Din tandläkare på Kungsholmen hittar du på Norr Mälarstrand 62. På Aqua Dentals tandvårdsklinik hittar du allt det som kännetecknar Aqua Dental; vänlig och omtänksam personal, ett stort fokus på kvalitet och välbefinnande samt en avslappnande och trygg miljö. Vi tar även emot och listar barn och ungdomar på kliniken på Kungsholmen. 

Vill du boka en tid eller har några frågor?

Du bokar tid snabbt och enkelt genom att ringa oss på 010 - 188 00 00. Vi svarar i telefon sju dagar i veckan, året runt. Vill du hellre bli uppringd av oss går det bra att fylla i dina uppgifter nedan så hör vi av oss så snart vi kan. 

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att finna en tid som passar dig.  

Stort fokus på kvalitet och kompetens

Precis som på våra andra kliniker bedrivs arbetet här med ett stort fokus på kvalitet i allt vi gör, från bemötande till behandlingar. Vårt mål är att ge våra patienter den bästa möjliga upplevelsen av sina besök. Vi är därför utrustade med den allra modernaste tekniken och tillsammans med våra tandläkares professionella yrkeskunnande är det den bästa grunden för att du ska få en så behaglig upplevelse som möjligt hos oss.

– Aqua Dental har vuxit snabbt och har idag en ovanligt bred kompetens bland medarbetarna. Mitt uppdrag är att bidra med erfarenhet och klinisk kunskap för att kvalitetssäkra den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Att säkerställa att vi genomför de åtgärder som behövs för att patienten skall gå nöjd och glad från sin behandling, berättar övertandläkaren Jan Ekenbäck som är kvalitetsansvarig på Aqua Dental.

Så hittar du hit

Vi är din tandläkare i Stockholm city och kliniken ligger på Norr Mälarstrand 62 – i ett lugnt kvarter med utsikt över Mälaren och västra delen av Rålambshovsparken. Du kommer enklast genom att ta tunnelbanan till Rådhuset eller Fridhemsplan och sedan promenera till klinken. Du kan även ta buss 40 eller 62 till Polhemsgatan, eller buss 52 till Pontonjärparken. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller kungsholmen@aquadental.se.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Norr Mälarstrand 62,
112 35, Stockholm
010 - 188 00 00
kungsholmen@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Personal:

Tandläkare och nischkirurg

Ulf Palo

Tandläkare

Lava Nehro 
Erik Osmancevic
Reza Setayesh

Tandhygienist

Jennifer Muñoz  
Jeanette Lindskog
Roxana Stewart

Tandsköterska

Sanaz Allahyarbegi
Joanna Arnell
Sara Beshir
Fariba Danaei
Parvin Shahin
Lena Vasilevski

Våra telefontider är:

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00