Vänta inte: Boka en tid direkt

Viktigt att ta hand om dina tänder 

Precis vid Stockholms Centralstation ligger vår klinik på Vasagatan 12. Här erbjuder vi all form av tandvård och kan hjälpa dig med förebyggande-, allmän-, estetisk- och specialisttandvård. Vi har även möjlighet att hjälpa dig med akuta besvär. 


Vi på Aqua Dental har som målsättning att göra tandvården tillgänglig för alla och få fler personer att regelbundet besöka tandvården. Det ska vara enkelt att besöka tandvården och det ska aldrig kännas obehagligt eller jobbigt inför ditt besök. Med fler regelbundna besök hos tandvården får tandläkaren möjlighet att upptäcka eventuella besvär och åtgärda dem innan de hinner bli omfattande. 


Behov av akut tandvård och kan tänka dig att vänta på klinik?

Om du är i behov av akut tandvård och kan tänka dig att vänta på kliniken för att få hjälp erbjuder vi nu standby-tider. Det innebär att du bokar en tid och kommer till kliniken så kommer du att få hjälp inom tre timmar. Oftast kommer du att få hjälp redan inom en timme från utsatt tid. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar på kliniken. 

För bokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 08 - 410 04 011 så hjälper vi dig. Välkomna!

"Här har vi gett ordet tillgänglighet en helt ny dimension". 

- Marcia Lindberg, klinikchef Aqua Dental Express

Basundersökning

En basundersökning innebär en genomgång av tänder och mun. Tandläkaren ställer frågor och går igenom dina tänder för att leta efter skador, karies eller förändringar som kan tyda på sjukdom i munhålan. Även slemhinnorna granskas. Fyra röntgenbilder tas i syfte att upptäcka eventuella problem som inte är synliga. Om tandläkaren upptäcker något som behöver behandlas eller följas upp får du alltid tydlig information. Tandläkare konsulterar alltid tillsammans med dig och påbörjar inte något utan ditt godkännande.

Akut tandvård

Tandvärk och andra akuta problem kan komma olägligt och man vill ofta kunna få effektiv hjälp snabbt. På Aqua Dental har vi möjligheten att ta emot dig som patient med kort varsel för att åtgärda dina akuta tandvårdsbesvär. I Stockholm har vi tillgängliga tandläkare 365 dagar om året för att alltid finnas till hands om du behöver vår hjälp. Vi ordnar enkelt så att du kan komma till någon av våra närliggande kliniker om det finns en mer passande tid för dig där. 

Tandvårdsrädsla

I dag är tandvårdsrädsla ett vanligt och utbrett problem för många. Det kan finnas flera orsaker såsom att man saknar kontroll eller känner oro, men oavsett anledning är det viktigt att kommunicera detta till oss för att hitta en lösning. Förklara din tandvårdsrädsla redan vid bokningstillfället så avsätter vi extra tid med din tandläkare och gör ditt besök så tryggt som möjligt. Våra tandläkare har stor erfarenhet av tandvårdsrädda patienter och anpassar alltid behandlingen utifrån patientens behov. 

Tandreglering

På Aqua Dental har vi erfarna specialister inom tandreglering som behandlar och korrigerar avvikelser i tändernas och käkarnas placering. Tandreglering lämpar sig för alla som exempelvis vill korrigera sneda eller trångställda tänder, för både barn och vuxna. Vi bedriver en avancerad ortodontiverksamhet där du kan välja mellan ett brett alternativ av tandställningar som bland annat traditionell räls eller mer diskreta eller osynliga skenor. Vi tar även emot remisser för barn med tandregleringscheckar.

Tandimplantat 

När tänder förloras eller skadas kan tandimplantat vara ett utmärkt alternativ för att återskapa både leendet och en normal tuggfunktion. På Aqua Dental arbetar några av Sveriges främsta och mest erfarna specialister inom tandimplantat vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg i din behandling. Tandimplantat utförs i en individuell och noggrann process för att resultatet ska efterlikna dina riktiga tänder på ett naturligt sätt samt vara så hållbart som möjligt.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård innebär behandlingar för patienter som besväras av dina tänders utseende. Det kan handla om tänder som har missfärgats, skadats eller slitits. Vi erbjuder olika behandlingar där de vanligaste är skalfasader eller tandblekning. På Aqua Dental har vi en lång erfarenhet av att återskapa och underhålla leenden där behandlingarna utgår från dina förutsättningar och önskemål. Vi arbetar alltid för naturliga och hållbara resultat som både patient och tandläkare kan vara stolt över. 

Våra tandläkare på Vasagatan 12

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (66)
  • Allmäntandläkare (26)
  • Ortodontiassistent (6)
  • Specialisttandläkare i odontologisk radiologi (1)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (1)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (8)
  • Tandhygienist (5)
  • Tandsköterska (17)
  • Tandsköterska inom kirurgi (1)

Öppettider 

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:00

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
09:00 - 16:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 410 04 011.

Hitta hit

Det här är vår mest tillgängliga klinik, den ligger endast ett stenkast från Stockholms centralstation. Hittar kommer du enklast med tunnelbana eller pendeltåg till T-centralen. Promenera sedan Vasagatan ner mot korsningen Vattugatan.

Aqua Dental Express
Vasagatan 12 
111 20 Stockholm

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.