Boka tid hos din tandläkare i Malmö

Din tandläkare i Hansa i Malmö

Centralt belägen, på Södra promenaden, hittar du din tandläkare i Hansa i Malmö. Våra tandläkare erbjuder professionell tandvård och personlig service. På kliniken kan vi hjälpa våra patienter med all form av tandvård: förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. Vi har även tider avsatta för akut tandvård i Malmö

Kliniken är framtagen med dig som patient i fokus. Det ska kännas tryggt och bekvämt att komma till oss. Kliniken i Hansa i Malmö är digitaliserad och vi arbetar ständigt för att ligga i framkant. Därför sparas allt digitalt. Det medför många positiva aspekter både för våra tandläkare och för dig som patient. 

Vi på Aqua Dental har inom tandvårdskedjan ett stort antal specialister och kan därför erbjuda dig en trygg tandvård och behandlingar av högsta kvalitet.

Kliniken i Hansa slog upp portarna under 2022 och är framtagen med dig som patient i fokus. Kliniken ligger i framkant och är utrustad med den senaste tekniken. Våra tandläkare kombinerar erfarenhet med modern utrustning och välbeprövade metoder. Allt för att kunna ge dig som patient behandlingar av högsta kvalitet. När du kommer till våra tandläkare i Malmö ska du känna trygghet och värme. Det ska aldrig kännas jobbigt att gå till tandläkaren. 

"Hos oss får du högkvalitativ allmän- och specialisttandvård utan väntetid. Välkommen"

- Wissam Dirawi, klinikchef och specialisttandläkare på kliniken i Hansa i Malmö

Tandimplantat

Skadade eller förlorade tänder kan ofta ersättas med tandimplantat. Orsaker till att tänderna lossnar eller skadas kan exempelvis vara yttre påverkan och medicinska besvär men kan även bero på bristande tandhygien. Att ersätta tänderna med tandimplantat kan ge patienten många fördelar. Implantatbehandlingen sker under anestesi och brukar inte vara smärtsam. Flera av våra tandläkare i Malmö har tandimplantat som specialistområde och Aqua Dental utför fler hundra behandlingar varje år.

Narkostandvård

Våra tandläkare i Malmö erbjuder även tandvård under narkos. Våra tandläkare i Malmö kan utföra all form av tandvård under narkos, allt från årliga undersökningar och lagningar till estetiska behandlingar och komplicerad specialisttandvård. Vi erbjuder narkostandvård med korta väntetider. Våra tandläkare i Malmö arbetar tillsammans, på kliniken, med ett team av läkare med specialistkompetens inom anestesi. De har lång erfarenhet av att behandla och söva patienter som inte vill eller kan vara vakna under behandlingen. Läs mer om narkostandvård här


Allmäntandvård

Att regelbundet gå till tandläkaren för att se över statusen på din mun- och tandhälsa är viktigt. Dessa årliga undersökningar är viktiga för att förebygga problematik i munhålan och den här typen av undersökningar minskar riskerna för allvarliga problem eller sjukdomar då din tandläkare i Malmö har möjlighet att upptäcka problemen i tid. En basundersökning hos våra tandläkare i Malmö innefattar en grundlig tandundersökning av tänder och mun som kompletteras med en röntgenundersökning. På detta sätt kan din tandläkare i Malmö upptäcka skador på tänder och tandkött men även problematik som inte går att upptäcka med blotta ögat.

Tandvårdsrädsla

Det är många som lider av tandvårdsrädsla. Vissa kan känna en allmän oro inför besöket, andra upplever specifika delar av behandlingen som skrämmande och några upplever att det är jobbigt att inte vara i kontroll. Oavsett bakomliggande orsak eller rädslans omfattning är det viktigt att regelbundet besöka tandläkaren. Berätta om din rädsla när du bokar besöket så att din tandläkare i Malmö kan avsätta mer tid och anpassa din behandling för att minimera din oro. Våra tandläkare i Malmö är vana vid att behandla tandvårdsrädda patienter. 

Tandreglering

Flera av våra tandläkare i Malmö arbetar med ortodonti. I dag är Aqua Dental landets största privata aktör när det kommer till vuxenortodonti. Våra tandläkare i Malmö kan justera tändernas position med hjälp av flera olika tandregleringsmetoder, exempelvis den klassiska rälsen eller avtagbara skenor som Invisalign. Vi på Aqua Dental utför varje år flera tusen tandregleringsbehandlingar och våra tandläkare i Malmö kan hjälpa dig med din bettproblematik oavsett ålder, behov, orsak eller önskemål. 

Specialisttandvård

På Aqua Dental har vi ett omfattande tandvårdsutbud och vi bedriver en omfattande specialistverksamhet. Exempelvis erbjuder vi behandlingar inom: endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Att vi har ett så komplett tandvårdsutbud betyder att oavsett vad du än behöver hjälp med så kan vi hjälpa dig. Våra tandläkare i Malmö har alltid specialistkompetens nära till hands. Utan långa väntetider. 

Akut tandvård

Akuta tandbesvär som värk, svullnad eller trauma där en eller flera tänder skadas eller slås ut kan leda till allvarliga problem. Våra tandläkare i Malmö avsätter dagligen tider för patienter med akuta problem för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Vi på Aqua Dental har även tagit bort den konventionella jour- och helgtaxan så ditt besök hos oss kostar lika mycket alla dagar i veckan. Vänta inte med att söka vård om du upplever akuta besvär. Kontakta våra tandläkare i Malmö om du drabbas av smärta i munhålan så hjälper de dig så fort de kan. Vi erbjuder akut tandvård i Malmö under klinikens normala öppttider.

Våra tandläkare i Hansa, Malmö

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (19)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Klinikchef (1)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (1)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (8)
  • Tandsköterska inom kirurgi (1)
  • Tandsköterska inom protetik (1)
Amneh Abdallah

Tandsköterska

Anneli Johansson

Specialisttandläkare i ortodonti

Elisabeth Paredes

Tandsköterska

Ella Khalighi

Tandsköterska inom kirurgi

Emma Johansson

Tandsköterska inom protetik

Enida Jupic

Tandsköterska

Öppettider

Måndag 
07:30 - 17:00

Tisdag
07:30 - 19:00

Onsdag
07:30 - 17:00

Torsdag
07:30 - 16:30

Fredag
07:30 - 15:00

Lördag 
08:00 - 15:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 040 643 62 80.

Hitta hit

Kommer du till din tandläkare i Malmö med bil kan du parkera i antingen Hansagaraget, med infart från Malmborgsgatan, eller i P-Huset Anna på Kaptensgatan för att sedan ta gångbron över kanalen till Hansa.

Kommer du istället med buss har både stadsbussarna och regionsbussarna hållplatser precis utanför Hansa på Studentgatan. Hållplatsen heter Malmö Studentgatan. Kliniken ligger även i nära anslutning till Gustav Adolfs torg som är en knutpunkt för många busslinjer.

Södra Promenaden 69A
211 38 Malmö
040 643 62 80

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.