Din tandläkare i Olskroken ligger i nya och moderna lokaler på Redbergsvägen 13A. Här arbetar vi för att utveckla tandvården och göra den mer tillgänglig för alla. Vi vill helt enkelt göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren.

Vårt löfte till dig är att aldrig kompromissa med värden som service, tillgänglighet och odontologisk kvalitet. Om vi trots det inte lyckas leva upp till dina förväntningar i samband med ditt första besök hos oss, återbetalar vi hela kostnaden för din undersökning (945 kr). Det är det vi kallar för tandvård på dina villkor.


Varmt välkomna önskar klinikchef Martin Beiring med personal. 

Tandvård med kvalitetsgaranti

Vår kvalitetsgaranti är mycket enkel: På Aqua Dental vill vi nämligen bara ha nöjda patienter. Därför behöver du inte betala för din första basundersökning hos oss om du mot förmodan inte skulle vara nöjd helhetsupplevelsen. Säg till på plats eller hör av dig till oss inom 10 dagar så återbetalar vi hela beloppet (945 kr). Svårare än så är det faktiskt inte!


Obs! Gäller endast basundersökningar. Akut tandvård och eventuella åtgärder återbetalas ej. 

Vill du boka en tid eller har du några frågor?

Du bokar tid snabbt och enkelt genom att ringa oss på 010 - 188 00 00. Vi svarar i telefonen sju dagar i veckan, året runt. Det går också bra att fylla i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan.

Ange dina uppgifter här så hör vi av oss till dig inom kort. 

Så går en basundersökning till

Vid en basundersökning kommer en tandläkare att gå igenom dina tänder och din mun för att få syn på eventuella skador, sjukdomar, plack, början till karies eller förändring på slemhinnorna. För att kunna upptäcka problem dolda för blotta ögat kommer även röntgenbilder att tas. Om tandläkaren upptäcker eventuella problem som behöver åtgärdas informeras självklart du som patient om det för att ta ställning till när och hur åtgärderna ska påbörjas. En basunderökning kostar 945 kronor. 

Akut tandvård

Vi på Aqua Dental är väl medvetna om vilka bekymmer tandvärk och liknande besvär kan orsaka. Därför finns vi här för dig. Som en del i vårt arbete för att tandvården ska vara så tillgänglig som möjligt erbjuder vi gedigna öppettider och avsätter flera tider om dagen till patienter som är i behov av akut tandvård. Om du har behov av särskild hjälp finns det alltid resurser på någon av Aqua Dentals övriga kliniker. Vill du träffa en akuttandläkare? Ring oss på 010-188 00 00. 
Läs mer om akut tandvård

Specialisttandvård

Utöver den allmäntandvård vi erbjuder bedriver vi även en gedigen specialisttandvård. Vi är en av Sveriges mest specialisttäta tandvårdskedjor, där var tredje tandläkare är specialisttandläkare. Vi är verksamma inom tandvårdens alla specialistområden, vilket gör att du som patient slipper bli remitterad mellan olika aktörer. Tack vare den stora tillgången på specialisttandläkare är kötiden kort i Göteborg.

Tandreglering

Ett av våra största specialistområden är ortodonti, det vill säga tandreglering och behandling med tandställning. Vi har ett gediget arbetslag med stor kunskap och djup erfarenhet av både lättare och mer komplicerade bettavvikelser. Hos oss finner du alla typer av tandställningar, från de olika alternativen av fast apparatur till de löstagbara och mindre synliga. Våra tandläkare vägleder dig till det alternativ som passar dig bäst, oavsett ålder och förutsättningar.
Läs mer om tandreglering


Tandimplantat

Att ersätta förlorade eller skadade tänder med tandimplantat är en av de mest hållbara alternativen. Behandlingen ersätter din befintliga tandrot och återskapar din naturliga estetik och tuggfunktion. Hos oss träffar du några av Sveriges främsta tandläkare inom tandimplantat, både specialicerade och nischade. Dessa har lång erfarenhet av oral protetik, käkkirurgi och  tandimplantatens alla komponenter. 
Läs mer om tandimplantat


Estetisk tandvård

Estetisk tandvård innefattar många delar och är en åtgärd på många olika problem, bland annat sneda, spruckna eller missfärgade tänder. Vi arbetar för att nå snabba resultat, utan att kvaliteten på behandlingen påverkas. Vår personal har lång erfarenhet av alla typer av estetisk tandvård och kan hjälpa dig med exempelvis skalfasader och tandblekning. Viss typ av tandreglering och estetiska korrigeringar ingår även i den här kategorin. Vi värnar om naturliga och livslånga resultat som både du och din tandläkare kan vara stolta över.
Läs mer om estetisk tandvård


Hitta hit

Vår klinik i Olskroken ligger på adress Redbergsvägen 13A. Om du söker akut tandvård kommer vi självklart att hjälpa dig att få en tid så snabbt som möjligt. Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00  eller olskroken@aquadental.se. Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Redbergsvägen 13 A,

416 65, Göteborg
010 - 188 00 00
olskroken@aquadental.se

Telefontider:

Måndag - torsdag: 07.00-20.30

Fredag: 07.00-17.00

Lördag - söndag: 07.30-16.00

Personal
Tandläkare

Martin Beiring
Christine Beiring
Per Haag
Marie Hedvall
Maria Aldenbratt
Filip Hannerz
Jennifer Lundgren
Berina Ibrovic
Niklas Rydin

Tandhygienister

Monica Abenius
Majda Dirsén
Gabriel Ghazwan Kendeli
Faria Kaisar

Stort fokus på kvalitet

Vi fokuserar på att säkerställa vår kvalitet på allt från bemötande till behandling. Aqua Dentals målsättning är att kunna erbjuda alla våra patienter Sveriges bästa tandvård. Hos oss arbetar Louise Hägglund som ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon arbetar tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och några tandläkare från klinikerna för att säkerställa kvaliteten och utveckla tandvården.