Boka tid hos våra tandläkare i Farsta

Här hittar du din tandläkare i Farsta 

För oss på Aqua Dental är det viktigt att det aldrig är besvärligt att gå till tandläkaren. Därför hittar du vår tandläkare i Farsta mitt i Farsta Centrum. Hit är det enkelt att ta sig och på plats möts du av vår erfarna, kunniga och trevliga personal.

Våra tandläkare i Farsta erbjuder ett brett tandvårdsutbud för hela familjen och kan hjälpa dig med både allmän- och förebyggande tandvård. Dessutom erbjuder våra tandläkare i Farsta estetiska behandlingar och specialisttandvård. På kliniken har vi även dagligen tider avsatta för patienter med akuta besvär. Hos våra tandläkare i Farsta kommer du att få ett personligt bemötande, en hög service och professionell tandvård av högsta kvalitet. 

Du bokar lättast en tid hos våra tandläkare i Farsta via vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 08 - 400 64 048 så hör vi oss inom kort.

På vår nybyggda klinik möts du av en trygg miljö, erfarna behandlare och personlig service. Klinken är utrustad med den senaste tekniken och våra tandläkare i Farsta erbjuder ett brett utbud av behandlingar. Våra tandläkare i Farsta kombinerar beprövade metoder med erfarenhet och den mest moderna utrustningen.  

Allmäntandvård

Med regelbundna besök hos din tandläkare i Farsta kan du upprätthålla en frisk mun. Att årligen gå till tandläkaren kan ge dig rätt förutsättningar för en god tandhälsa och är ett bra sätt att minska risken för allvarlig problematik i munhålan. En basundersökning hos våra tandläkare i Farsta innefattar en grundlig genomgång av tänder och tandkött. Även en röntgenundersökning görs så att din tandläkare i Farsta ska ha möjlighet att upptäcka sjukdomar eller problem som inte kan ses med blotta ögat.

Förebyggande tandvård

Våra tandläkare i Farsta erbjuder även förebyggande tandvård. Att upprätthålla goda hygienrutiner med tandborstning, tandtråd och fluorskölj är en viktig del av den förebyggande tandvården. Att komplettera egenvården med behandlingar hos en tandhygienist ger dig de bästa möjliga förutsättningarna. Vid en sådan behandling rengöra din tandhygienist eller tandläkare i Farsta grundligt dina tänder samt tar bort tandsten. Dessutom får du tips på hur du sköter din mun efter dina egna behov. 


Tandreglering

I dag är Aqua Dental landets största privata aktör inom vuxenortodonti. Vi utför årligen tusentals behandlingar och kan hjälpa dig att justera tändernas position. Våra tandläkare i Farsta erbjuder bland annat tandreglering med den fasta tandställningen räls och med genomskinliga och avtagbara skenor som Invisalign. Våra tandläkare i Farsta kan hjälpa dig med din bettproblematik oavsett bettfel, ålder, behov, orsak och önskemål. 

Tandvårdsrädsla

Att lida av tandvårdsrädsla innebär att uppleva obehagskänslor av någon grad inför ett tandvårdsbesök. Du kanske oroar dig för att det ska göra ont eller att något ska gå fel. Ibland kan oron bli så stark att den utvecklas till en ångest som leder till uteblivna tandvårdsbesök. Oavsett orsak eller omfattning på tandvårdsrädslan är det viktigt att gå till tandläkaren, det finns hjälp att få. Våra tandläkare i Farsta har lång erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla.

Specialisttandvård

Vi på Aqua Dental är stolta över att vi kan erbjuda våra patienter ett komplett tandvårdsutbud. Som komplement till allmäntandvården har vi även en omfattande specialistverksamhet. Bland annat erbjuder våra tandläkare i Farsta behandlingar inom; endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Med denna specialistverksamhet nära till hands kan vi hjälpa dig oavsett problem. 

Akut tandvård

Akuta besvär går inte att planera för och därför vill vi underlätta för dig. Det är viktigt att snabbt få hjälp så att besvären kan åtgärdas och smärtan lindras. Våra tandläkare i Farsta har dagligen tider avsatta för att kunna ta emot patienter med akuta besvär. Vi har dessutom tagit bort den konventionella helgtaxan så hos oss kostar ett akubesök lika mycket oavsett veckodag. Kontakta oss på på 08 - 400 64 036 om du drabbas av akuta problem i munhålan

Tandläkare i Farsta

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (11)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (3)
  • Tandsköterska inom kirurgi (1)
Alexandra Stäck

Allmäntandläkare

Ayda Amir Hashimi

Tandhygienist

Esil Lotfi

Tandhygienist

Jan Noah

Klinikchef

Allmäntandläkare

Jesus Orrego

Allmäntandläkare

Leyla Khoushabi

Tandsköterska

Öppettider

Måndag - Tisdag
07:50 - 19:00

Onsdag - Torsdag
07:50 - 16:30

Fredag
07:50 - 15:00

Lördag - Söndag
09:00 - 14:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 400 64 048.

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till Farsta Centrum med både bil, buss och tunnelbana. Om du kommer med bil kan du parkera på antingen Storforsplan, Farstaplan eller i kundgaraget. 

Om du kommer med buss stannar flera bussar i Farsta Centrum, bland annat 165 och 181.

Om du kommer med tunnelbana tar du den gröna linjen (18) och går av på hållplatsen Farsta. Välj uppgång Farsta Centrum Munkforsplan. Därifrån är det drygt 500 meter till centrum. 


Hitta i Farsta Centrum:
Den enklaste vägen är att använda entre B, som ligger mellan Burger King och Flying Tiger på gatuplan. Ta hissen vid sidan av Stockholms Stadsmission (mittemot Flying Tiger) till övre planet. Då har då vår klinik på din vänstra sidan. 

Hitta till oss i Farsta Centrum om du kommer från tunnelbanan:
Enklaste vägen till oss från tubbelnanan är att gå in i C-huset via ingången på Munkforsplan 37, vid Svea vaccin.Gå sedan rakt fram förbi Nakes Juicebar och ta rulltrappan till övre planet. Därifrån tar du höger förbi Cervera och Partyland. Du hittar våra tandläkare i Farsta på din vänstra sida, mittemot Lekia. 


Farsta torg 25
123 47 Stockholm
08 - 400 64 048

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.