Tandvård tillgänglig för alla 

Mitt i Farsta Centrum hittar du vår klinik. På kliniken har vi ett brett tandvårdsutbud och vi kan hjälpa dig med både förebyggande-, estetisk-, och specialisttandvård. Hos Aqua Dental i Farsta kommer du att få ett personligt bemötande, en hög service och professionell tandvård av högsta kvalitet.


Kliniken är helt digitaliserad vilket innebär att allt material, röntgenbilder och journaler sparas digitalt. Kliniken är modern och framtagen med dig som patient i åtanke. Den påminner inte om sådant du normalt förknippar med traditionell tandvård. 


Vi på Aqua Dental har som målsättning att förändra tandvårdsbranschen och göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi vill med hjälp av passion, tillgänglighet och kvalitet erbjuda dig den bästa tandvården. För att vi ska nå våra mål har vi ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar. Vi har även ett stort antal specialisttandläkare och kan på så sätt erbjuda dig behandlingar av högsta kvalitet. 


Vi slår upp dörrarna till kliniken i Farsta under början av 2022. Om du redan nu anmäler ditt intresse får du ta del av ett öppningserbjudande där du får 50 procent rabatt på din första basundersökning. Anmäl dig i formuläret intill.


Erbjudandet gäller endast kliniken i Farsta och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

I början av 2022 slår vi upp portarna till vår nya klinik i Farsta Centrum. Du kan redan nu anmäla ditt intresse och då få ta del av ett exklusivt öppningserbjudande om 50 procent rabatt på din första basundersökning. Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer vi att kontakta dig när kliniken öppnar.

Allmäntandvård

Regelbundna besök hos tandläkaren är väsentligt för att upprätthålla en frisk mun. Att årligen gå till tandläkaren kan ge dig rätt förutsättningar för en god tandhälsa och är ett bra sätt att minska risken för allvarlig problematik i munhålan. Basundersökningen innefattar en grundlig genomgång av tänder och tandkött. Även en röntgenundersökning görs så att tandläkaren ska ha möjlighet att upptäcka sjukdomar eller problem som inte kan ses med blotta ögat.

Förebyggande tandvård

Att tänka förebyggande när det gäller tandvård är viktigt. Att upprätthålla goda hygienrutiner med tandborstning, tandtråd och fluorskölj är en viktig del av den förebyggande tandvården. Att komplettera egenvården med behandlingar hos en tandhygienist ger dig de bästa möjliga förutsättningarna. En sådan behandling innehåller en grundlig rengöring av tänderna och tandstensborttagning. Dessutom får du på tips på hur du sköter din mun efter dina egna behov. 


Tandreglering

I dag är Aqua Dental landets största privata aktör inom vuxenortodonti. Vi utför årligen tusentals behandlingar och kan hjälpa dig att justera tändernas position. Vi erbjuder bland annat tandreglering med den fasta tandställningen räls, med genomskinliga och avtagbara skenor och den "osynliga" tandställningen som sitter fast på tandradens insida. Vi kan hjälpa dig med din bettproblematik oavsett bettfel, ålder, behov, orsak och önskemål. 

Tandvårdsrädsla

Att lida av tandvårdsrädsla innebär att uppleva obehagskänslor av någon grad inför ett tandvårdsbesök. Du kanske oroar dig för att det ska göra ont eller att något ska gå fel. Ibland kan oron bli så stark att den utvecklas till en ångest som leder till uteblivna tandvårdsbesök. Oavsett orsak eller omfattning på tandvårdsrädslan är det viktigt att gå till tandläkaren, det finns hjälp att få. Våra tandläkare har lång erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla.

Specialisttandvård

Vi på Aqua Dental är stolta över att vi kan erbjuda våra patienter ett komplett tandvårdsutbud. Som komplement till allmäntandvården har vi även en omfattande specialistverksamhet. Bland annat erbjuder vi behandlingar inom; endodonti, oral protetik, parodontologi, pedodonti, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Med denna specialistverksamhet nära till hands kan vi hjälpa dig oavsett problem. 

Akut tandvård

Akuta besvär går inte att planera för och därför vill vi underlätta för dig. Det är viktigt att snabbt få hjälp så att besvären kan åtgärdas och smärtan lindras. På Aqua Dental har vi dagligen tider avsatta för att kunna ta emot patienter med akuta besvär. Vi har dessutom tagit bort den konventionella helgtaxan så hos oss kostar ett akubesök lika mycket oavsett veckodag. Kontakta oss på på 010 188 00 00 om du drabbas av akuta problem i munhålan.

Våra tandläkare i Farsta

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (0)

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
07:30 - 16:00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till Farsta Centrum med både bil, buss och tunnelbana.  Om du kommer med bil kan du parkera på antingen Storforsplan, Farstaplan eller i kundgaraget. 

Om du kommer med buss stannar flera bussar i Farsta Centrum, bland annat 165 och 181.

Om du kommer med tunnelbana tar du den gröna linjen (18) och går av på hållplatsen Farsta. Välj uppgång Farsta Centrum Munkforsplan. Därifrån är det drygt 500 meter till centrum. 

Farstaplan 25
123 47 Stockholm
010 – 188 00 00

Behöver du en tid?

Aqua Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Här erbjuds du som patient tandvård av högsta kvalitet.