Lediga tider i Vasastan

Specialisttandvård 

Medan allmäntandvården i huvudsak fokuserar på regelbundna undersökningar och förebyggande åtgärder, finns specialisttandvården som komplement för dig med särskilda behov. Inom Aqua Dental bedrivs en gedigen specialistverksamhet med korta väntetider. Hos oss träffar du några av landets främsta specialisttandläkare inom bland annat tandersättning, käkledsbesvär, tandreglering, tandlossning och rotbehandling.


Allmäntandvård 

Nu erbjuder vi även allmäntandvård på kliniken på Saltmätargatan. Årliga undersökningar hos tandläkare eller tandhygienist är viktigt för att upprätthålla en god tandhälsa. I enlighet med all vår tandvård står kvalitet i fokus även i allmäntandvården. Det innebär att alla behandlingar, undersökningar och lagningar genomförs av erfaren personal med hjälp av den mest moderna tekniken.


För tidsbokning går det bra att antingen fylla i formuläret eller ringa oss på 010 188 00 00.

"Det bästa är att kunna ge patienten livskvalitet tillbaka."

- Katarina Adolfsson, klinikchef Specialistkliniken

Basundersökning 

En basundersökning kostar 995 kronor (kostnadsfri för barn och ungdomar upp till 23 år). I besöket ingår en kontroll av dina tänder och din mun. Den behandlande tandläkaren tittar efter synliga skador, karies, förändringar på slemhinnorna eller något tecken på en eventuell sjukdom i munhålan. För att upptäcka problematik som inte kan ses med blotta ögat tas även fyra röntgenbilder. Om behandlaren upptäcker något som kräver behandling aller uppföljning kommer du att informeras och konsulteras, tandläkaren kommer inte att påbörja något ingrepp utan ditt godkännande.

Läs mer om allmäntandvård här

Akut tandvård

Att få hjälp snabbt och effektivt när du drabbats av akut tandvärk är viktigt. På Aqua Dentals kliniker i Stockholm har vi stor kapacitet att ta snabbt kunna ta emot dig som drabbats av akuta besvär. Alla våra kliniker har tät kontakt för att kunna hjälpa dig så effektivt och smidigt som möjligt. Om en annan klinik har möjlighet att ta emot dig tidigare erbjuds du denna tid. På Aqua Dental har vi tandläkare tillgängliga 365 dagar om året för att alltid finnas till hands när du behöver hjälp.Kontakta oss på 010 - 188 00 00 så kommer vi att hjälpa dig inom kort.


Läs mer om akut tandvård här

Oral protetik 

Oral protetik är ett samlingsnamn för att ersätta förlorade eller skadade tänder. Något som är en fråga om livskvalitet. Avsaknad av tänder, skadade eller slitna tänder påverkar bland annat både estetik, tuggförmåga och kan ge upphov till allvarliga hälsoproblem. På Aqua Dental erbjuder vi de bästa och mest moderna metoderna för att ersätta tänder.

Läs mer om oral protetik här

Endodonti

Om du drabbas av ett kariesangrepp (får ett hål i tanden) som inte lagas kan det resultera i att tandens mjukvävnad blir inflammerad eller infekterad. Då kan man inte längre laga hålet utan en rotfyllning kan istället vara nödvändig. Det innebär att tandläkaren rensar bort tandens mjukvävnad och fyller igen rotkanalerna. Våra endodontiser säkerställer att våra rotfyllningar håller en hög kvalitet.

Läs mer om rotfyllningar här

Parodontologi

Det är många som drabbas av tandlossning i någon form. Sjukdomsförloppet är långsamt och därför svårt att upptäcka i tid. Tandlossning är en kronisk sjukdom med irreversibla skador, det kan gå så långt att om sjukdomen inte behandlas kan tänderna förloras. Grundorsaken till sjukdomen är en bakterieinfektion i vävnaderna runt tanden. 

Läs mer om tandlossning här

Oral kirurgi

Specialiceringen oral kirurgi (käkkirurgi) får endast utföras av specialistutbildade käkkirurger. För att få träffa en sådan krävs en remiss från din tandläkare. På Aqua Dental tar vi emot patienter med alla typer av käkkirurgiska problem, exempelvis fästning av tandimplantat eller utdragning av visdomständer.

Läs mer om käkkirurgi här

Bettfysiologi

En del av de behandlingar vi erbjuder på Aqua Dental är bettfysiologiska. Denna typ av behandlingar handlar om att påverka ditt bett. Är ditt bett i obalans kan det ge upphov till olika typer av besvär som exempelvis tandgnissel, tandpressning och huvudvärk. På Aqua Dental kan vi hjälpa dig med den behandling du behöver

Läs mer om bettfysiologi här

Odontologisk radiologi

Inom odontologisk radiologi arbetar specialisterna med olika typer av röntgen exempelvis panoramaröntgen, datorromografi, MR-kameror och CBCT. Detta för att kunna diagnostisera olika patologiska förändringar i exempelvis käkarna. På Aqua Dental kan vi hjälpa dig med den typ av röntgenundersökning du behöver. 

Personal

Filtrera personal

 • Filtrera personal
 • Visa alla (28)
 • Allmäntandläkare (1)
 • Nischtandläkare i endodonti (1)
 • Specialisttandläkare i endodonti (1)
 • Specialisttandläkare i käkkirurgi (1)
 • Specialisttandläkare i odontologisk radiologi (1)
 • Specialisttandläkare i oral protetik (4)
 • Specialisttandläkare i parodontologi (2)
 • Specialisttandläkare inom bettfysiologi (1)
 • Tandhygienist (3)
 • Tandsköterska (6)
 • Tandsköterska inom bettfysiologi (1)
 • Tandsköterska inom endodonti (1)
 • Tandsköterska inom protetik (1)
 • Tandsköterska inom protetik & kirurgi (1)
 • Tandtekniker (3)
Amer Hot

Specialisttandläkare i oral protetik

Alexander Sokolov

Nischtandläkare i endodonti

Ali Farahzadi

Specialisttandläkare i endodonti

Angela Silva Zanbil

Specialisttandläkare i oral protetik

Anna Lindblom

Tandhygienist

Anneli Bengtsson

Tandsköterska

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Kliniken når du via entrén på Saltmätargatan 22. Hit tar du dig enklast via tunnelbanans gröna linje till Rådmansgatan, och välj sedan den södra uppgången mot Tegnérgatan. Föredrar du att åka buss ska du kliva av vid Handelshögskolan på Sveavägen.

Aqua Dental Specialistkliniken
Saltmätargatan 22
113 59 Stockholm
010 - 188 00 00
specialistkliniken.sthlm@aquadental.se

Fokus på kvalitet och hållbarhet

Som tandvårdskedja har vi på Aqua Dental visionen att förändra och utveckla tandvården. Vi vill skapa en positiv upplevelse, göra tandvården tillgänglig för alla och på så sätt få fler att gå till tandläkaren. Det talas aldrig om tandvård som billigt, men vi tycker inte att tandvård bör vara billigt på det sättet. Fokus bör istället ligga på kvalitet. Du som patient ska hos oss få mycket för pengarna. Vi har inga dolda kostnader och arbetar alltid med att erbjuda ingrepp av högsta kvalitet med lång hållbarhet. Vi tummar alltså aldrig på trygghet, kvalitet och patientsäkerhet.

Vill du ses?

Om du söker tid för undersökning, tandhygienist eller akuttandvård går det bra att använda vår onlinebokning. För konsultationer och andra frågor hänvisar vi till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.