Lediga tider på Kungsholmen

Trygg tandvård 

Din tandläkare på Kungsholmen hittar du på Norr Mälarstrand 62. På Aqua Dentals tandvårdsklinik hittar du allt det som kännetecknar Aqua Dental; vänlig och omtänksam personal, ett stort fokus på kvalitet och välbefinnande samt en avslappnande och trygg miljö. Vi tar även emot och listar barn och ungdomar på kliniken på Kungsholmen.


För tidbokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 010-188 00 00 eller genom att fylla i härbredvid så hör vi oss inom kort. 

”Vi ser alltid till att hålla en mycket hög kvalitet och göra det lilla extra, för att du alltid ska vara nöjd efter ditt besök.”

- Ulf Palo, klinikchef Kungsholmen

Basundersökning

En tandläkare kommer att kontrollera dina tänder för att upptäcka eventuella skador, plack, sjukdomar i munhålan, förädringar på slemhinnorna eller kariesangrepp. I undersökningen ingår även fura röntgenbilder. Dessa tas för att tandläkarens ska ha möjlighet att upptäcka problematik som inte går att se med blotta ögat. Tandläkaren håller dig uppdaterad under undersökningens gång och inga ingrepp påbörjas utan ditt godkännande. 

Akut tandvård

Tandvärk och andra akuta tandvårdsrelaterade besvär kan komma olägligt och vara besvärligt. På Aqua Dental erbjuder vi snabb hjälp och lägger stor vikt vid att kunna åtgärda patientens problem direkt. Det är dessutom viktigt att få snabb tillgång till akut tandvård för att kunna minimera riskerna för komplikationer. Då vi vill göra tandvården mer tillgänglig har vi flera lediga tider reserverade varje dag för akuta besvär. Vid behov hjälper vi dig annars att få en tid på någon av våra kliniker.

Tandvårdsrädsla

Vi vet att tandvårdsrädsla är vanligt förekommande. Dessutom är det många som försöker dölja din rädsla. Att tala om problematiken är dock ett viktigt steg i att lära sig att hantera sin rädsla. Om du berättar för oss om din oro när du bokar ditt besök kan vi avsätta extra tid för besöket och tandläkaren kan planera din behandling där efter. 

Tandreglering

På Aqua Dental har vi erfarna specialister inom tandreglering som behandlar olika avvikelser i tändernas och käkarnas placering. Vi bedriver en avancerad ortodontiverksamhet och erbjuder de mest moderna metoder för att reglera tänder med ett brett utbud av olika tandställningar, både synliga och osynliga alternativ.

Tandimplantat

Att behandlas med tandimplantat kan vara det bästa alternativet för patienter som har förlorat eller skadat en tand. På Aqua Dental arbetar några av Sveriges främsta och mest erfarna specialister inom tandimplantat vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg i din behandling. Det är en noggrann process med både tandtekniker och tandläkare för att slutresultatet ska vara hållbart och efterlikna dina riktiga tänder både gällandes funktion och estetik. Med korrekt utförande och noggrann munvård kan resultatet dessutom hålla livet ut.

Estetisk tandvård

Det kan finnas flera orsaker till att vara missnöjd med sina tänders utseende. Oavsett om det handlar om problem med sneda, spruckna, missfärgade eller skadade tänder erbjuder vi flera olika behandlingar för att göra våra patienter nöjda med sitt leende. På Aqua Dental har vi lång erfarenhet av att återskapa och underhålla leenden och erbjuder hjälp med bland annat skalfasader och tandblekning, alltid i en individuell process med de mest erfarna tandläkarna inom området. Vi strävar alltid efter hållbara, skonsamma och naturliga resultat att glädjas över länge.

Personal

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (9)
  • Allmäntandläkare (3)
  • Nischtandläkare i kirurgi (1)
  • Nischtandläkare i parodontologi (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (2)
  • Tandsköterska inom kirurgi (1)
Amanda Lygdbäck

Allmäntandläkare

Fariba Danaei

Tandhygienist

Hanna Pesonen Strand

Nischtandläkare i parodontologi

Lena Vasilevski

Tandsköterska

Lisbeth Bergman

Allmäntandläkare

Parvin Shahin

Tandsköterska

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Vi är din tandläkare i Stockholm city och kliniken ligger på Norr Mälarstrand 62 – i ett lugnt kvarter med utsikt över Mälaren och västra delen av Rålambshovsparken. Du kommer enklast genom att ta tunnelbanan till Rådhuset eller Fridhemsplan och sedan promenera till klinken. Du kan även ta buss 40 eller 62 till Polhemsgatan, eller buss 52 till Pontonjärparken.

Aqua Dental Kungsholmen
Norr Mälarstrand 62
112 35 Stockholm
010 - 188 00 00

Fokus på kvalitativa behandlingar

Att omarbeta synen på och göra tandvården mer nåbar för alla är en del av Aqua Dentals vision. Tandvården är viktig för den allmänna folkhälsan och därför vill vi att fler ska vilja gå till tandläkaren. Hos oss ligger tillgänglighet, kvalitativa ingrepp, patientsäkerhet och hållbarhet i fokus. På Aqua Dental hittar du inga dolda avgifter eller kostnader utan allt vårt fokus ligger på att utföra kvalitativa behandlingar som håller över tid. Vi vill att du som patient ska känna att du har fått mycket för pengarna efter ett besök hos oss.

Vill du ses?

Om du söker tid för undersökning, tandhygienist eller akuttandvård går det bra att använda vår onlinebokning. För konsultationer och andra frågor hänvisar vi till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.