Snart öppnar vi på markplan på Vasagatan 


Vill du boka tid när vi öppnar eller vill du ställa frågor? Fyll i nedanstående formulär så hör vi av oss när det är dags! 

Välkommen till kliniken i Västerås City


Du hittar en av våra kliniker i Västerås city på markplan på Vasagtan 20. På kliniken kan vi hjälpa dig med allt inom tandvård. Vi erbjuder årliga undersökningar, förebyggande tandvård, estetiska behandlingar och mer krävande specialisttandvård. 


Vi på Aqua Dental vill tillgängliggöra tandvården och få fler personer att gå till tandläkaren regelbundet. På så sätt kan våra behandlare upptäcka eventuella problem i tid så så att små problem inte växer sig stora. 


För oss är det viktigt att du aldrig känner att det är jobbigt eller komplicerat att gå till tandläkaren. Hos oss på kliniken på markplan på Vasagatan 10 får du av ett varmt och personligt bemötande av vår personal. Du som patient står i fokus och vi vill visa dig att tandvård inte behöver se likadan ut. Här erbjuder vi hållbara behandlingar av högsta kvalitet. 


Varmt välkommen! 


Snart öppnar vi på markplan på Vasagatan i Västerås City. 

Här på kliniken på Vasagatan 20 i Västerås City står du som patient i centrum. Här kombinerar vi våra erfarna och duktiga tandläkare med den senaste tekniken och ett varmt bemötande. 

Basundersökning och tandhygienist

Att upprätthålla goda munhygienrutiner morgon och kväll i kombination med årliga besök hos tandvården är det bästa sättet ha en god munhälsa livet ut. Förebyggande tandvård är viktigt för att dina tänder ska må bra. Vi erbjuder både förebyggande tandvård och årliga undersökningar.

Akut tandvård

På Aqua Dental har vi tider avsatta varje dag för att kunna hjälpa patienter som har drabbats av akuta besvär. Vi har även tagit bort den konventionella jour- och helgtaxan, det innebär att det kostar lika mycket att komma till oss på en onsdag mitt på dagen som på en söndagskväll. 

Tandställning och tandreglering 

Aqua Dental är en av de största privata tandvårdskedjorna inom vuxenortodonti. Vi kan justera bettfel med flera olika tandregleringsmetoder. Bland annat den klassiska rälsen och den moderna avtagbara Invisalign. 

Specialisttandvård

Vi på Aqua Dental är stolta över att kunna erbjuda våra patienter en omfattande specialistverksamhet. Vi har specialisttandläkare inom alla odontologiska grenar, bland annat: implantat, endodonti, parodontologi, oral protetik, käkkirurgi, pedodonti, bettfysiologi, ortodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken i Västerås City på Vasagtan 20 på markplan. 

Vasagatan 20
72 215 Västerås
010 - 188 00 00

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.