På plan 2 i Täby Centrum hittar du vår senaste och helt nybyggda klinik, försedd med modern och högteknologisk utrustning. Här träffar du erfarna tandläkare som hjälper hela familjen att upprätthålla en god munhälsa livet ut.

Lediga tider i Täby

Tandvård 2.0 

På Aqua Dental arbetar vi för att förändra synen på tandvård. Vårt mål är att göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren. Vi är en av Sveriges största tandvårdskedjor och här i Täby träffar du passionerade medarbetare som underhåller och återskapar leenden livet ut.


För bokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig. Välkomna!

"Vi vill få dig att längta efter att gå till tandläkaren”.

- Sven Öqvist, klinikchef Täby

Basundersökning

En basundersökning kostar 985 kronor och då ingår en genomgång av dina tänder och din mun. Den behandlande tandläkaren ser över din tandhälsa och letar bland annat efter karies, synliga skador och förändringar på slemhinnorna. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder för att tandläkaren ska kunna upptäcka eventuell problematik som inte är synlig för blotta ögat. Om tandläkaren påträffar något kräver behandling kommer du att konsulteras innan några ingrepp påbörjas.

Akut tandvård

När du lider av tandvärk är det viktigt att snabbt få hjälp. På Aqua Dental i Täby arbetar vi alltid för att kunna ta emot dig med kort varsel om om du har akuta besvär. Vi har även ett nära samarbete med våra övriga kliniker i Stockholm, vilket innebär att vi kan hjälpa dig att få tid på någon av dem om de eventuellt skulle kunna ta emot dig snabbare. I Stockholm har vi alltid tandläkare tillgängliga 365 dagar om året, för att finnas till hands när du snabbt behöver det. Ring oss på 010 - 188 00 00 så hjälper vi dig.

Tandvårdsrädsla

Att lida av tandvårdsrädsla är vanligt och ingenting du ska skämmas över eller försöka dölja. Tvärtom, berätta gärna om din oro så reserverar vi lite ytterligare tid med din tandläkare. Många gånger har det visat sig vara tillräckligt att din tandläkare känner till din rädsla och går igenom saker i den egen takt. Dessutom ser vi till att du träffar en tandläkare med lång erfarenhet av att bemöta och behandla patienter med tandläkarskräck.

Komplett tandvårdsutbud

Hos oss är hela familjen välkommen. Vi har specialiserat oss på att både underhålla och återskapa leenden, vilket innebär att vi tar emot alla typer av patienter och fall - från traditionella undersökningar, lagningar och akuta besvär till avancerade estetiska behandlingar och specialsttandvård. Här kan till exempel få hjälp med tandreglering och ersättning av skadade eller förlorade tänder.

Personal

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (10)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (4)

Allmäntandläkare

Hedieh Setayesh

Tandsköterska

Josefin Hovberg

Tandsköterska

Maja Alic

Tandhygienist

Maryam Pezeshki

Tandsköterska

Moa Holvik

Allmäntandläkare

Raluca Spataru

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Kliniken ligger på plan 2 i Täby Centrum, precis i anslutning till ingången från det norra garaget. Om du kommer med bil rekommenderar vi dig därför att parkera högst upp i det norra garaget (plan 3).

Täby Centrums bussterminal trafikeras av många busslinjer, så som 604, 605, 619 och 627. Det finns även en gångväg från Roslagsbanans station Täby Centrum.

Aqua Dental Täby
Täby Centum
183 70 Täby

Vill du ses?

Om du söker tid för undersökning, tandhygienist eller akuttandvård går det bra att använda vår onlinebokning. För konsultationer och andra frågor hänvisar vi till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.