det finns ett stort parkeringsgarage i anslutning till gallerian. Garaget har adressen Brogatan 17 i Mölndal med fler än 800 p-platser.

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.