Hela familjens tandläkare

Just nu finner du oss på Södra Förstadsgatan, men senare i vår kommer du att hitta oss i citygallerian Hansa. Den ligger precis som Aqua Dentals andra kliniker centralt och det är enkelt att ta sig hit. På kliniken erbjuder vi professionell tandvård och personlig service. Här kan vi hjälpa dig med all typ av tandvård: förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. 


Kliniken i Malmö är digitaliserad och vi arbetar ständigt för att ligga i framkant. Därför sparas allt material, röntgen, bilder och journaler digitalt. Det medför många positiva aspekter både för oss och för dig som patient.


Till kliniken i Malmö är alla välkomna, både vuxna och barn. Det är viktigt för oss att hjälpa ditt barn att få en trygg inställning till tandvården och ditt barns tänder en bra start med goda förutsättningar.


Aqua Dentals vision är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och få fler personer att gå till tandläkaren. Vi på Aqua Dental har inom tandvårdskedjan ett stort antal specialister och kan därför erbjuda dig en trygg tandvård och behandlingar av högsta kvalitet.


Kliniken i Malmö öppnar under början av år 2022, men om du anmäler dig redan nu får du ta del av ett öppningserbjudande där du får 50 procent rabatt på din första basundersökning. Anmäl ditt intresse via formuläret intill. Under början av 2022 slår vi upp portarna till vår första klinik i Malmö. Om du redan nu anmäler ditt intresse får du ta del av ett exklusivt öppningserbjudande. Du får 50 procent rabatt på din första basundersökning. Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer vi att kontakta dig när kliniken öppnar.

Tandimplantat

Skadade eller förlorade tänder kan ofta ersättas med tandimplantat. Orsaker till att tänderna lossnar eller skadas kan exempelvis vara yttre påverkan och medicinska besvär men kan även bero på bristande tandhygien. Att ersätta tänderna med tandimplantat kan ge patienten många fördelar. Implantatbehandlingen sker under anestesi och brukar inte vara smärtsam. På Aqua Dental arbetar många tandläkare med tandimplantat som specialistområde och vi utför varje år fler hundra behandlingar.

Förebyggande tandvård

En viktig del för att upprätthålla en god munhälsa är förebyggande tandvård. Det är viktigt att årligen gå till tandläkaren eller tandhygienisten för undersökningar och rengöring. Regelbundna besök ger dig de bästa förutsättningarna för en välmående mun. Hos oss kan du träffa en tandhygienist för en behandling. Exempelvis innehåller en sådan behandling tandstensborttagning, undersökning av fickdjup, grundlig rengöring och information gällande din tandvård hemma. 

Allmäntandvård

Att regelbundet gå till tandläkaren för att se över statusen på din munhälsa är viktigt. Dessa årliga undersökningar är viktiga för att förebygga problematik i munhålan, den här typen av undersökningar minskar riskerna för allvarliga problem eller sjukdomar då tandläkaren har möjlighet att upptäcka problemen i tid. En basundersökning är en grundlig undersökning av tänder och mun som kompletteras av en röntgenundersökning. På detta sätt kan tandläkaren upptäcka skador på tänder och tandkött men även problematik som inte går att upptäcka med blotta ögat.

Tandvårdsrädsla

Det är många som lider av tandvårdsrädsla. Vissa kan känna en allmän oro inför besöket, andra upplever specifika delar av behandlingen som skrämmande och några upplever att det är jobbigt att inte vara i kontroll. Oavsett bakomliggande orsak eller rädslans omfattning är det viktigt att regelbundet besöka tandläkaren. Berätta om din rädsla när du bokar besöket så att tandläkaren kan avsätta mer tid och anpassa din behandling för att minimera din oro.  På Aqua Dental arbetar många tandläkare med vana av att behandla tandvårdsrädda patienter. 

Tandreglering

På Aqua Dental har vi ett stort team som arbetar med ortodonti. Vi är landets största privata aktör när det kommer till vuxenortodonti. Vi kan justera tändernas position med hjälp av flera olika tandregleringsmetoder, exempelvis den klassiska rälsen, avtagbara skenor eller en fast tandställning på tandradens insida. Vi utför varje år flera tusen tandregleringsbehandlingar och kan hjälpa dig med din bettproblematik oavsett ålder, behov, orsak eller önskemål. 

Specialisttandvård

På Aqua Dental har vi ett omfattande tandvårdsutbud och vi bedriver en omfattande specialistverksamhet. Exempelvis erbjuder vi behandlingar inom: endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Att vi har ett så komplett tandvårdsutbud betyder att oavsett vad du än behöver hjälp med så kan vi hjälpa dig. Vi har alltid specialistkompetens nära till hands. Utan långa väntetider. 

Våra tandläkare i Malmö

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (0)

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:00 - 20:30

Fredag
07:00 - 17:00

Lördag - Söndag
07:30 - 16:00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Kommer du med bil kan du parkera i antingen Hansagaraget, med infart från Malmborgsgatan, eller i P-Huset Anna på Kaptensgatan för att sedan ta gångbron över kanalen till Hansa.

Kommer du istället med buss har både stadsbussarna och regionsbussarna hållplatser precis utanför Hansa på Studentgatan. Hållplatsen heter Malmö Studentgatan. Kliniken ligger även i nära anslutning till Gustav Adolfs torg som är en knutpunkt för många busslinjer.

För tillfället finner du oss på vår temporära klinik på Södra Förstadsgatan 30. När vi senare i vår slår upp dörrarna till vår stora klinik är du varmt välkommen till:
Södra Promenaden 69A
211 38 Malmö
010 – 188 00 00

Behöver du en tid?

Aqua Dental är inriktade på traditionell tandvård, estetisk tandvård samt olika former av specialisttandvård. Här erbjuds du som patient tandvård av högsta kvalitet.