Din tandläkare i Olskroken ligger på Redbergsvägen 13 A, i närheten av Gamlestaden, endast ett stenkast från Göteborgs centrum. Precis som på alla våra kliniker bedrivs arbetet här i Olskroken med samma engagemang och fokus, från bemötande till behandlingar. Vårt mål är att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen av sina tandvårdsbesök. Vi är därför utrustade med den allra senaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares professionella yrkeskunnande skapas en stark grund att stå på för att du som patient ska få en så behaglig upplevelse som möjligt hos oss.


Nu kan du få ditt första tandläkarbesök för endast 469 kronor

Fram till 31 mars erbjuder vi nya patienter (i ett begränsat antal) en basundersökning för halva priset. Ordinarie pris är 945 kronor. Om du har outnyttjat ATB kommer detta belopp självklart att dras från ditt behandlingspris. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 169 kr för din första undersökning hos oss.

Vad ingår för mig?

Vid en basundersökning kommer en tandläkare att gå igenom dina tänder och din mun för att få syn på eventuella skador, sjukdomar, plack, början till karies eller förändring på slemhinnorna. För kunna upptäcka problem dolda för blotta ögat kommer även fyra röntgenbilder att tas. 

Du kan ta del av erbjudandet utan att binda dig till någonting efter besöket. Men vi hoppas förstås att du ska vara så nöjd att du vill komma tillbaka som patient till oss i framtiden. 

Vill du ta del av erbjudandet? Fyll enkelt i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig för att boka en lämplig tid. Om du istället ringer in till oss direkt kan du uppge koden "ny kund 2019" för att ta del av samma erbjudande. 

Välkommen! 

För att ta del av erbjudandet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart för tidbokning. 

Villkor 
• Erbjudandet gäller endast nya patienter  
• Erbjudandet kan endast användas en gång per patient  
• Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
• Kan kombineras med innestående ATB 

Stort fokus på kvalitet

Vi fokuserar på att säkerställa vår kvalitet på allt från bemötande till behandling. Aqua Dentals målsättning är att kunna erbjuda alla våra patienter Sveriges bästa tandvård. Hos oss arbetar Louise Hägglund som ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor. Hon arbetar tillsammans med kvalitetsansvarige Jan Ekenbäck och några tandläkare från klinikerna för att säkerställa kvaliteten och utveckla tandvården.

Hitta hit

Vår klinik i Olskroken ligger på adress Redbergsvägen 13 A. Om du söker akut tandvård kommer vi självklart att hjälpa dig att få en tid så snabbt som möjlgit. Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00  eller olskroken@aquadental.se. Vi är anslutna till Försäkringskassan.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Redbergsvägen 13 A,

416 65, Göteborg
010 - 188 00 00
olskroken@aquadental.se

Personal

Tandläkare

Martin Beiring
Christine Beiring
Per Haag
Marie Hedvall
Maria Aldenbratt
Filip Hannerz
Jennifer Lundgren
Berina Ibrovic
Niklas Rydin

Tandhygienister

Monica Abenius
Majda Dirsén
Gabriel Ghazqan Kendeli
Faria Kaisar

Öppettider:

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00