Boka akut tandvård i Örebro?

Så går akut tandvård i Örebro till

Att drabbas av akuta besvär kan vara både smärtsamt och påfrestande. Då vill vi på Aqua Dental underlätta och hjälpa dig så mycket som möjligt. Vi har dagligen tider avsatta för akut tandvård i Örebro och försöker alltid hjälpa dig så fort som möjligt. 


Ingen helg- eller jourtaxa

Som tandvårdskedja har vi även tagit bort den konventionella helg- och jourtaxan vilket innebär att tandvård hos oss alltid kostar lika mycket, oavsett om det är en tisdag eller en söndag. 

Akut tandvård i Örebro

När du drabbats av besvär som kräver akut tandvård i Örebro är du välkommen till vår klinik. Du kommer hos oss att få träffa en tandläkare som ställer frågor kring dina besvär samt genomför en delundersökning. Det innebär att tandläkaren enbart undersöker området du besväras av istället för din allmänna munhälsa. Detta görs för att tandläkaren ska kunna fokusera på att ställa en korrekt diagnos och behandla besvären.

Vissa besvär går att åtgärda direkt medan andra kräver återbesök och/eller specialisttandvård. Om dina besvär kräver återbesök till tandvården kommer tandläkaren att ta fram en provisorisk lösning samt hjälpa dig med smärtlindring i väntan på ditt nästa besök. 

Vad kostar akut tandvård i Örebro?

Ett akutbesök innehåller alltid en delundersökning och en röntgenundersökning så att tandläkaren kan ställa en korrekt diagnos. De åtgärder som krävs för att behandla besvären beror på hur din problematik ser ut, orsaken och dess omfattning. Det går aldrig på förhand att säga exakt vad ett akutbesök kostar då kostnaden varierar beroende på åtgärder. Innan någon åtgärd påbörjas kommer du att få se och ta ställning till ett kostnadsförslag. 


Om du är i behov av akut tandvård i Örebro är du välkommen att kontakta oss för att boka en tid. Vi finns här när du behöver oss. 

Sök akut tandvård i Örebro

Tandvärk och smärta i munhålan kan vara smärtsamt. Det är viktigt att uppsöka tandvården akut om du upplever omfattande besvär.


Då ska du söka akut tandvård: 

- Ihållande tandvärk 
- Besvärande ilningar
- Problem med visdomständerna

- Skadade eller utslagna tänder 
- Problem med lagningar eller fyllningar

Vanliga frågor

Vi på Aqua Dental erbjuder akut tandvård i Örebro och har som målsättning att hjälpa dig så fort som möjligt. 

Om du slår av eller ut en tand är det viktigt att omgående uppsöka tandvården. På så sätt ökar du dina möjligheter att rädda tanden. Förvara tanden om möjligt i munnen eller i ett glas med mjölk på vägen för att förbättra dina möjligheter.

Om ditt barn slår av eller ut en tand bör du agera olika beroende på om det är en mjölktand eller en permanent tand som slås ut. Men det är alltid viktigt att kontakta tandläkaren. Först bör ni kontakta er ordinarie tandläkare för att boka en tid, om denne inte har möjlighet att ta emot er är ni varmt välkomna att kontakta oss. Om det är en permanent tand som slagits ut kan den fördelaktigt förvaras i munnen på vägen till tandläkaren. Men om det är en mjölktand som slagits ut är det viktigt att aldrig sätta tillbaka den då det kan skada den permanenta underliggande tanden. 

Att dra ut en tand ska inte göra ont då tandläkaren använder lokalbedövning vid extraktionen. Det kan däremot uppfattas som obehagligt eller obekvämt. 

Hos oss på Aqua Dental erbjuds förmånliga delbetalningslösningar.  

 Läs mer om våra delbetalningar.

Ja, alla våra kliniker är anslutna till Försäkringskassan.  

 Läs mer om det statliga tandvårddstödet.

Våra kliniker

Vår klinik erbjuder akut tandvård i Örebro. 

Kontakta oss

Om du har några frågor är du välkommen att ringa direkt till kliniken på 019 503 14 150 eller till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.


Telefontider

Måndag - Torsdag: 07:30 - 19:00

Fredag: 07:30 - 16:30 
Lördag - Söndag: 08:00 - 16:00

Välj stad

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.