Lediga tider Odenplan

Tandläkare för hela familjen

I närheten av Odenplan, på Dalagatan i Stockholm, är vår klinik belägen. Det är enkelt att ta sig hit och här erbjuder vi personlig och professionell tandvård. På kliniken kan vi hjälpa dig med förebyggande tandvård, allmäntandvård och protetik. Kliniken är digitaliserad och allt material, röntgen, bilder och journaler sparas digitalt, vilket medför många fördelar både för oss och för dig som patient.


Till kliniken vid Odenplan är både vuxna och barn välkomna. Vi vill hjälpa till att ge ditt barns tänder en bra start i livet och ditt barn en trygg inställning till tandvården.

 

Vill du boka tid hänvisar vi dig till vår onlinebokning, men hjälper dig självkart också via telefon på 010 – 188 00 00.

"Det ska vara tryggt och roligt att gå till tandläkaren"

- Nasrin Goodarzi, klinikchef och leg. tandläkare på Odenplan

Tandimplantat

Tänderna kan lossna eller skadas på grund av olika orsaker, exempelvis yttre åverkan, medicinska besvär eller bristande tandhygien. Tandimplantat är ofta ett bra alternativ när tänder behöver ersättas. Behandlingen kan oftast utföras under anestesi och är inte förknippad med smärta. På Aqua Dental arbetar många tandläkare som har specialiserat igenom tandimplantat och vi utför flera hundra implantatbehandlingar varje år.

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård är en viktig del av att upprätthålla en god munhälsa. Att gå på årliga undersökningar samt att regelbundet träffa en tandhygienist för rengöring ökar dina möjligheter för en god tandhälsa. På kliniken kan du bland annat träffa en tandhygienist för en behandling. Den typ av behandlingar inkluderar tandstensborttagning, rengöring och individuellt anpassad information om hur du på bästa sätt sköter dina tänder hemma.

Allmäntandvård

Du bör regelbundet går till tandläkaren för att se över situationen i din mun. Den här typen av förebyggande tandvård är viktigt då regelbundna undersökningar minskar risken för allvarliga tandproblem då tandläkaren får möjlighet att upptäcka eventuella problem i tid. En basundersökning består av en grundlig genomgång av tänder och mun. Den behandlande tandläkaren gör en undersökning av dina tänder och tittar efter skador på tänder och tandkött. Dessutom görs en röntgenundersökning för att upptäcka eventuella problem som inte kan ses med blotta ögat.

Tandvårdsrädsla

Många människor lider i dag av tandvårdsrädsla. Vissa känner oro eller obehag inför sitt besök medan andra upplever en så stor skräck att de väljer bort att gå till tandläkaren. Oavsett bakomliggande orsaker är det viktigt att gå till tandläkaren och du behöver inte dölja din oro. Det är bättre att redan från början berätta om du lider av tandvårdsrädsla så att vi kan avsätta mer tid för din behandling. Det ger även tandläkaren möjlighet att anpassa besöket för att minska din oro. Hos oss arbetar många tandläkare med vana av att behandla tandvårdsrädda patienter.

Våra tandläkare på Odenplan

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (1)
  • Allmäntandläkare (1)
Nasrin Goodarzi

Allmäntandläkare

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
07:30 - 16:00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Om du kommer med tunnelbanan, ta gröna linjen (18/19) till Odenplan och välj uppgången mot Västmannagatan/Karlbergsvägen. Med uppgången i ryggen, tag första vänster och gå sedan Dalagatan fram cirka 300 meter.

Till Odenplan kan du även komma med hjälp av pendeltåg (linje 41/44). Ta samma uppgång som om du kom med tunnelbanan och promenera från stationen till kliniken.

Det finns flera olika bussar att välja på för att komma till kliniken. Du kan exempelvis ta buss 53 och kliva av vid Tegnérgatan, buss 4 som stannar vid Dalagatan, buss 61 som stannar vid Vasaparken eller någon av bussarna 6 eller 72 som stannar vid Odenplan. Kliniken ligger knappt fem minuters promenad från Odenplan.


Dalagatan 42, 1 tr
113 24 Stockholm
010 – 188 00 00


Behöver du en tid?

Aqua Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Här erbjuds du som patient tandvård. Du hittar våra kliniker i både Stockholms city och i Göteborgs centrum.