På plan 2 i Täby Centrum hittar du din tandläkare i Täby. Våra erfarna tandläkare i Täby kan hjälp hela familjen att upprätthålla en god munhälsa livet ut och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga tandvården.

Lediga tider hos våra tandläkare i Täby

En trevligare tandläkare i Täby

På Aqua Dental arbetar vi för att förändra synen på tandvård. Vårt mål är att göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren. Våra tandläkare i Täby underhåller och återskapar leenden livet ut, för hela familjen.

Våra tandläkare i Täby erbjuder ett stort utbud av behandlingar och undersökningar. Våra tandläkare i Täby kan exempelvis hjälpa dig om du är i behov av allmäntandvård, akut tandvårdestetiska behandlingar eller specialisttandvård. Hos våra tandläkare i Täby är hela familjen välkommen, vilket innebär att du kan lista ditt barn hos oss för kostnadsfri tandvård till och med året de fyller 23 år. 


För att boka tid hos våra tandläkare i Täby hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 08 - 122 02 219 så hjälper vi dig. Välkomna!

"Vi vill få dig att längta efter att gå till tandläkaren”.

- Sven Öqvist, klinikchef och leg. tandläkare i Täby

Basundersökning

I en basundersökning ingår en genomgång av dina tänder och din mun. Våra tandläkare i Täby ser över din tandhälsa och letar bland annat efter karies, synliga skador och förändringar på slemhinnorna. I undersökningen ingår även fyra röntgenbilder för att din tandläkare i Täby ska kunna upptäcka eventuell problematik som inte är synlig för blotta ögat. Om tandläkaren påträffar något som kräver behandling kommer du att konsulteras innan några ingrepp påbörjas.

Akut tandvård

När du lider av tandvärk är det viktigt att få hjälp snabbt. Därför arbetar alltid våra tandläkare i Täby för att kunna ta emot dig med kort varsel och har dagligen avsatta tider för dig som har akuta tandbesvär. Våra tandläkare i Täby har även ett nära samarbete med övriga kliniker i Stockholm, vilket innebär att vi kan hjälpa dig att få tid på någon av dem om de eventuellt skulle kunna ta emot dig snabbare. I Stockholm har vi alltid tandläkare tillgängliga 365 dagar om året, för att finnas till hands när du behöver det. Ring oss på 010 - 188 00 00 så hjälper vi dig.

Tandvårdsrädsla

Att lida av tandvårdsrädsla är vanligt och ingenting du ska skämmas över eller försöka dölja. Tvärtom, berätta gärna om din oro så reserverar våra tandläkare i Täby lite ytterligare tid för dig. Många gånger har det visat sig vara tillräckligt att din tandläkare känner till din rädsla och går igenom saker i din takt. Dessutom har vi flera tandläkare i Täby med lång erfarenhet av att bemöta och behandla patienter med tandläkarskräck.

Tandreglering

Hos våra tandläkare i Täby kan du behandlas av några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Våra tandläkare i Täby erbjuder bland annat tandreglering med den osynliga tandställningen Invisalign och vi på Aqua Dental genomför flera tusen tandregleringsbehandlingar per år. Tack vare vår digitala planering blir din behandling unikt anpassad efter dig och du kan se det färdiga resultatet redan innan tandregleringen påbörjas. Våra tandläkare i Täby kan hjälpa dig oavsett bettfel

Tandimplantat

Olyckor och munsjukdomar kan ibland göra att våra tänder tar skada eller helt och hållet lossnar. Våra tandläkare i Täby försöker alltid rädda och bevara dina tänder i den mån det är möjligt, men ibland kan oral protetik vara den enda lösningen. Tandimplantat är en smidig och oftast helt smärtfri behandling som hjälper dig att återställa ditt leende. Resultatet kan vara livslångt och är slående likt dina befintliga tänder både vad gäller utseende och funktion.

Estetisk tandvård

Om du besväras av dina tänders utseende kan estetisk tandvård vara lösningen för dig. Med estetisk tandvård kan din tandläkare i Täby behandla tänder som missfärgats, skadats eller slitits. Våra tandläkare i Täby erbjuder olika behandlingar där de vanligaste är skalfasader eller tandblekning. Din tandläkare i Täby kommer alltid arbeta för naturliga och hållbara resultat som både du och din tandläkare i Täby kan vara stolt över.

Våra tandläkare i Täby

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (16)
  • Allmäntandläkare (8)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (6)
Danial Rahmani Dehnavi

Allmäntandläkare

Elsa Andersson

Allmäntandläkare

Isabelle Mordenfeld

Allmäntandläkare

Josefin Hovberg

Tandsköterska

Karolina Lindgren

Tandsköterska

Katarina Linder

Tandsköterska

Öppettider

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:00

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
09:00 - 16:00

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 122 02 219.

Under röda dagar, högtider och semesterperioder kan klinikernas öppettider variera. Du är alltid välkommen att titta förbi men för att vara på den säkra sidan är det bra att alltid kontakta kliniken först. Om de inte svarar på plats, kontakta vårt servicecenter på 010 - 188 00 00. 

Hitta hit

Kommunalt: Åker du buss till Täby Centrum kan du välja mellan någon av dessa busslinjer: 604, 605, 614, 615, 616, 617, 619, 627, 684, 695, 698. Dessa stannar på bussterminalen vid entré B. Om du kommer med Roslagsbanan ska du gå av vid Täby Centrum och följa gångvägen till centrum.

Bil: Kommer du från Stockholm kör du norrut längs E18. Ta avfart 182, mot Täby C/Roslags-Näsby. Det finns möjlighet att parkera i antingen det norra eller södra garaget.

Hitta i centrumet: Du hittar våra tandläkare i Täby i Täby Centrum på plan 2 bredvid Clas Ohlson. Du hittar enklast till våra tandläkare i Täby genom att ta rulltrappan vid Guldfynd en trappa upp till plan 2.

Aqua Dental - Tandläkare Täby
Stora Marknadsvägen 15
Täby Centum
183 34 Täby

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.