Tandläkare Västerås – Boka tid direkt:

Tandvård tillgänglig för alla

I Centrala Västerås, i Kvarteret Igor, ligger vår klinik. Det är enkelt att hitta och ta sig hit. Våra tandläkare i Västerås erbjuder ett personligt bemötande, hög service och professionell tandvård. 


Vår klinik är modern och påminner inte om det du förknippar med traditionell tandvård, utan är framtagen med dig som patient i fokus. Det ska inte behöva vara jobbigt att gå till tandläkaren. 

Som tandvårdskedja har Aqua Dental målsättningen att göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi vill att fler personer ska gå regelbundet till tandläkaren. Med regelbundna tandläkarbesök kan eventuell problematik upptäckas och åtgärdas i tid så att de slipper bli både omfattande och kostsamma. Genom passion, tillgänglighet och kvalitet vill vi erbjuda dig den tryggaste och bästa tandvården. 


Tandläkare Västerås - tandvård med högkvalitet och korta väntetider

Region Västmanland har överlag långa väntetider när det gäller tandvården. Som tandläkare i Västerås vill vi minska kötiderna och hjälpa våra patienter med sina besvär utan långa väntetider. Hos våra tandläkare i Västerås är alla välkomna. Våra tandläkare i Västerås erbjuder ett brett utbud av allmäntandvård, förebyggande tandvård, estetiska behandlingar och specialisttandvård.  Självklart tar vi även emot patienter för akut tandvård i Västerås. Som tandläkare i Västerås erbjuder vi tandreglering till både vuxna och barn med tandregleringscheck. Alltid med korta väntetider.  


Allmäntandvård

För att upprätthålla en god mun- och tandhälsa är det viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. På så sätt tar du hand om dina tänder och din mun. De årliga besöken hos din tandläkare i Västerås är ett bra sätt att minska risken för allvarliga problem eller sjukdomar i munhålan. En basundersökning hos din tandläkare i Västerås innefattar en grundlig genomgång av dina tänder och de omkringliggande slemhinnorna. Även röntgenbilder kommer att ta tas för att våra tandläkare i Västerås ska ha möjlighet att upptäcka och åtgärda sjukdomar i tid. 

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård är en förutsättning för att kunna upprätthålla en god munhälsa. Dels är de dagliga rutinerna viktiga med tandborstning, tandtråd och fluorskölj. Regelbundna besök hos en tandhygienist ger din munhälsa de bästa möjliga förutsättningarna. Du kan träffa våra tandläkare i Västerås för en behandling som innehåller bland annat tandstensborttagning, en grundlig rengöring, fickdjupsmätning och individuella tips på hur du sköter din mun efter dina behov.


Tandreglering

Aqua Dental är i dag, inom vuxenortodonti, landet största privata aktör. Vi utför årligen flera tusen tandregleringsbehandlingar och kan med hjälp av olika tandregleringsmetoder möta ditt behov och justera dina tänders position. Våra tandläkare i Västerås kan justera dina tänder med hjälp av bland annat tandreglering med "räls", genomskinliga och avtagbara skenor som Invisalign och en fast tandställning på tandradens insida. Oavsett ålder, orsak, behov eller önskemål kan våra tandläkare i Västerås hjälpa dig med din bettproblematik.

Tandvårdsrädsla

Tandvårdsrädsla är vanligt. Orsaker bakom rädslan och dess omfattning är individuell. Vissa känner oro inför ett besök medan andra upplever så stor skräck att de undviker att gå till tandläkaren helt och hållet. Det är trots tandvårdsrädsla viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. Berätta om din rädsla redan när du bokar ditt besök så kan din tandläkare i Västerås anpassa behandlingen efter dina behov. Våra tandläkare i Västerås har lång erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. 

Specialisttandvård

På Aqua Dental erbjuder vi ett brett tandvårdsutbud. Som ett komplement till den allmänna tandvården bedriver vi även en omfattande specialistverksamhet. Flera av våra tandläkare i Västerås har ett specialistområde. Våra tandläkare i Västerås erbjuder exempelvis behandlingar inom endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi och ortodonti. Det innebär att våra tandläkare i Västerås kan hjälpa dig oavsett vad du behöver hjälp med, utan långa väntetider.

Akut tandvård

Om du drabbas av tandvärk, svullnad eller omfattande ilningar är det viktigt att kunna få hjälp snabbt. På Aqua Dental arbetar vi alltid för att kunna hjälpa dig med akuta besvär snabbt, oavsett om du slagit ut en tand eller drabbats av smärta. Därför har våra tandläkare i Västerås dagligen avsatta tider för att kunna ta emot patienter med akut problematik. Vi har även slopat den konventionella jour- och helgtaxan så ett besök hos oss kostar lika mycket alla dagar i veckan, alla tider på dygnet. Kontakta våra tandläkare i Västerås om du drabbas av smärta i munhålan så kommer de att hjälpa dig så fort de kan. Ring oss på 021 - 450 50 91

Öppettider 

Måndag - Tisdag
07:00 - 19:00

Onsdag - Torsdag 
07:00 - 19:30

Fredag 
07:00 - 16:00

Lördag - Söndag
09:00 - 15:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 021 - 450 50 91.

Hitta hit

Din tandläkare i Västerås ligger i Kvarteret Igor. Om du kommer med bil kan du parkera i parkeringsgaraget för att sedan nå shoppingkvarteret direkt från garaget. Infarten till garaget hittar du via Vasagatan 25.

Kommer du med buss är det många bussar som stannar i direkt närhet till kvarteret Igor, från exempelvis hållplatsen på Smedjegatan är det endast en minuts prommenad. 

Vasagatan 25
722 15 Västerås
021 - 450 50 91


Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.