Vänta inte med besöket - boka tid direkt

Din tandläkare i Malmö

Centralt belägen, på Södra promenaden, hittar du vår klinik i Malmö. Här erbjuder vi professionell tandvård och personlig service. På kliniken kan vi hjälpa våra patienter med all form av tandvård: förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. Vi har även tider avsatta för akut tandvård i Malmö

Kliniken är framtagen med dig som patient i fokus. Det ska kännas tryggt och bekvämt att komma till oss. Kliniken i Malmö är digitaliserad och vi arbetar ständigt för att ligga i framkant. Därför sparas allt digitalt. Det medför många positiva aspekter både för oss och för dig som patient. 

Aqua Dentals vision är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och få fler personer att gå till tandläkaren. Till oss är alla välkomna, både vuxna och barn. Det är viktigt för oss att hjälpa ditt barn att få en trygg inställning till tandvården och rätt förutsättningar för en god munhälsa livet ut. Vi på Aqua Dental har inom tandvårdskedjan ett stort antal specialister och kan därför erbjuda dig en trygg tandvård och behandlingar av högsta kvalitet.

Kliniken i Malmö slog upp portarna under 2022 och är framtagen med dig som patient i fokus. Kliniken ligger i framkant och är utrustad med den senaste tekniken. Här kombineras modern utrustning med väl beprövade metoder och erfarna tandläkare. Allt för att kunna dig som patient behandlingar av högsta kvalitet. När du kommer hit ska du känna trygghet och värme. Det ska aldrig kännas jobbigt att gå till tandläkaren. 

"Hos oss får du högkvalitativ allmän- och specialisttandvård utan väntetid. Välkommen"

- Wissam Dirawi, klinikchef och specialisttandläkare i Malmö

Tandimplantat

Skadade eller förlorade tänder kan ofta ersättas med tandimplantat. Orsaker till att tänderna lossnar eller skadas kan exempelvis vara yttre påverkan och medicinska besvär men kan även bero på bristande tandhygien. Att ersätta tänderna med tandimplantat kan ge patienten många fördelar. Implantatbehandlingen sker under anestesi och brukar inte vara smärtsam. På Aqua Dental arbetar många tandläkare med tandimplantat som specialistområde och vi utför varje år fler hundra behandlingar.

Narkostandvård

På kliniken i Malmö erbjuder vi nu tandvård under narkos. Vi kan utföra all form av tandvård under narkos, allt från årliga undersökningar och lagningar till estetiska behandlingar och komplicerad specialisttandvård. Vi erbjuder narkostandvård med korta väntetider. På kliniken arbetar våra tandläkare tillsammans med ett team av läkare med specialistkompetens inom anestesi. De har lång erfarenhet av att behandla och söva patienter som inte vill eller kan vara vakna under behandlingen. 
Läs mer om narkostandvård här


Allmäntandvård

Att regelbundet gå till tandläkaren för att se över statusen på din munhälsa är viktigt. Dessa årliga undersökningar är viktiga för att förebygga problematik i munhålan, den här typen av undersökningar minskar riskerna för allvarliga problem eller sjukdomar då tandläkaren har möjlighet att upptäcka problemen i tid. En basundersökning är en grundlig undersökning av tänder och mun som kompletteras av en röntgenundersökning. På detta sätt kan tandläkaren upptäcka skador på tänder och tandkött men även problematik som inte går att upptäcka med blotta ögat.

Tandvårdsrädsla

Det är många som lider av tandvårdsrädsla. Vissa kan känna en allmän oro inför besöket, andra upplever specifika delar av behandlingen som skrämmande och några upplever att det är jobbigt att inte vara i kontroll. Oavsett bakomliggande orsak eller rädslans omfattning är det viktigt att regelbundet besöka tandläkaren. Berätta om din rädsla när du bokar besöket så att tandläkaren kan avsätta mer tid och anpassa din behandling för att minimera din oro.  På Aqua Dental arbetar många tandläkare med vana av att behandla tandvårdsrädda patienter. 

Tandreglering

På Aqua Dental har vi ett stort team som arbetar med ortodonti. Vi är landets största privata aktör när det kommer till vuxenortodonti. Vi kan justera tändernas position med hjälp av flera olika tandregleringsmetoder, exempelvis den klassiska rälsen, avtagbara skenor eller en fast tandställning på tandradens insida. Vi utför varje år flera tusen tandregleringsbehandlingar och kan hjälpa dig med din bettproblematik oavsett ålder, behov, orsak eller önskemål. 

Specialisttandvård

På Aqua Dental har vi ett omfattande tandvårdsutbud och vi bedriver en omfattande specialistverksamhet. Exempelvis erbjuder vi behandlingar inom: endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Att vi har ett så komplett tandvårdsutbud betyder att oavsett vad du än behöver hjälp med så kan vi hjälpa dig. Vi har alltid specialistkompetens nära till hands. Utan långa väntetider. 

Våra tandläkare i Malmö

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (15)
  • Allmäntandläkare (4)
  • Nischtandläkare i kirurgi (1)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (1)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (5)
  • Tandsköterska inom kirurgi (1)
  • Tandsköterska inom protetik (1)
Anneli Johansson

Specialisttandläkare i ortodonti

Carina Hallbeck

Tandsköterska

Elisabeth Paredes

Tandsköterska

Ella Karim

Tandsköterska inom kirurgi

Emma Johansson

Tandsköterska inom protetik

Jenni Svensson

Allmäntandläkare

Öppettider

Måndag - Tisdag
07:30 - 19:00

Onsdag
07:30 - 17:00

Torsdag
07:30 - 16:00

Fredag
07:30 - 15:00

Lördag 
09:00 - 15:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 040 643 62 80.

Hitta hit

Kommer du med bil kan du parkera i antingen Hansagaraget, med infart från Malmborgsgatan, eller i P-Huset Anna på Kaptensgatan för att sedan ta gångbron över kanalen till Hansa.

Kommer du istället med buss har både stadsbussarna och regionsbussarna hållplatser precis utanför Hansa på Studentgatan. Hållplatsen heter Malmö Studentgatan. Kliniken ligger även i nära anslutning till Gustav Adolfs torg som är en knutpunkt för många busslinjer.

Södra Promenaden 69A
211 38 Malmö
040 643 62 80

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.