På plan 2 i Täby Centrum hittar du vår senaste och helt nybyggda klinik, försedd med modern och högteknologisk utrustning. Här träffar du erfarna tandläkare som hjälper hela familjen att upprätthålla en god munhälsa livet ut.

Lediga tider i Täby

En trevligare tandläkare

På Aqua Dental arbetar vi för att förändra synen på tandvård. Vårt mål är att göra det lättare, tryggare och trevligare för dig att gå till tandläkaren. Här i Täby underhåller och återskapar vi leenden livet ut, för hela familjen.

Vi tar emot alla typer av patienter och fall - från traditionella undersökningar, lagningar och akuta besvär till avancerade estetiska behandlingar och tandställning. 


För bokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 08 - 122 02 219 så hjälper vi dig. Välkomna!

"Vi vill få dig att längta efter att gå till tandläkaren”.

- Sven Öqvist, klinikchef och leg. tandläkare i Täby

Basundersökning

I en basundersökning ingår en genomgång av dina tänder och din mun. Den behandlande tandläkaren ser över din tandhälsa och letar bland annat efter karies, synliga skador och förändringar på slemhinnorna. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder för att tandläkaren ska kunna upptäcka eventuell problematik som inte är synlig för blotta ögat. Om tandläkaren påträffar något som kräver behandling kommer du att konsulteras innan några ingrepp påbörjas.

Akut tandvård i Täby

När du lider av tandvärk är det viktigt att snabbt få hjälp. På Aqua Dental i Täby arbetar vi alltid för att kunna ta emot dig med kort varsel om om du har akuta besvär. Vi har även ett nära samarbete med våra övriga kliniker i Stockholm, vilket innebär att vi kan hjälpa dig att få tid på någon av dem om de eventuellt skulle kunna ta emot dig snabbare. I Stockholm har vi alltid tandläkare tillgängliga 365 dagar om året, för att finnas till hands när du snabbt behöver det. Ring oss på 010 - 188 00 00 så hjälper vi dig.

Tandvårdsrädsla

Att lida av tandvårdsrädsla är vanligt och ingenting du ska skämmas över eller försöka dölja. Tvärtom, berätta gärna om din oro så reserverar vi lite ytterligare tid med din tandläkare. Många gånger har det visat sig vara tillräckligt att din tandläkare känner till din rädsla och går igenom saker i den egen takt. Dessutom har vi flera tandläkare i Täby med lång erfarenhet av att bemöta och behandla patienter med tandläkarskräck.

Tandreglering i Täby

På kliniken i Täby kan du behandlas av några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Vi erbjuder den osynliga tandställningen Invisalign och genomför flera tusen tandregleringsbehandlingar per år. Tack vare vår digitala planering blir din behandling unikt anpassad efter dig och du kan se det färdiga resultatet redan innan tandregleringen påbörjas.

Våra tandläkare i Täby

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (15)
  • Allmäntandläkare (7)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (6)
Danial Rahmani Dehnavi

Allmäntandläkare

Elsa Andersson

Allmäntandläkare

Josefin Hovberg

Tandsköterska

Karolina Lindgren

Tandsköterska

Katarina Linder

Tandsköterska

Konstantin Ryabov

Allmäntandläkare

Öppettider

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:00

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
09:00 - 16:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 122 02 219.

Hitta hit

Kommunalt: Åker du buss till Täby Centrum kan du välja mellan någon av dessa busslinjer: 604, 605, 614, 615, 616, 617, 619, 627, 684, 695, 698. Dessa stannar på bussterminalen vid entré B. Om du kommer med Roslagsbanan ska du gå av vid Täby Centrum och följa gångvägen till centrum.

Bil: Kommer du från Stockholm kör du norrut längs E18. Ta avfart 182, mot Täby C/Roslags-Näsby. Det finns möjlighet att parkera i antingen det norra eller södra garaget.

Hitta i centrumet: Vår klinik i Täby Centrum ligger på plan 2 bredvid Clas Ohlson. Du hittar enklast till kliniken genom att ta rulltrappan vid Guldfynd en trappa upp till plan 2.

Aqua Dental - Tandläkare Täby
Stora Marknadsvägen 15
Täby Centum
183 34 Täby

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.