Lediga tider i Danderyd

Besök din tandläkare i Danderyd

Våra tandläkare i Danderyd arbetar på en av Stockholms största och mest moderna tandvårdskliniker. På kliniken i Danderyd erbjuder vi all sorts tandvård och som tandläkare i Danderyd kombinerar vi kunskap med välbeprövade metoder för att kunna ge dig den bästa möjliga tandvården.

 

Hos våra tandläkare i Danderyd kan du få hjälp med i stort sett all problematik förknippat med munhålan. Våra tandläkare i Danderyd är bland annat specialiserade inom ortodonti, endodonti, oral protetiksömnapné och estetisk tandvård.


Vi är kopplade till Försäkringskassan så hos våra tandläkare i Danderyd är både barn och vuxna välkomna. Eftersom vi är kopplade till Försäkringskassan kan du lista dina barn upp till 23 år hos oss för kostnadsfri tandvård. Boka gärna en tid hos våra tandläkare i Danderyd via vår onlinebokning. Om du föredrar att ringa kan du ringa oss på: 08 - 755 43 40.

"Vi välkomnar alla genom hela livet, och vill att våra patienter ska känna en trygghet i att komma till oss."

- Lisa Torstensson, klinikchef och leg. tandläkare i Danderyd

Allmäntandvård

Inom den allmänna tandvården ingår bland annat den årliga basundersökningen. Under en basundersökning kontrollerar din tandläkare i Danderyd din allmänna mun- och tandhälsa. Din tandläkare kommer att titta efter synliga skador på dina tänder och ditt tandkött samt ta röntgenbilder för att upptäcka eventuell problematik som inte går att se med blotta ögat. Aqua Dentals målsättning är att få fler personer att gå på regelbundna tandläkarbesök. Den årliga basundersökningen ger din tandläkare i Danderyd möjlighet att upptäcka eventuell problematik i ett tidigt skede.

Akut tandvård

Om du har fått en spricka i en tand, har akut tandvärk eller slagit ut en tand behöver du akut tandvård. Det går inte att planera inför ett akutbesök och därför har våra tandläkare i Danderyd dagligen avsatta tider för att kunna ta emot patienter som är i behov av akut tandvård. Vi på Aqua Dental har även slopat den traditionella jour- och helgtaxan vilket innebär att ett besök hos oss kostar lika mycket alla dagar i vecka alla tider på dygnet. Hos våra tandläkare i Danderyd kan du få hjälp snabbt.

Specialisttandvård

På Aqua Dentals klinik i Danderyd bedrivs, utöver allmäntandvård och akut tandvård, en omfattande specialisttandvård och flera av tandläkarna i Danderyd är specialisttandläkare. Våra tandläkare i Danderyd kan hjälpa dig oavsett problematik och är exempelvis specialiserade inom ortodonti, oral protetik, endodonti och estetisk tandvård.

Tandimplantat

Om du behöver ersätta förlorade tänder är tandimplantat ofta ett utmärkt alternativ. Tandimplantat återskapar både tuggförmågan och dina tänders estetiska utseende. Flera av våra tandläkare i Danderyd har protetik som specialistområde och arbetar uteslutande med just tandimplantat. Våra tandläkare i Danderyd utför flera hundra tandimplantatsbehandlingar årligen.

Tandreglering

Aqua Dental är i dag Sveriges största aktör inom vuxenortodonti och vi genomför årligen tusentals tandregleringsbehandlingar. Våra tandläkare i Danderyd arbetar med alla typer av tandställningar som exempelvis den traditionella rälsen, mer diskreta alternativ som Incognito och även genomskinliga avtagbara skenor som Invisalign. Din tandläkare i Danderyd kan hjälpa dig oavsett bettproblematik och önskemål. Våra tandläkare i Danderyd tar även emot barn med tandregleringscheckar.

Estetisk tandvård

Våra tandläkare i Danderyd erbjuder även ett brett utbud av estetiska behandlingar. Estetisk tandvård fokuserar på tändernas utseende snarare än funktion. Om du exempelvis har gula tänder, snedställningar eller andra missfärgningar på dina tänder som du vill korrigera är estetisk tandvård ett lämpligt alternativ. Våra tandläkare i Danderyd arbetar bland annat med behandlingar som tandblekning och skalfasader.

Öppettider

Måndag - Onsdag
07:00 - 19:00

Torsdag
07:00 - 17:00

Fredag
07:00 - 16:30


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 755 43 40.

Hitta hit

Om du åker tunnelbana eller buss: Om du tar tunnelbanan till våra tandläkare i Danderyd kan du ta röda linjen mot Mörby Centrum och sedan gå av på stationen Mörby Centrum. Om du väljer att åka buss kan du ta någon av följande bussar: 509, 602, 604, 606, 607, 609-614, 616, 618, 629 till Busstorget, Mörbyplan eller Mörbygårdsvägen. 

Om du åker bil: Om du åker bil och kommer på E18 från norr tar du avfart Mörby Centrum efter Danderyds kyrka. Sedan håller du till vänster i rondellen för att komma till parkeringshuset. Om du kommer på E18 från söder tar du avfart Mörby Centrum efter Danderyds Sjukhus. Fortsätt sedan rakt fram för att komma till Mörby Centrums parkering.

Hitta i centrumet: Vår klinik i Danderyd ligger i Mörby Centrum på våning 6. För att lättast ta sig till våra tandläkare i Danderyd tar du glashiss 13 på plan fyra vid Thelins konditori till plan 6. Då kommer du ut precis vid kliniken.

Aqua Dental Danderyd
Mörby Centrum Plan 6, hiss 13
182 31 Danderyd

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.