Boka tid hos din tandläkare i Nacka

Här hittar du din tandläkare i Nacka

Aqua Dentals klinik i Nacka Forum är en av de största privata klinikerna i Stockholm och våra tandläkare i Nacka erbjuder allt inom modern tandvård; från basundersökning och förebyggande och akuta åtgärder till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård. Våra kunniga tandläkare i Nacka kompromissar aldrig med värden som odontologisk kvalitet och personlig service. Därmed kan du förvänta dig ett varmt bemötande när du träffar några av Sveriges trevligaste tandläkare. Hos oss kan du även lista barn och ungdomar upp till 23 år för kostnadsfri tandvård.

Du är varmt välkommen att boka tid online eller genom att ringa oss på 08 - 718 59 01. Vi svarar i telefon 365 dagar om året och finns tillgängliga vid behov av akut tandvård. På denna klinik tar vi ej emot kontanter som betalningsmetod.

Du hittar våra tandläkare i Nacka på plan 5 i det så kallade Novum-huset.


Klicka här för mer information och vägbeskrvining. 

"Vårt mål är att göra det roligare och tryggare för dig att gå till tandläkaren”.

- Emiliy Turner, klinikchef och leg. tandläkare i Nacka

Basundersökning

I en basundersökning ingår en genomgång av dina tänder och din munhälsa. Våra tandläkare i Nacka tittar på dina tänder och letar efter synliga skador, karies, eventuella förändringar på slemhinnorna eller om det finns något annat som tyder på sjukdom i munhålan. För att problem som kan vara dolda för blotta ögat inte ska missas kommer din tandläkare i Nacka även att ta fyra röntgenbilder. Skulle någon problematik upptäckas kommer din tandläkare i Nacka att konsultera dig innan en behandling påbörjas.

Akut tandvård

Våra tandläkare i Nacka vet att det är få saker som kan vara så besvärande som tandvärk och andra akuta problem. Därför har våra tandläkare i Nacka flera akuttider reserverade varje dag och anstränger sig alltid för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Vid extrema fall, eller utanför våra ordinarie öppettider, hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande systerkliniker som har öppet 365 dagar om året. Ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig.

Specialisttandvård

Aqua Dental erbjuder ett komplett tandvårdsutbud och bedriver en omfattade specialistverksamhet som komplement till den allmänna tandvården vid särskilda behov. Exempelvis erbjuder våra tandläkare i Nacka behandlingar inom; endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk rafiologi. Det innebär att oavsett vad du än behöver hjälp kan våra tandläkare i Nacka hjälpa dig – dessutom utan långa väntetider.

Tandreglering

Våra tandläkare i Nacka erbjuder ett brett sortiment av behandlingsalternativ, från den traditionella fasta tandställningen men med vita tandfärgade fästen till mindre synbara alternativ som Invisalign och Incognito. Det innebär att våra tandläkare i Nacka kan hjälpa dig oavsett bettproblematik. Många tror att tandreglering är en behandling som enbart lämpar sig för barn och ungdomar. Faktum är dock att tandreglering ofta är ett mycket bra alternativ för den som vill förändra sitt bett och leende, oavsett ålder och förutsättningar.

Tandimplantat

Olyckor och munsjukdomar kan ibland göra att våra tänder tar skada eller helt och hållet lossnar. På Aqua Dental försöker vi alltid rädda och bevara dina tänder i den mån det är möjligt, men ibland kan oral protetik vara den enda lösningen. Flera av våra tandläkare i Nacka är specialiserade och nischade inom protetik och på tandimplantat. Tandimplantat är en smidig och oftast helt smärtfri behandling som ersätter din naturliga tandrot. Resultatet kan vara livslångt och är slående likt dina befintliga tänder både vad gäller utseende och funktion.

Estetisk tandvård

På Aqua Dental är vi specialister både på att underhålla och återskapa leenden, vilket innebär att våra tandläkare i Nacka kan hjälpa dig som lider av spruckna, avslagna eller missfärgade tänder. Flera av våra tandläkare i Nacka har lång erfarenhet av och en gedigen utbildning inom estetisk tandvård. De kan därmed hjälpa dig med till exempel tandblekning eller skalfasader. För våra tandläkare i Nacka är det viktigt med naturliga och hållbara resultat som du kan trivas i livet ut.

Våra tandläkare i Nacka

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (22)
  • Allmäntandläkare (6)
  • Klinikchef (2)
  • Specialisttandläkare i pedodonti (1)
  • Tandhygienist (3)
  • Tandsköterska (4)
  • Tandtekniker (8)
Agnes Johansson

Tandtekniker

Albaraa Al-Adeli

Tandhygienist

Andreia Silva

Allmäntandläkare

Asseel Nazar Mitety

Allmäntandläkare

Camilla Nyström

Tandtekniker

Öppettider

Måndag - Torsdag
07:00 - 19:00

Fredag
07:00 - 16:00

Lördag (ojämna veckor)
09:00 - 14:00

Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. 

Telefontider och kontakt

Måndag - Torsdag
07:30 - 19:00

Fredag
07:30 - 16:30

Lördag - Söndag
08:00 - 16:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08 - 718 59 01.

Hitta hit

Vår klinik tillhör Nacka Forum Hlth och ligger på plan 5 i Novum-huset. Den enklaste vägen hit är genom att gå till utgången på plan 1 mellan Babas Burgers & Bites och Ticket. Precis innanför utgången till höger hittar du hissarna upp till oss. 


Om åker kommunalt:
Kliniken ligger i Nacka Forum på Forumvägen 32. Hit kommer du enkelt med buss från Slussen. Det är många bussar som går förbi Nacka Forum, du kan bland annat åka: 409, 410, 411, 413, 414, 422, 443C, 471, 840 och 821.  

Med bil:
Om du kommer från Slussen kör du enklast väg 222 och ta avfart mot Nacka C/Jarlaberg/Nacka Strand. I rondellen fortsätter du på Skvaltans väg och svänger sedan in på Serenadvägen för att nå Nacka Forums parkeringsplats. Det finns möjlighet till parkering i garaget under Nacka Forum.

Aqua Dental Nacka
Forumvägen 32
131 53 Nacka

Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.