Boka tid direkt i Olskroken

Modern och trygg tandvård med lediga tider varje dag 

Det ska vara enkelt att gå till tandläkaren. Vårt löfte till dig är att aldrig kompromissa med värden som tillgänglighet, kvalitet och service. Våra tandläkare i Olskroken kombinerar kunskap och erfarenhet med den senaste tekniken för att kunna leverera den bästa och tryggaste tandvården till sina patienter. 


Som tandläkare i Olskroken erbjuder vi ett brett utbúd av behandlingar: allt från den traditionella basundersökningen, förebyggande tandvård och akuta besök till estetiska behandlingar och specialisttandvård. 


För tidbokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa oss på 031 - 19 01 07.


”Kvalitet och långvariga resultat har alltid varit vårt främsta fokus”.

- Niclas Fagerberg, Verksamhetschef Väst, Klinikchef och Leg. tandläkare Olskroken

Så går en basundersökning till

Vid en basundersökning kommer våra tandläkare i Olskroken att gå igenom dina tänder och din mun för att få syn på eventuella skador, sjukdomar, plack, början till karies eller förändring på slemhinnorna. För att kunna upptäcka problem dolda för blotta ögat kommer även röntgenbilder att tas. Om dina tandläkare i Olskroken upptäcker eventuella problem som behöver åtgärdas informeras självklart du som patient om det för att ta ställning till när och hur åtgärderna ska påbörjas. 

Akut tandvård

Vi på Aqua Dental är väl medvetna om vilka bekymmer tandvärk och liknande besvär kan orsaka. Därför finns våra tandläkare i Olskroken här för dig. Som en del i vårt arbete för att tandvården ska vara så tillgänglig som möjligt erbjuder våra tandläkare i Olskroken gedigna öppettider och avsätter flera tider om dagen till patienter som är i behov av akut tandvård. Om du har behov av särskild hjälp finns det alltid resurser på någon av Aqua Dentals övriga kliniker. Vill du träffa en akuttandläkare? Ring oss på 010-188 00 00.

Specialistandvård

Utöver den allmäntandvård vi erbjuder bedriver även våra tandläkare i Olskroken en gedigen specialisttandvård. Vi är en av Sveriges mest specialisttäta tandvårdskedjor, där var tredje tandläkare är specialisttandläkare. Vi är verksamma inom tandvårdens alla specialistområden, vilket gör att du som patient slipper bli remitterad mellan olika aktörer. Tack vare den stora tillgången på specialisttandläkare är kötiden kort i Göteborg.

Tandreglering

Ett av våra största specialistområden är ortodonti, det vill säga tandreglering och behandling med tandställning. Våra tandläkare i Olskroken är ett gediget arbetslag med stor kunskap och djup erfarenhet av både lättare och mer komplicerade bettavvikelser. Hos oss finner du alla typer av tandställningar, från de olika alternativen av fast apparatur till de löstagbara och mindre synliga. 

Tandimplantat

Att ersätta förlorade eller skadade tänder med tandimplantat är en av de mest hållbara alternativen. Behandlingen ersätter din befintliga tandrot och återskapar din naturliga estetik och tuggfunktion. Hos våra tandläkare i Olskroken träffar du några av Sveriges främsta tandläkare inom tandimplantat, både specialiserade och nischade. Våra tandläkare i Olskroken har lång erfarenhet av oral protetik, käkkirurgi och tandimplantatens alla komponenter.

Estetisk tandvård

Estetisk tandvård innefattar många delar och är en åtgärd på många olika problem, bland annat sneda, spruckna eller missfärgade tänder. Våra tandläkare i Olskroken arbetar för att nå snabba resultat, utan att kvaliteten på behandlingen påverkas. Vår personal har lång erfarenhet av alla typer av estetisk tandvård och kan hjälpa dig med exempelvis skalfasader och tandblekning. 

Våra tandläkare i Olskroken

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (22)
  • Allmäntandläkare (8)
  • Nischtandläkare i kirurgi (2)
  • Tandhygienist (3)
  • Tandsköterska (9)
Adna Avdic

Allmäntandläkare

Amina Hallam

Tandhygienist

Amira Avdic

Tandsköterska

Azadeh Johansson

Allmäntandläkare

Caroline Fagerberg

Allmäntandläkare

Charlotta Sparud

Tandsköterska

Öppettider 

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 15:30

Lördag - Söndag
08:00 - 15:30


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 031 - 19 01 07.

Hitta hit

Vår klinik i Olskroken ligger på adress Redbergsvägen 13A. Om du söker akut tandvård kommer vi självklart att hjälpa dig att få en tid så snabbt som möjligt.

Aqua Dental Olskroken
Redbergsvägen 13 A 
416 65 Göteborg
031 - 19 01 07

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.