Lediga tider i Mölndal

Vi underhåller ditt leende

Vi fortsätter att expandera och under första halvan av 2023 kommer vi på Aqua Dental slå upp portarna till en ny klinik i Mölndal Galleria. 

Den nya kliniken är utformad efter vårt nya klinikkoncpet, som har tagit för att förändra känslan på kliniken och skapa en miljö som är behaglig för patienterna att vistas i. 


Kliniken kommer att ha nio behandlingsrum och vi kommer att erbjuda förebyggande-, allmän- och akuttandvård i kombination med estetiska behandlingar och ett brett utbud av specialisttandvård, inklusive käkkirurgi, implantatbehandlingar, endodonti och ortodonti. 


Vi kommer att bli din nya tandläkare i Mölndal och är stolta över att kunna hjälpa dig som patient oavsett behov, under ett och samma tak och alltid med korta väntetider.

Är du intresserad av kliniken i Mölndal, vill du bli kontaktad när kliniken öppnar eller vill du i väntan på den nya kliniken boka en tid på någon av våra andra kliniker i Göteborg? Ring oss på 010-188 00 00 eller fyll i formuläret så kommer vi att kontakta dig. 

"Vi ser fram emot att göra tandvården mer tillgänglig. Hos oss blir alla patienter sedda och deras behov står i fokus.”

- Fatma Usul, klinikchef och leg. tandläkare i Mölndal

Basundersökning

I en basundersökning ingår en genomgång av dina tänder och din munhälsa. Tandläkaren går igenom situationen i munnen, tittar på tänderna och letar efter synliga skador, karies eller förändringar på slemhinnorna. En röntgenundersökning med fyra bilder görs för att upptäcka eventuella problem som är dolda för blottta ögat.

Akut tandvård

Tandvärk och andra akuta besvär kan vara väldigt smärtsamma och besvärande. Därför reserverar vi  flera tider varje dag på våra kliniker för akuta besök. Vi anstränger oss alltid för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Om du upplever akuta besvär eller är med om en olycka där tänder utsätts för skador ring oss på 010 - 188 00 00 så kommer vi att hjälpa till att hitta en lämplig tid. 

Specialisttandvård

På Aqua Dental har vi ett brett tandvårdsutbud. Som komplement till vår allmänna tandvård erbjuder vi en omfattande specialisttandvård. Vi har specialisttandläkare inom endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. På kliniken i Mölndal Galleria har vi en stor specialistverksamhet under ett och samma tak. 

Estetisk tandvård och tandreglering

På Aqua Dental har vi även flertalet tandläkare som nischat sig inom estetisk tandvård. Vi erbjuder skalfasader, tandblekningar och tandreglering. Vi kan hjälpa till att förändra tänderna färg, form och placering vilket kan hjälpa dig att få det leende du drömmer om. Vi kan även erbjuda tandreglering för att justera större bettproblematik oavsett ålder och förutsättningar. 

Våra tandläkare i Mölndal

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (0)

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00..

Aqua Dental Mölndal
Mölndal Galleria
Barnhemsgatan 22
431 31 Mölndal

Hitta hit

Vår klinik ligger tillgängligt i Mölndal Galleria. Det är enkelt att hitta hit både kommunalt och med bil. 


Om åker kommunalt:
Om du vill åka buss eller spårvagn till kliniken i Mölndal Galleria är det också enkelt. Gallerian ligger endast ett stenkast från resecentrumet Knutpunkt Mölndalsbro. Tar du spårvagnen (2, 4) så åk från Göteborg Central till Mölndal. Du kan även åka både Västtåg och Öresundståg med riktning Kungsbacka/GBG och gå av i Mölndal. Väljer du att åka buss kan du åka antingen Lila Express (från Torslanda, via Frölinda till Mölndal eller från Mölnlycke mot Mölndal), men även buss 451, 752, 755 och 761 går igenom Mölndal. De olika hållplatserna att gå av vid heter Mölndal station, Mölndal innerstad och Storgatan. 

Med bil:
Gallerian är lokaliserad strax söder om Göteborg och kommer du med bil tar du enklast hit via E6:an eller E20. Det finns ett stort parkeringsgarage i anslutning till gallerian. Garaget har adressen Brogatan 17 i Mölndal med fler än 800 p-platser.

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.