Intresserad av estetisk tandvård i Stockholm?

Är du intresserad av estetisk tandvård i Stockholm? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan.

Vad är estetisk tandvård?

Estetisk tandvård kan vara ett lämpligt alternativ för dig som exempelvis är missnöjd med dina tänders utseende på grund av missfärgningar eller snedställningar. Inom estetisk tandvård ligger nämligen fokus på dina tänders utseende och inte på tandbesvär och tandhälsa som är huvudfokus inom allmäntandvården. Tandblekning, skalfasader och tandreglering är exempel på estetiska behandlingar som alla uppfyller olika syften. Beroende på hur dina tänder ser ut kan du exempelvis vara i behov av att kombinera flera estetiska behandlingar för att få ditt drömleende.


Med estetisk tandvård kan du förändra dina tänders position, färg, form och storlek. Vi kan hjälpa dig med estetisk tandvård i Stockholm. 

När behövs estetisk tandvård?

Estetisk tandvård kan vara ett lämpligt alternativ vid flera tillfällen och hur just ditt behov ser ut är individuellt. Exempelvis kan vissa vilja genomgå en estetisk behandling om de har missfärgade tänder på grund av starkt färgade livsmedel eller tobak. Men många är även intresserade av estetisk tandvård om de har en ojämn tandrad, sneda tänder, gluggar eller mindre skador.

Estetisk tandvård i Stockholm

Hos oss på Aqua Dental arbetar flera erfarna tandläkare som är nischade och specialiserade inom estetisk tandvård. Våra tandläkare inom estetisk tandvård i Stockholm kombinerar kunskap, med modern teknik och beprövade metoder för att kunna ge dig ett så naturligt och hållbart resultat som möjligt. Vi kan hjälpa dig med estetisk tandvård i Stockholm.

Boka tid för estetisk tandvård

Är du missnöjd med dina tänders utseende? Boka en tid för estetisk tandvård i Stockholm och få ditt drömleende. 

Olika behandlingar inom estetisk tandvård

Vi på Aqua Dental erbjuder bland annat estetisk tandvård i Stockholm, där vi har ett brett utbud av estetiska behandlingar. Exempelvis erbjuder våra tandläkare i Stockholm tandblekning, skalfasader och tandreglering. Nedan hittar du mer ingående beskrivningar av de olika behandlingarna.

 

 

Tandblekning

Tandblekning är en effektiv estetisk behandling som kan ge dig ett vitare leende. Hos oss på Aqua Dental erbjuder vi främst tre olika typer av tandbleknings metoder; tandblekning på klinik, tandblekning hemma eller en kombination av de båda. Med tandblekning kan du på ett effektivt sätt bli av med missfärgningar. 

Skalfasader

Skalfasader är en effektiv behandling för att täcka missfärgningar, sneda, ojämna eller skadade tänder. En behandling med skalfasader innebär att ett tunt skal antingen gjord i porslin eller komposit fästs på tandens framsida. Beroende på dina behov och önskemål kan flera skalfasader fästas på dina tänder. Skalfasader är en relativt snabb behandling som har lång hållbarhet förutsatt att de sköts på ett korrekt sätt.

Tandreglering

Tandreglering är en effektiv behandling för att korrigera snedställningar eller gluggar. Tandreglering innebär att dina tänder flyttas med hjälp av en tandställning tills att du får ett rakare leende. Vi på Aqua Dental arbetar med flera typer av tandställningar. Exempelvis erbjuder vi en behandling med den genomskinliga, avtagbara tandställningen Invisalign. Men vi arbetar även med den klassiska rälsen och Incognito som är en tandställning på tandradens insida.

Våra kliniker

Vi erbjuder estetisk tandvård i Stockholm på alla våra kliniker.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller vill boka tid är du varmt välkommen att ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00.  


Telefontider

Måndag - Torsdag: 07:30 - 19:00

Fredag: 07:30 - 16:30 
Lördag - Söndag: 08:00 - 16:00


Välj stad

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.