Lediga tider i Nacka

Vi underhåller ditt leende

Till Aqua Dental i Nacka forum är hela familjen välkommen. Här erbjuds ett komplett tandvårdsutbud, från traditionella, förebyggande och akuta åtgärder till avancerade estetiska behandlingar och specialisttandvård. Hos oss kan du även lista barn och ungdomar upp till 23 år för kostandsfri tandvård.

För bokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 010-188 00 00 eller genom att fylla i härbredvid så hör vi oss inom kort. 

"Vårt mål är att göra det roligare och tryggare för dig att gå till tandläkaren”.

- Emiliy Turner, klinikchef Nacka

Basundersökning

I en basundersökning för 985 kr ingår en genomgång av dina tänder och din munhälsa. Tandläkaren tittar på dina tänder och letar efter synliga skador, karies, eventuella förändringar på slemhinnorna eller om det finns något annat som tyder på sjukdom i munhålan. För att problem som kan vara dolda för blotta ögat inte ska missas kommer vi även att ta fyra röntgenbilder. Skulle någon problematik upptäckas kommer din tandläkare konsultera med dig innan en behandling påbörjas.

Akut tandvård

Vi vet att det få saker som kan vara så besvärande som tandvärk och andra akuta problem. Därför har vi flera akuttider reserverade varje dag och anstränger oss alltid för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Vid extrema fall, eller utanför våra ordinarie öppettider, hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande systerkliniker som har öppet 365 dagar om året. Ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig.

Specialisttandvård

Aqua Dental erbjuder ett komplett tandvårdsutbud och bedriver en omfattade specialistverksamhet som komplement till den allmänna tandvården vid särskilda behov. Exempelvis erbjuder vi behandlingar inom; endodonti, oral protetik, parodontologi, oral kirurgi, bettfysiologi, ortodonti och odontologisk rafiologi. Det innebär att oavsett vad du än behöver hjälp med finns specialistkompetens alltid nära till hands – dessutom utan långa väntetider.

Tandreglering

Vi erbjuder ett brett sortiment av behandlingsalternativ, från den traditionella fasta tandställningen men med vita tandfärgade fästen till mindre synbara alternativ som Invisalign och Incognito. Många har föreställningen om att tandreglering är en behandling som enbart lämpar sig för barn och ungdomar. Faktum är dock att tandreglering ofta är ett mycket bra alternativ för den som vill förändra sitt bett och leende, oavsett ålder och förutsättningar.

Tandimplantat

Olyckor och munsjukdomar kan ibland göra att våra tänder tar skada eller helt och hållet lossnar. På Aqua Dental försöker vi alltid rädda och bevara dina tänder i den mån det är möjligt, men ibland kan oral protetik vara den enda lösningen. Tandimplantat är en smidig och oftast helt smärtfri behandling som ersätter din naturliga tandrot. Resultatet kan vara livslångt och är slående likt dina befintliga tänder både vad gäller utseende och funktion.

Barntandvård

På Aqua Dental är vi specialister både på att underhålla och återskapa leenden, vilket innebär att vi kan hjälpa dig som lider av spruckna, avslagna eller missfärgade tänder. Hos oss träffar du tandläkare med lång erfarenhet av och gedigen utbildning inom estetisk tandvård som kan hjälpa dig med till exempel tandblekning eller skalfasader. För oss är det viktigt med naturliga och hållbara resultat som du kan trivas i livet ut.

Personal

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (22)
  • Allmäntandläkare (5)
  • Nischtandläkare i kirurgi (1)
  • Ortodontiassistent (2)
  • Specialisttandläkare i pedodonti (1)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (4)
  • Tandtekniker (6)
Agnes Johansson

Tandtekniker

Andreia Silva

Allmäntandläkare

Camilla Nyström

Tandtekniker

Eeva Westerlund

Tandhygienist

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Kliniken ligger på Forumvägen 32. Hit kommer du med buss från Slussen. Många bussar går förbi Nacka Forum bland annat kan du åka 109, 413, 414 och 471. Om du kommer med bil finns möjlighet till parkering i garaget under Nacka Forum.

Aqua Dental Nacka
Forumvägen 32 
131 53 Nacka
010 - 188 00 00

Visionen: Få fler personer att gå till tandläkaren

På Aqua Dental vill vi göra tandvården mer tillgänglig för alla. Vi vill utveckla branschen, skapa en bättre upplevelse och få fler att vilja gå till tandläkaren. Tandvård överlag förknippas aldrig med ord som billigt, men det bör det inte heller göra. Enligt oss är det istället kvalitet som ska stå i fokus. Genom behandlingar med hög kvalitet, hållbara behandlingar och minskade risker och återbesök så tycker vi att du som patient får mycket för pengarna. Vårt mål är att varje patient ska stå som vinnare efter avslutad behandling. Vi är, enligt oss själva, unika i vårt sätt gällande service, kvalitet och pris.

Vill du ses?

Om du söker tid för undersökning, tandhygienist eller akuttandvård går det bra att använda vår onlinebokning. För konsultationer och andra frågor hänvisar vi till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.