Boka tid hos tandläkaren i Örebro: 


Tandläkare i Örebro 

Välkommen till din tandläkare i Örebro. Här har vi ett brett tandvårdsutbud och kan hjälpa till med allt från vanliga undersökningar till förebyggande behandlingar hos tandhygienist, estetisk tandvård och behandlingar hos specialisttandläkare. Självklart kan vi även hjälpa patienter som har drabbats av akuta besvär. 


Din tandläkare i Örebro hittar du centralt beläget på Kungsgatan 14. Som tandvårdsaktör vet vi att gå till tandläkaren inte är det roligaste man kan göra utan att det är är en sådan sak som bara ska bli gjort. Men med regelbundna besök hos tandläkaren kan du förhindra att små problem blir stora. Välkomment till kliniken i Örebro. Här får du ett personligt bemötande och får uppleva tandvård av högsta kvaltitet. 

På kliniken i Örebro får du träffa duktiga och kunniga tandläkare. Deras långa erfarenhet kombineras med den mest moderna tekniken och ett personligt bemötande. Hos oss står du som patient i fokus. Här får du uppleva hållbara behandlingar och tandvård av högsta kvalitet.

Allmäntandvård

För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt med noggranna rutiner hemma. Borsta tänderna två gånger om dagen morgon och kväll. Komplettera tandborstningen med tandtråd och mellanrumsborstar. Detta i kombination med regelbundna besök hos tandläkaren ger dig de bästa förutsättningarna för en god munhälsa. Med regelbundna besök hos din tandläkare i Örebro får tandläkaren möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuella problem. Vid en basundersökning går tandläkaren noggrant igenom dina tänder och ditt tandkött. Detta kompletteras även med en röntgenundersökning för att problem som inte kan ses vid en klinisk undersökning ska upptäckas. Välkommen till din tandläkare i Örebro.

Förebyggande tandvård

Förebyggande tandvård och besök hos tandhygienisten är viktigt för att upprätthålla en god munhälsa livet ut. Hos Aqua Dental i Örebro kan du besöka en tandhygienist för att få hjälp med förebyggande behandlingar och grundlig rengöring av dina tänder. En behandling hos tandhygienisten innefattar rengöring av tänderna, fickdjupsmätning och tandstensborttagning till viss del. Du kommer även få råd om hur du på bästa sätt tar hand om tänderna, framtagna efter dina behov från din tandhygienist. Kombinationen av regelbundna besök hos tandvården och noggrann rengöring av tänderna två gånger dagligen ger dig rätt förutsättningar för en god och välmående munhälsa. 

Tandreglering

Vi är stolta att kunna säga att vi på Aqua Dental är en av de största privata aktörerna gällande ortodonti för vuxna. Vi erbjuder tandregleringsbehandlingar med traditionella metoder så som "rälsen" men även med den moderna och näst intill osynliga metoden Invisalign. Hos oss kan du få hjälp med tandreglering oavsett bettfel. 

Lång erfarenhet av tandvårdsrädsla

Så många som en av tio vuxna upplever så stor rädsla inför ett besök hos tandvården att de undviker att gå till tandläkaren helt och hållet. Våra tandläkare i Örebro har lång erfarenhet av att behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla. Berätta om din rädsla när du bokar din tid så kommer vi att anpassa ditt besök efter ditt behov.

Komplett specialisttandvård 

På Aqua Dental har vi ett komplett tandvårdsutbud och kan erbjuda tandvård inom alla odontologiska grenar. Vi erbjuder bland annat specialisttandvård inom endodonti, oral protetik, parodontologi, pedodonti, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti, implantologi och odontologiska radiologi. 

Akut tandvård

Det går inte att planera inför akuta tandvårdsbesvär. Därför tycker vi på Aqua Dental att det är viktigt att finnas till hands när du behöver oss. Därför har vi dagligen tider avsatta för patienter med akuta besvär. Ring oss så kommer vi att hjälpa dig att hitta en tid som passar. 

Tandläkare i Örebro

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (11)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (4)
Alex Nikittjenko

Allmäntandläkare

Arax Sarkisian

Tandsköterska

Cedric De Ridder

Allmäntandläkare

Karin Johansson

Tandsköterska

Mersa Gluhac

Tandhygienist

Neha Lakdawalla

Allmäntandläkare

Öppettider och kontakt

Måndag - Fredag
07:00 - 19:00

Lördag
08:00 - 16:00


Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Hitta hit

Det är enkelt att ta sig till kliniken på Kungsgatan 14 i Örebro. 

Kungsgatan 14
70 211 Örebro
019 - 503 14 50

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.