Boka tandläkare i Enköping: Tandläkare i Enköping 

Hos oss på Aqua Dental, din tandläkare i Enköping, har vi ett brett tandvårdsutbud. Vi erbjuder undersökningar, förebyggande tandvård och estetiska behandlingar. Detta kompletteras med en omfattande specialisttandvård. Vi har även avsatta tider för patienter som lider av akuta besvär för att kunna hjälpa dem omgående. 


Vi på Aqua Dental vill förändra och förbättra tandvården. Vi vill göra den mer tillgänglig för alla och på så sätt få fler personer att regelbundet gå till tandvården. Hos oss kommer du att få se att tandvård inte behöver se ut på ett visst sätt. 


Din tandläkare i Enköping hittar du på Torggatan 22. Vi på Aqua Dental förstår att gå till tandläkaren inte är det roligaste man kan göra. Det är en sådan sak som bara ska göras. Du är varmt välkommen till vår klinik i Enköping, hos oss kommer du att få ett varmt bemötande och uppleva tandvård av högsta kvalitet.

Här hos oss på kliniken i Enköping blir du behandlad av erfarna och kunniga tandläkare. Här kombineras deras långa erfarenhet med den senaste tekniken och ett varmt, personligt bemötade. Allt för att du ska få uppleva hållbar tandvård av högsta kvalitet. 

Allmäntandvård

Det är viktigt att upprätthålla en god munhälsa genom livet. Med regelbundna besök hos våra tandläkare i Enköping kan du förhindra att små problem blir stora. Vid den årliga tandundersökningen får tandläkaren möjlighet att åtgärda eventuell problematik direkt, innan den hinner bli för omfattande. I en basundersökning ingår en nogrann genomgång av dina tänder och tandkött. Den kliniska undersökningen kompletteras av en tandröntgen för att tandläkaren ska upptäcka eventuell problematik som inte går att se med blotta ögat. Regelbunden tandvård i kombination med noggranna rutiner ger dig de bästa förutsättningarna för en välmående munhälsa. Välkommen till din tandläkare i Enköping.

Förebyggande tandvård

Hos oss på Aqua Dental i Enköping kan du även komma för att få hjälp med förebyggande tandvård. Det är en behandling som utförs av en tandhygienist. Den förebyggande tandvården är viktig och ger dig rätt förutsättningar för en god munhälsa. 

Ett besök hos en tandhygienist innefattar en grundlig rengöring av tänderna, mätning av fickdjup och viss tandstensborttagning. Dessutom kommer du att få individuellt framtagna råd för hur du på bästa sätt tar hand om din munhälsa. 

Tandreglering med tandställning

Aqua Dental är en privat tandvårdskedja och en av de största privata aktörerna gällande vuxenortodonti. Vi utför årligen tusentals tandregleringsbehandlingar och kan oavsett bettfel hjälpa dig att reglera tändernas position i munnen. Våra tandläkare i Enköping erbjuder tandreglering både med fast tandställning och med den genomskinliga tandställningsmetoden Invisalign. Hos oss kan du få hjälp oavsett problematik.

Lång erfarenhet av tandvårdsrädsla

I dag lider en av fem vuxna av tandvårdsrädsla. En av tio upplever ett så starkt obehag att de undviker att besöka tandvården helt och hållet. Orsakerna bakom rädslan varierar men oavsett vilka faktorer som orsakat din rädsla är det viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. Våra tandläkare i Enköping har lång erfarenhet och stor vana av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. 

Specialisttandvård 

Inom Aqua Dnetal har vi ett brett och komplett tandvårdsutbud. Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda tandvård inom alla odontologiska specialiteter. Vår allmäntandvård kompletteras av en specialistverksamhet där vi kan hjälpa patienter som lider av omfattande eller komplicerade tandbesvär. Vi erbjuder specialisttandvård inom endodonti, oral protetik, parodontologi, pedodonti, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti, implantologi och odontologiska radiologi. 

Akut tandvård

Akuta besvär går inta att schemalägga eller planera inför. Vi vill därför underlätta så mycket som möjligt för dig när du drabbas av akuta problem. Vi har tider avsatta dagligen för patienter som lider av akuta besvär och kan därför hjälpa dig med kort varsel. Våra tandläkare i Enköping är vana av att åtgärda akuta problem. På Aqua Dental har vi inga dolda kostnader, vi har dessutom tagit bort den konventionella helgtaxan. Det innebär att hos oss kostar ett akutbesök lika mycket oavsett veckodag eller tid på dygnet. 

Tandläkare i Enköping

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (10)
  • Allmäntandläkare (3)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (4)
Amalia Escobar

Tandsköterska

Ammar Rizko

Tandhygienist

Caroline Lindås

Tandsköterska

Catrin Brundin

Tandsköterska

Ingrid Nilsson

Allmäntandläkare

Kawa Kareem

Tandhygienist

Öppettider och kontakt

Måndag - Fredag
08:00 - 18:00

Lördag 
10:00 - 15:00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 


Under röda dagar, högtider och semesterperioder kan klinikernas öppettider variera. Du är alltid välkommen att titta förbi men för att vara på den säkra sidan är det bra att alltid kontakta kliniken först. Om de inte svarar på plats, kontakta vårt servicecenter på 010 - 188 00 00. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Torggatan 22 i Enköping. 

Torggatan 22
749 49 Enköping
017 - 13 91 05 

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.