Lediga tider: Hos våra tandläkare på Odenplan

Tandläkare på Odenplan: För hela familjen

I närheten av Odenplan, på Dalagatan i Stockholm, är vår klinik belägen. Det är enkelt att ta sig hit och våra kunniga tandläkare på Odenplan erbjuder personlig och professionell tandvård. Våra tandläkare på Odenplan kan hjälpa dig med förebyggande tandvård, allmäntandvård, akut tandvårdtandreglering och protetik. Kliniken är digitaliserad och allt material, röntgen, bilder och journaler sparas digitalt, vilket medför många fördelar både för våra tandläkare på Odenplan och för dig som patient.


Vår tandläkare på Odenplan tar emot både vuxna och barn. Vi vill hjälpa till att ge ditt barns tänder en bra start i livet och ge ditt barn en trygg inställning till tandvården.

 

Vill du boka tid hos våra tandläkare på Odenplan hänvisar vi dig till vår onlinebokning, men hjälper dig självkart också via telefon: 08 - 34 31 22.

"Det ska vara tryggt och roligt att gå till tandläkaren"

- Nasrin Goodarzi, klinikchef och leg. tandläkare på Odenplan

Tandimplantat

Tänderna kan lossna eller skadas på grund av olika orsaker, exempelvis yttre påverkan, medicinska besvär eller bristande tandhygienTandimplantat är ofta ett bra alternativ när tänder behöver ersättas. Behandlingen kan oftast utföras under anestesi och är inte förknippad med smärta. Flera av våra tandläkare på Odenplan är specialiserade på just tandimplantat och har lång erfarenhet av protetik. 

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård är en viktig del av att upprätthålla en god munhälsa. Att gå på årliga undersökningar samt regelbundet träffa en tandhygienist för rengöring ökar dina möjligheter för en god tandhälsa. Hos våra tandläkare på Odenplan kan du bland annat träffa en tandhygienist för en behandling. Denna typ av behandlingar inkluderar tandstensborttagning, rengöring och individuellt anpassad information om hur du på bästa sätt sköter dina tänder hemma.

Allmäntandvård

Du bör regelbundet gå till tandläkaren för att se över situationen i din mun. Den här typen av förebyggande tandvård är viktigt då regelbundna undersökningar hos våra tandläkare på Odenplan minskar risken för allvarliga tandproblem. En basundersökning hos våra tandläkare på Odenplan består av en grundlig genomgång av dina tänder och din mun. Din tandläkare på Odenplan kontrollerar din allmänna munhälsa och tandundersökningen kompletteras även med en röntgenundersökning. På så sätt kan eventuella problem som inte kan ses med blotta ögat upptäckas.

Tandvårdsrädsla

Många människor lider i dag av tandvårdsrädsla. Vissa känner oro eller obehag inför sitt besök medan andra upplever en så stor skräck att de väljer bort att gå till tandläkaren. Oavsett bakomliggande orsaker är det viktigt att gå till tandläkaren och du behöver inte dölja din oro. Det är bättre att redan från början berätta att du lider av tandvårdsrädsla. Då kan våra tandläkare på Odenplan avsätta mer tid för din behandling. Det ger även våra tandläkare på Odenplan möjlighet att anpassa besöket för att minska din oro. Våra tandläkare på Odenplan är vana vid att behandla tandvårdsrädda patienter.

Akut tandvård

Om du drabbas av akut tandvärk, svullnad eller omfattande ilningar är det viktigt att kunna få hjälp snabbt. Därför har våra tandläkare på Odenplan dagligen avsatta tider för patienter med akuta tandbesvär. Din tandläkare på Odenplan kan hjälpa dig oavsett om du har slagit ut en tand eller drabbats av smärta - Utan långa väntetider. Vi har även slopat den konventionella jour- och helgtaxan så ett besök hos våra tandläkare på Odenplan kostar lika mycket alla dagar i veckan, alla tider på dygnet. Kontakta vår tandläkare på Odenplan om du drabbas av smärta i munhålan så kommer de att hjälpa dig så fort de kan. 

Tandreglering

I dag är Aqua Dental landets största privata aktör inom vuxenortodonti. Vi utför årligen flera tusen tandregleringsbehandlingar och kan med hjälp av olika tandregleringsmetoder möta ditt behov och justera dina tänders position. Våra tandläkare på Odenplan arbetar med alla typer av tandställningar och kan justera dina tänder med allt från den traditionella rälsen till mer diskreta, avtagbara alternativ som Invisalign. Oavsett ålder, orsak, behov eller bettfel kan våra tandläkare på Odenplan hjälpa dig.

Våra tandläkare på Odenplan

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (4)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (1)
Dalia Naib

Tandhygienist

Ina Klimuk

Tandsköterska

Nasrin Goodarzi

Klinikchef

Allmäntandläkare

Tony Antwan Antar

Allmäntandläkare

Öppettider

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 


Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 34 31 22.

Hitta till våra tandläkare på Odenplan

Om du kommer med tunnelbanan, ta gröna linjen (18/19) till Odenplan och välj uppgången mot Västmannagatan/Karlbergsvägen. Med uppgången i ryggen, tag första vänster och gå sedan Dalagatan fram cirka 300 meter.

Du kan även komma till våra tandläkare på Odenplan med hjälp av pendeltåg (linje 41/44). Ta samma uppgång som om du kom med tunnelbanan och promenera från stationen till kliniken.

Det finns flera olika bussar att välja på för att komma till kliniken. Du kan exempelvis ta buss 53 och kliva av vid Tegnérgatan, buss 4 som stannar vid Dalagatan, buss 61 som stannar vid Vasaparken eller någon av bussarna 6 eller 72 som stannar vid Odenplan. Kliniken ligger knappt fem minuters promenad från Odenplan.


Dalagatan 42, 1 tr
113 24 Stockholm
08 - 34 31 22 

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.