Boka tid hos din tandläkare i Malmö

Din tandläkare i Malmö

Båda våra kliniker i Malmö är centralt belägna. Du hittar din tandläkare i Malmö antingen i Hansa på Södra Promenaden eller vid Triangeln på Södra Förstadsgatan.  Våra tandläkare i Malmö erbjuder alltid professionell tandvård av högsta kvalitet i kombination med ett personligt bemötande. Vi kan på båda våra kliniker erbjuda  all form av tandvård: förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. Vi har även dagligen tider avsatta för akut tandvård i Malmö

På Aqua Dental vill vi förändra tandvården och göra den mer tillgänglig. Vi på Aqua Dental har inom tandvårdskedjan ett stort antal specialister och kan därför erbjuda dig en trygg tandvård och behandlingar av högsta kvalitet.

Tandimplantat

Tänder som är allvarligt skadade eller helt förlorade behöver ofta ersättas.Tandimplantat ett populärt alternativ för att ersätta tänder då det är en permanent lösning som är funktionellt tillfredställande och estetiskt tilltalande. Att ersätta skadade eller förlorade tänder med implantat kan ge många fördelar. Flera av våra tandläkare i Malmö arbetar inriktat med tandimplantat och Aqua Dental utför fler hundra behandlingar varje år.

Narkostandvård

Aqua Dental arbetar mycket med tandvårdsrädda och har stor erfarenhet av att hjälpa patienter som lider av oro inför sina tandvårdsbesök. Våra tandläkare i Malmö erbjuder tandvård under narkos. Vi kan för de patienter som är mycket tandvårdsrädda erbjuda all form av tandvård från undersökningar till specialisttandvård under narkos. Våra tandläkare i Malmö arbetar tillsammans med ett team av läkare med specialistkompetens inom anestesi. Läs mer om narkostandvård här


Allmäntandvård

Med regelbundna besök hos tandvården kan en tandläkare se över status på din munhälsa. Att gå till tandläkaren regelbundet är viktigt för att förebygga att små problem blir stora och att besvär rotar sig i munhålan. På en basundersökning hos våra tandläkare i Malmö kommer behandlaren gå igenom dina tänder och ditt tandkött. Det kompletteras med en röntgenundersökning för att skador på tänder och tandkött som inte kan ses med blotta ögat ska upptäckas.

Tandvårdsrädsla

Det är väldigt vanligt att lida av tandvårdsrädsla. Så många aom en av tio upplever en så stor rädsla att de undviker tandläkaren helt och hållet. Detta kan i sin tur leda till ökade besvär och smärta. Oavsett orsak till rädslan eller omfattning på din oro är det oerhört viktigt att besöka tandläkaren regelbundet. Våra tandläkare i Malmö har lång erfarenhet av att behadnla patienter som lider av tandvårdsrädsla. När du bokar ditt besök hos oss är det bra att redan då uppge att du är tandvårdsrädd så att våra tandläkare kan avsätta mer tid till ditt och anpassa ditt besök för att minimera din oro och ditt obehag.

Tandreglering

Hos oss på Aqua Dental erbjuder vi tandreglering för vuxna. Vi är i dag en av landets största privata aktörer när det gäller vuxen ortodonti och flera av våra tandläkare i Malmö arbetar med tandreglering. Vi kan hjälpa dig att justera tändernas position med olika tandregleringsmetoder, exempelvis den klassiska och välbeprövade rälsen eller avtagbara och tekniskt avancerade skenor som Invisalign. Vi på Aqua Dental utför varje år flera tusen tandregleringsbehandlingar och våra tandläkare i Malmö kan hjälpa dig med din bettproblematik oavsett ålder, behov, orsak eller önskemål. 

Specialisttandvård

Inom Aqua Dental har vi ett omfattande tandvårdsutbud och vi kompletterar vår allmän tandvård med en omfattande specialistverksamhet. Vi har i dag specialister inom alla odontologiska områden och erbjuder behandlingar inom exempelvis: endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Det innebär att du som patient kan få hjälp oavsett besvär. Utan långa väntetider. 

Tandläkare i Malmö

Hansa

Kliniken i Hansa, på Södra Promenaden, är framtagen med dig som patient i fokus. Det ska kännas tryggt och bekvämt att komma till oss. På kliniken erbjuder all form av tandvård och kan hjälpa dig oavsett besvär. 

Läs mer om kliniken i Hansa här

Triangeln

Kliniken vid Triangeln på Södra Förstadsgatan är centralt belägen och enkel att ta sig till. Här erbjuder vi alla typer av tandvård från basundersökningsar till omfattande specailisttandvård. Självklart har vi även tider avsatta för akut tandvård dagligen.

Läs mer om Aqua Dental Triangeln här

Våra tandläkare i Malmö

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (30)
  • Allmäntandläkare (9)
  • Klinikchef (1)
  • Specialisttandläkare i oral protetik (1)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (1)
  • Tandhygienist (3)
  • Tandsköterska (14)
  • Tandsköterska inom kirurgi (1)
  • Tandsköterska inom protetik (1)
Amneh Abdallah

Tandsköterska

Anna-Bell Goedecke

Tandsköterska

Anneli Johansson

Specialisttandläkare i ortodonti

Camila Vu

Allmäntandläkare

Elise Fritzson

Tandsköterska

Ella Khalighi

Tandsköterska inom kirurgi

Öppettider

Södra Promenaden:
Måndag 

07:30 - 17:00

Tisdag
07:30 - 19:00

Onsdag
07:30 - 17:00

Torsdag
07:30 - 16:30

Fredag
07:30 - 15:00

Lördag 
08:00 - 15:00

Södra Förstadsgatan:
Måndag - Fredag

07:00 - 19:00

Lördag 
09:00 - 15:00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till våra kliniker i Malmö. Båda är centraltbelägna och enkla att hitta till. 

Södra Promenaden 69A
211 38 Malmö
040 643 62 80

Södra Förstadsgatan 23
211 43 Malmö
040 690 25 50

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.