Lediga tider

Vi underhåller ditt leende

Precis vid Stockholms Centralstation ligger vår klinik på Vasagatan 12. Här erbjuder vi all form av tandvård och kan hjälpa dig med förebyggande-, allmän-, estetisk- och specialisttandvård. Vi har även möjlighet att hjälpa dig med akuta besvär. 

Aqua Dental har som målsättning att förändra synen på tandvården och vi vill få fler personer att regelbundet besöka tandvården. Till oss på Vasagatan är hela familjen välkommen. Vi vill göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren. 


För bokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. Välkomna!

"Här har vi gett ordet tillgänglighet en helt ny dimension". 

- Marcia Lindberg, klinikchef Aqua Dental Express

Basundersökning

En basundersökning hos oss kostar 995 kronor (gratis för barn upp till 23 år) och innebär en genomgång av tänder och mun. Tandläkaren ställer frågor och går igenom dina tänder för att leta efter skador, karies eller förändringar som kan tyda på sjukdom i munhålan. Även slemhinnorna granskas. Fyra röntgenbilder tas i syfte att upptäcka eventuella problem som inte är synliga. Om tandläkaren upptäcker något som behöver behandlas eller följas upp får du alltid tydlig information. Tandläkare konsulterar alltid tillsammans med dig och påbörjar inte något utan ditt godkännande.

Akut tandvård

Tandvärk och andra akuta problem kan komma olägligt och man vill ofta kunna få effektiv hjälp snabbt. På Aqua Dental har vi möjligheten att ta emot dig som patient med kort varsel för att åtgärda dina akuta tandvårdsbesvär. I Stockholm har vi tillgängliga tandläkare 365 dagar om året för att alltid finnas till hands om du behöver vår hjälp. Vi ordnar enkelt så att du kan komma till någon av våra närliggande kliniker om det finns en mer passande tid för dig där. Ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig.

Tandvårdsrädsla

I dag är tandvårdsrädsla ett vanligt och utbrett problem för många. Det kan finnas flera orsaker såsom att man saknar kontroll eller känner oro, men oavsett anledning är det viktigt att kommunicera detta till oss för att hitta en lösning. Förklara din tandvårdsrädsla redan vid bokningstillfället så avsätter vi extra tid med din tandläkare och gör ditt besök så tryggt som möjligt. Våra tandläkare har stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter och anpassar alltid behandlingen utifrån patientens behov. 

Tandreglering

På Aqua Dental har vi erfarna specialister inom tandreglering som behandlar och korrigerar avvikelser i tändernas och käkarnas placering. Tandreglering lämpar sig för alla som exempelvis vill korrigera sneda eller trångställda tänder, för både barn och vuxna. Vi bedriver en avancerad ortodontiverksamhet där du kan välja mellan ett brett alternativ av tandställningar som bland annat traditionell räls eller mer diskreta eller osynliga skenor. Vi tar även emot remisser för barn med tandregleringscheckar.

Tandimplantat 

När tänder förloras eller skadas kan tandimplantat vara ett utmärkt alternativ för att återskapa både leendet och en normal tuggfunktion. På Aqua Dental arbetar några av Sveriges främsta och mest erfarna specialister inom tandimplantat vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg i din behandling. Tandimplantat utförs i en individuell och noggrann process för att resultatet ska efterlikna dina riktiga tänder på ett naturligt sätt samt vara så hållbart som möjligt.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård innebär behandlingar för patienter som besväras av dina tänders utseende. Det kan handla om tänder som har missfärgats, skadats eller slitits. Vi erbjuder olika behandlingar där de vanligaste är skalfasader eller tandblekning. På Aqua Dental har vi en lång erfarenhet av att återskapa och underhålla leenden där behandlingarna utgår från dina förutsättningar och önskemål. Vi arbetar alltid för naturliga och hållbara resultat som både patient och tandläkare kan vara stolt över. 

Personal

Filtrera personal

 • Filtrera personal
 • Visa alla (84)
 • Allmäntandläkare (29)
 • Nischtandläkare i parodontologi (1)
 • Ortodontiassistent (8)
 • Specialisttandläkare i odontologisk radiologi (1)
 • Specialisttandläkare i ortodonti (8)
 • Specialisttandläkare, PhD (doktor) och senior advisor inom ortodonti (1)
 • Tandhygienist (5)
 • Tandsköterska (28)
 • Tandsköterska inom kirurgi (1)

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Det här är vår mest tillgängliga klinik, den ligger endast ett stenkast från Stockholms centralstation. Hittar kommer du enklast med tunnelbana eller pendeltåg till T-centralen. Promenera sedan Vasagatan ner mot korsningen Vattugatan.

Aqua Dental Express
Vasagatan 12 
111 20 Stockholm
010 - 188 00 00

Visionen: Tillgänglig tandvård för alla

 Aqua Dental är en tandvårdskedja som är helt unik inom service, tillgänglig, kvalitet och priser. Vi tycker själva att vi står ut gällande dessa frågor och vårt mål är att skapa förändring i tandvården och tillsammans skapa en upplevelse som kan få fler att gå till tandläkaren. Tandvård ska ske på patientens villkor och hos oss står tillgänglighet, trygghet och kvalitet i fokus. Hos oss har vi inga dolda kostnader och vi fokuserar alltid på kvalitativa ingrepp och behandlingar med lång hållbarhet. Tandhälsan är viktig för folkhälsan i stort. Därför är det viktigt att fler regelbundet besöker tandläkaren.

Vill du ses?

Om du söker tid för undersökning, tandhygienist eller akuttandvård går det bra att använda vår onlinebokning. För konsultationer och andra frågor hänvisar vi till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.