Tandblekning Stockholm

Tandblekning är en behandling som kan hjälpa dig att fräscha upp ditt leende och få vitare tänder. Vi kan hjälpa dig att hitta en tid för behandling inom kort.

Det är många som vill få vitare tänder och med hjälp av tandblekning är det möjligt på bara några timmar. Det är däremot viktigt att välja en seriös aktör. Vi erbjuder tandblekning i Stockholm på alla våra kliniker, för att ge dig ett vitare leende.

Att bleka tänderna blir allt mer populärt och det finns flera olika metoder att välja bland. Behandlingen kan antingen göras på klinik eller hemma, det finns även möjlighet att kombinera de båda alternativen. Viktigt är att du bokar din tid hos en seriös aktör för att få en så bra behandling som möjligt, anpassad efter dina förutsättningar och behov.


Tandblekning i Stockholm

Vilken som är den bästa tandblekningen i Stockholm är svårt att svara på eftersom det är en subjektiv fråga. Allt beror på dina förutsättningar, förväntningar och dina behov. Det som man kan säga är att det är viktigt att vända sig till en seriös aktör så att dina tänder inte utsätts för någon risk och att resultatet blir så hållbart som möjligt.


På Aqua Dental erbjuder vi tandblekning i Stockholm på alla våra kliniker. Hos oss kan du göra klinikblekning, få hjälpt med gjutna skenor för hemmablekning eller en kombination av dem båda. Prata med din tandläkare för att se vilken den bästa tandblekningen för dig är.


Vi erbjuder:
Tandblekning på klinik
Klinikblekning i kombination med hemblekning
Hemblekning
Engångskenor
Saltblästring


När kan jag boka tid?

Eftersom vi erbjuder tandblekning på alla våra kliniker i Stockholm har vi möjlighet att erbjuda korta väntetider. När du bokar tid för tandblekning är det dock viktigt att du nyligen (inom tre månader) har genomgått en basundersökning för att bekräfta en god munhälsa. Om du inte har genomgått en undersökning kan vi hjälpa dig att boka en tid för att inte behöver vänta extra längre på att påbörja din tandblekning.

Fyll i formuläret nedan så kommer vi att kontakta dig inom kort för att boka in din tandblekning.

Vad kostar en tandblekning i Stockholm?

Om du vill bleka tänderna på klinik förbereds din mun genom att tunga, tandkött och läppar skyddas, sedan appliceras blekgelen på tänderna och belyses med en uv-lampa. Denna behandling tar omkring 90 minuter och kostar 3500 kronor.

Om du väljer att bleka tänderna hemma görs ett avtryck av ditt bett för att framställa gelskenor. Vid ett återbesök provas dessa ut och du får då med dig noggranna instruktioner om hur du ska gå tillväga vid blekningen. Denna behandling tar sex till åtta dagar och kostar 2900 kronor.

Att kombinera en klinikblekning med tandblekning hemma är möjligt och då kostar behandlingen 4900 kronor.

På våra kliniker i Stockholm erbjuder vi även tandblekning med hjälp av engångsskenor som kostar 1995 kronor eller Saltblästring.


Viktigt att tänka på vid tandblekning

Det som är viktigt att tänka på är att tandblekning inte får utföras på personer under 18 år och att du måste ha genomgått en undersökning hos en tandläkare under de tre senaste månaderna för att se att din allmänna munhälsa är god och att du inte har några pågående infektioner eller kariesangrepp som måste behandlas. Det är även viktigt att lyssna på de instruktioner och råd du får av din tandläkare.

Du får heller inte vara gravid eller ammande när du genomgår en tandblekning. 

Sedan april 2021 arbetar tandläkare Clas Oscarsson hos oss på Aqua Dental. Han har inom branschen blivit kallad leendets mästare och är president för SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry.

Clas har lång erfarenhet inom estetisk tandvård och arbetar nästan uteslutande med skalfasader och protetik, vilka är behandlingar som ofta kombineras med just tandblekning. Du är välkommen att ringa oss på telefonnummer 010-188 00 00 för att veta mer om olika behandlingar eller boka en tid hos våra erfarna tandläkare.

Har du frågor eller vill boka en tid hos oss? Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan. 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.