Tandblekning Stockholm

Tandblekning är en behandling som kan hjälpa dig att fräscha upp ditt leende och få vitare tänder. Vi på Aqua Dental kan hjälpa dig hitta en tid för tandblekning i Stockholm.

Det är många som vill få vitare tänder och med hjälp av tandblekning är det möjligt på bara några timmar. Det är däremot viktigt att välja en seriös aktör. Vi erbjuder tandblekning i Stockholm på alla våra kliniker, för att ge dig ett vitare leende.

Du kan vilja bleka dina tänder på grund av flera olika anledningar. Exempelvis om du har gula tänder eller missfärgade tänder kan tandblekning vara ett lämpligt alternativ. Att bleka tänderna blir allt mer populärt och det finns flera olika metoder att välja bland. Tandblekning kan antingen göras på klinik eller hemma och det finns även möjlighet att kombinera de båda alternativen. 


Tandblekning i Stockholm

Vilken som är den bästa tandblekningen i Stockholm är svårt att svara på eftersom det är en subjektiv fråga. Allt beror på dina förutsättningar, förväntningar och dina behov. Det som man kan säga är att det är viktigt att vända sig till en seriös aktör så att dina tänder inte utsätts för någon risk och att resultatet blir så hållbart som möjligt.


På Aqua Dental har vi ett brett utbud av estetisk tandvård och erbjuder tandblekning i Stockholm på alla våra kliniker. Hos oss kan du göra klinikblekning, få hjälpt med gjutna skenor för tandblekning hemma hemma eller en kombination av dem båda. Prata med din tandläkare för att se vilken den bästa tandblekningen för dig är.


Vi erbjuder:

  • Tandblekning på klinik
  • Klinikblekning i kombination med hemblekning
  • Tandblekning hemma
  • Engångskenor
  • Saltblästring


Boka tid för tandblekning i Stockholm

Eftersom vi erbjuder tandblekning på alla våra kliniker i Stockholm har vi möjlighet att erbjuda korta väntetider. När du bokar tid för tandblekning i Stockholm är det dock viktigt att du nyligen (inom tre månader) har genomgått en basundersökning för att bekräfta en god mun- och tandhälsa. Om du inte har genomgått en undersökning kan vi hjälpa dig att boka en tid. 

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort för att boka in en tid för tandblekning i Stockholm.

Vad kostar en tandblekning i Stockholm?

Beroende på vilken typ av tandblekningsbehandling du är intresserad av kan priset för tandblekning i Stockholm variera. Om du vill bleka tänderna på klinik förbereds din mun genom att tunga, tandkött och läppar skyddas, sedan appliceras blekgelen på tänderna och belyses med en uv-lampa. Denna behandling tar omkring 90 minuter.


Om du väljer att bleka tänderna hemma görs ett avtryck av ditt bett för att framställa gelskenor. Vid ett återbesök provas dessa ut och du får då med dig noggranna instruktioner om hur du ska gå tillväga vid blekningen. Denna behandling tar sex till åtta dagar. Att kombinera en klinikblekning med tandblekning hemma är också möjligt.Viktigt att tänka på vid tandblekning

Det som är viktigt att tänka på är att tandblekning inte får utföras på personer under 18 år och att du måste ha genomgått en undersökning hos en tandläkare under de tre senaste månaderna för att se att din allmänna munhälsa är god och plack och tandsten ska tas bort innan en behandling med tandblekning påbörjas. Vid en undersökning kontrollerar även din tandläkare att du inte har några pågående infektioner eller kariesangrepp som måste behandlas. 


Det är även viktigt att lyssna på de instruktioner och råd du får av din tandläkare. Du får heller inte vara gravid eller ammande när du genomgår en tandblekning. 

Sedan april 2021 arbetar tandläkare Clas Oscarsson hos oss på Aqua Dental. Han har inom branschen blivit kallad leendets mästare och är president för SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry.

Clas har lång erfarenhet inom estetisk tandvård och arbetar nästan uteslutande med skalfasader och protetik, vilka är behandlingar som ofta kombineras med just tandblekning. Du är välkommen att ringa oss på telefonnummer 010-188 00 00 för att veta mer om olika behandlingar eller boka en tid hos våra erfarna tandläkare.

Har du frågor eller vill boka en tid hos oss? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan. 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.