På Vasagatan 12, mitt emot Stockholms centralstation ligger våra mest tillgängliga klinik, din tandläkare vid centralen i Stockholm. Här sker allting på dina villkor. Vårt smarta bokningssystem gör att du slipper långa väntetider och flera återbesök.

Ont om tid? Du känner igen känslan att det är svårt att få till ett besök hos tandläkaren. Att du dessutom tycker att det är obehagligt gör inte saken bättre. Om du bokar ditt besök hos Aqua Dental Express slipper du att planera in besöket efter tandläkarens kalender och behöver inte dras med långa väntetider på plats. Boka en starttid utan slut och du behöver dessutom inte komma tillbaka på ett nytt besök om du behöver träffa en tandhygienist. Det är bara att sitta kvar i stolen. Hos Aqua Dental Express fungerar det som så att om ytterligare behandlingar behöver utföras kan dessa utföras på en gång, förutsatt att du och den behandlande tandläkaren är överens om vad som behöver göras.

Här bokar du en starttid utan slut. Om ytterligare åtgärder eller behandlingar behöver utföras kan dessa göras på en gång och du slipper flera återbesök.

Välkommen till Aqua Dental Express - din tandläkare vid centralen

Genomgående kvalitetsarbete

Målsättningen för Aqua Dental är att kunna erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Den målsättningen gör att vi ständigt strävar efter att utvecklas och förbättras. Hos oss ansvarar Louise Hägglund för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon arbetar tillsammans med Aqua Dentals kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och utvalda tandläkare från de olika klinikerna för att säkra kvaliteten och utveckla vår tandvård.

Hitta hit

Det här är vår mest tillgängliga klinik, den ligger endast ett stenkast från Stockholms centralstation. Hittar kommer du enklast med tunnelbana eller pendeltåg till t-centralen. Promenera sedan Vasagatan ner mot korsningen Vattugatan.

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail expresscentralen@aquadental.se Vi har alltid tider för akuta besök på någon av våra kliniker. Kontakta oss via mail eller telefon för att boka en tid akut. Vi är ansluta till försäkringskassan.

Söker du en akut tandvård? Klicka här

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Vasagatan 12
111 20 Stockholm
010 - 188 00 00

Personal

Specialisttandläkare

Amer Hot
Maria Lagervall
André Wikholm 
Alireza Badii
Ali Farahzadi
Ali Salehi
Katarina Hellqvist


Tandläkare

Daniel Blomgren
Tiina Moilanen
Matilda Durefalk
Jesper Rubin
Angela Tegnelius
Denise Omadova
Tamás Zimandi
Hanna Pesonen Strand
Ida Hallström
Alexander Aresdahl 
Alexander Sokolov 
Ida Hallström
Shahin Nezafat
Antuvan Shahin


Tandhygienister

Albena Habib
Nina Knezevic
Annika Sandberg
Pia Ekman
Anna Lindblom

Steriltekniker

Susann Nordström

Öppettider

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00