Tandläkare Västerås – Boka tid direkt:

Tandvård tillgänglig för alla

I Centrala Västerås, i Kvarteret Igor, ligger vår klinik. Det är enkelt att hitta och ta sig hit. Här erbjuder vi ett personligt bemötande, hög service och professionell tandvård. 


Vår klinik är modern och påminner inte om det du förknippar med traditionell tandvård, utan den är framtagen med dig som patient i fokus. Det ska inte behöva vara jobbigt att gå till tandläkaren. 

Som tandvårdskedja har Aqua Dental målsättningen att göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi vill att fler personer ska gå regelbundet till tandläkaren. Med regelbundna tandläkarbesök kan eventuell problematik upptäckas och åtgärdas i tid så att de slipper bli både omfattande och kostsamma. Genom passion, tillgänglighet och kvalitet vill vi erbjuda dig den tryggaste och bästa tandvården. 


Tandläkare Västerås - tandvård med högkvalitet och korta väntetider

Region Västmanland har överlag långa väntetider när det gäller tandvården. Som tandläkare i Västerås vill vi minska kötiderna och hjälpa våra patienter med sina besvär utan långa väntetider. Till kliniken i Västerås är alla välkomna. Vi har ett brett utbud av allmäntandvård, förebyggande tandvård, estetiska behandlingar och specialisttandvård.  Självklart tar vi även emot patienter för akut tandvård i Västerås. Som tandläkare i Västerås erbjuder vi tandreglering till både vuxna och barn med tandregleringscheck. Alltid med korta väntetider.  


"Det ska vara tryggt och roligt att gå till tandläkaren"

- Azam Hosseini, klinikchef och leg. tandläkare i Västerås

Allmäntandvård

Att ta hand om din mun och dina tänder är viktigt. För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. De årliga besöken hos tandläkaren är ett bra sätt att minska risken för allvarliga problem eller sjukdomar i munhålan. Basundersökningen innefattar en grundlig genomgång av dina tänder och de omkringliggande slemhinnorna. Även röntgenbilder kommer att ta tas för att tandläkaren ska ha möjlighet att upptäcka och åtgärda sjukdomar i tid. 

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård är en förutsättning för att kunna upprätthålla en god munhälsa. Dels är de dagliga rutinerna viktiga med tandborstning, tandtråd och fluorskölj. Regelbundna besök hos en tandhygienist ger din munhälsa de bästa möjliga förutsättningarna. Hos oss kan du träffa en tandhygienist för en behandling som innehåller bland annat tandstensborttagning, en grundlig rengöring, fickdjupsmätning och individuella tips på hur du sköter din mun efter dina behov.


Tandreglering

Tandvårdskedjan Aqua Dental är i dag inom vuxenortodonti landet största privata aktör. Vi utför årligen flera tusen tandregleringsbehandlingar och kan med hjälp av olika tandregleringsmetoder möta ditt behov och justera dina tänders position. Vi erbjuder bland annat tandreglering med "räls", genomskinliga och avtagbara skenor och en fast tandställningn på tandradens insida. Oavsett ålder, orsak, behov eller önskemål kan vi hjälpa dig med din bettproblematik.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt. Orsaker bakom rädslan och dess omfattning är individuell. Vissa känner oro inför ett besök medan andra upplever så stor skräck att de undviker att gå till tandläkaren helt och hållet. Det är trots tandvårdsrädsla viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. Berätta om din rädsla redan när du bokar ditt besök så kan tandläkren anpassa behandlingen efter dina behov. Våra tandläkare har lång erfarenhet att behandla patienter med tandvårdsrädsla. 

Specialisttandvård

På Aqua Dental erbjuder vi ett brett tandvårdsutbud. Som ett komplement till den allmänna tandvården bedriver vi även en omfattande specialistverksamhet. Vi erbjuder exempelvis behandlingar inom endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk radiologi. Det innebär att vi kan hjälpa dig oavsett vad du behöver hjälp med, utan långa väntetider.

Akut tandvård

Om du drabbas av tandvärk, svullnad eller omfattande ilningar är det viktigt att kunna få hjälp snabbt.

På Aqua Dental arbetar vi alltid för att kunna hjälpa dig med akuta besvär snabbt oavsett om du slagit ut en tand eller drabbas av smärta. Kontakta kliniken om du drabbas av smärta  i munhålan så kommer vi att hjälpa dig så fort vi kan. Ring oss på 021 - 450 50 91

Är du intresserad av tandreglering? Kontakta oss för att boka in en konsultation eller ställa frågor om våra behandlingar.

Tandreglering för vuxna och barn 

Köerna för tandreglering i Västmanland har på grund av brist på specialisttandläkare varit långa. Många har fått vänta i flera månader på att få inleda sin behandling.


Vi vill att Aqua Dental Västerås ska bli ett tandvårdscentrum för Västmanland och vi kan redan nu korta ned väntetiderna för både vuxna och barn. Som tandläkare i Västerås vill vi hjälpa alla patienter att få hjälp så fort som möjligt. 


På kliniken kommer du att få träffa ortodontister, specialister inom tandreglering, som kommer att hjälpa dig. Tillsammans kommer ni att komma fram till vilken behandling som är mest lämpad för att åtgärda din bettproblematik. På kliniken i Västerås tar vi emot vuxna och barn för tandreglering. Även barn som tilldelats en tandregleringscheck är välkomna till oss för behandling. 

Om du är intresserad av tandreglering är du välkommen att fylla i formuläret intill så kommer vi att kontakta dig inom kort. Varmt välkommen. 

Tandläkare i Västerås

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (9)
  • Allmäntandläkare (2)
  • Ortodontiassistent (2)
  • Specialisttandläkare i ortodonti (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (3)
Amanda Adamsson

Tandsköterska

Armeen Anwar

Allmäntandläkare

Azam Hosseini

Specialisttandläkare i ortodonti

Ingrid Engvall

Ortodontiassistent

Jesper Axberg

Allmäntandläkare

Nina Zaitoun

Ortodontiassistent

Öppettider 

Måndag - Torsdag
07:00 - 19:00

Fredag 
07:00 - 16:00

Lördag - Söndag
09:00 - 15:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 021 - 450 50 91.


Hitta hit

Din tandläkare i Västerås ligger i Kvarteret Igor. Om du kommer med bil kan du parkera i parkeringsgaraget för att sedan nå shoppingkvarteret direkt från garaget. Infarten till garaget hittar du via Vasagatan 25.

Kommer du med buss är det många bussar som stannar i direkt närhet till kvarteret Igor, från exempelvis hållplatsen på Smedjegatan är det endast en minuts prommenad. 

Vasagatan 25
722 15 Västerås
021 - 450 50 91


Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.