Boka tid: Hos din tandläkare på Kungsholmen

Välkommen till din tandläkare på Kungsholmen

Din tandläkare på Kungsholmen hittar du på Norr Mälarstrand 62. Våra tandläkare på Kungsholmen kombinerar beprövade metoder med erfarenhet och ett varmt bemötande för att kunna ge dig den bästa möjliga tandvården. 

Våra tandläkare på Kungsholmen erbjuder i princip ett komplett tandvårdsutbud; från basundersökningar och akut tandvård till specialisttandvård och ett brett utbud av estetiska behandlingar.

Vi på Aqua Dental vill att flera personer regelbundet ska gå till tandläkaren. På så sätt kan mer omfattande problematik förebyggas och eventuellt behandlas i ett tidigt skede. Våra tandläkare på Kungsholmen kompromissar aldrig med värden som odontologisk kvalitet och personlig service.

Hos våra tandläkare på Kungsholmen är hela familjen välkommen och det går bra att lista barn och ungdomar hos oss för fri tandvård


För tidbokning hos våra tandläkare på Kungsholmen hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 08 - 121 35 256

”Vi ser alltid till att hålla en mycket hög kvalitet och göra det lilla extra, för att du alltid ska vara nöjd efter ditt besök.”

- Ulf Palo, klinikchef och leg. tandläkare på Kungsholmen

Basundersökning

Din tandläkare på Kungsholmen kommer att kontrollera dina tänder för att upptäcka eventuella skador, munsjukdomar, förändringar på slemhinnorna eller kariesangrepp. I undersökningen ingår även fyra röntgenbilder. Dessa tas för att din tandläkare på Kungsholmen ska ha möjlighet att upptäcka problematik som inte går att se med blotta ögat. Tandläkaren håller dig uppdaterad under undersökningens gång och inga ingrepp påbörjas utan ditt godkännande. 

Akut tandvård

Tandvärk och andra akuta tandbesvär kan komma olägligt och vara besvärligt. Därför erbjuder våra tandläkare på Kungsholmen snabb hjälp och lägger stor vikt vid att kunna åtgärda dina problem direkt. Det är dessutom viktigt att få snabb tillgång till akut tandvård för att kunna minimera riskerna för komplikationer. Då vi vill göra tandvården mer tillgänglig har våra tandläkare på Kungsholmen flera lediga tider reserverade varje dag för akuta besvär. Vid behov hjälper vi dig annars att få en tid på någon av våra kliniker.

Tandvårdsrädsla

Vi vet att tandvårdsrädsla är vanligt förekommande. Dessutom är det många som försöker dölja sin rädsla. Att tala om problematiken är dock ett viktigt steg i att lära sig att hantera sin rädsla. Flera av våra tandläkare på Kungsholmen har stor erfarenhet av att arbeta med tandvårdsrädda patienter. Om du berättar för oss om din oro när du bokar ditt besök kan våra tandläkare på Kungsholmen avsätta extra tid för besöket och planera din behandling därefter. 

Tandreglering

På Aqua Dental har vi erfarna specialister inom tandreglering som behandlar olika avvikelser i tändernas och käkarnas placering. Våra tandläkare på Kungsholmen bedriver en avancerad ortodontiverksamhet och erbjuder de mest moderna metoderna för att reglera tänder med ett brett utbud av olika tandställningar, både synliga alternativ som räls och osynliga alternativ som Invisalign. Därmed kan din tandläkare på Kungsholmen hjälpa dig oavsett problematik. 

Tandimplantat

Att behandlas med tandimplantat kan vara det bästa alternativet för patienter som har förlorat eller skadat en tand. På Aqua Dental arbetar några av Sveriges främsta och mest erfarna specialister inom tandimplantat vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg i din behandling. Det är en noggrann process med både tandtekniker och tandläkare för att slutresultatet ska vara hållbart och efterlikna dina riktiga tänder både gällande funktion och estetik. Med korrekt utförande och noggrann munvård kan resultatet dessutom hålla livet ut.

Estetisk tandvård

Det kan finnas flera orsaker till att du är missnöjd med dina tänders utseende. Oavsett om det handlar om problem med sneda, spruckna, missfärgade eller skadade tänder erbjuder våra tandläkare på Kungsholmen flera olika behandlingar för att göra dig nöjd med ditt leende. Våra tandläkare på Kungsholmen har lång erfarenhet av att återskapa och underhålla leenden och erbjuder hjälp med bland annat skalfasader och tandblekning. Våra tandläkare på Kungsholmen strävar alltid efter hållbara, skonsamma och naturliga resultat att glädjas över länge.

Våra tandläkare på Kungsholmen

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (10)
  • Allmäntandläkare (1)
  • Klinikchef (1)
  • Nischtandläkare i kirurgi (1)
  • Tandhygienist (3)
  • Tandsköterska (5)
Armine Tadevosyan

Tandsköterska

Dalia Naib

Tandhygienist

Hadis Khorshidian

Tandhygienist

Lena Vasilevski

Tandsköterska

Marie Tammerlöv

Tandsköterska

Michelle Delos Santos

Tandsköterska

Öppettider

Måndag 
08:00 - 16:30

Tisdag
07:00 - 19:30

Onsdag 
07:00 - 15:30

Torsdag 
07:00 - 16:30

Fredag 
07:00 - 16:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 121 35 256.

Hitta hit

Vi är din tandläkare på Kungsholmen och kliniken ligger på Norr Mälarstrand 62 – i ett lugnt kvarter med utsikt över Mälaren och västra delen av Rålambshovsparken. Du kommer enklast hit genom att ta tunnelbanan till Rådhuset eller Fridhemsplan och sedan promenera till klinken. Du kan även ta buss 40 eller 62 till Polhemsgatan, eller buss 52 till Pontonjärparken.

Aqua Dental Kungsholmen
Norr Mälarstrand 62
112 35 Stockholm

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.