Aqua Dentals klinik i Nacka Forum är en av de största privata klinikerna i Stockholm med allt inom modern tandvård. Som vanligt på Aqua Dentals kliniker ligger ett stort fokus på kompetens, professionell behandling kombinerat med ett personligt bemötande. Vi strävar efter att göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt. Vi tar även emot och listar barn på kliniken i Nacka. 

Vill du boka en tid eller har några frågor?

Du bokar tid snabb och enkelt genom att ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00. Det går också bra att fylla i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


Basundersökning hos tandläkare - så går det till 

I en basundersökning för 985 kr ingår en genomgång av dina tänder och din munhälsa. Tandläkaren tittar på dina tänder och letar efter synliga skador, karies, eventuella förändringar på slemhinnorna eller om det finns något annat som tyder på sjukdom i munhålan. För att problem som kan vara dolda för blotta ögat inte ska missas kommer vi även att ta fyra röntgenbilder. Skulle hål, eller andra problem, upptäckas kommer din tandläkare alltid konsultera med dig först innan en behandling påbörjas. Inga åtgärder påbörjas utan din vetskap eller godkännande! 

Akut tandvård

Vi vet att det få saker som kan vara så besvärande som tandvärk och andra akuta problem. Därför har vi flera akuttider reserverade varje dag och anstränger oss alltid för att kunna hjälpa dig så fort som möjligt. Vid extrema fall, eller utanför våra ordinarie öppettider, hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande systerkliniker som har öppet 365 dagar om året. Ring oss på 010-188 00 00 så hjälper vi dig.

Specialisttandvård

Aqua Dental erbjuder ett komplett tandvårdsutbud och bedriver en omfattade specialistverksamhet som komplement till den allmänna tandvården vid särskilda behov. Det innebär att oavsett vad du än behöver hjälp med finns specialistkompetens alltid nära till hands – dessutom utan långa väntetider.  

Tandreglering

Hos oss arbetar ett team med hög kompetens och lång erfarenhet inom tandreglering. Vi erbjuder ett brett sortiment av behandlingsalternativ, från den traditionella fasta tandställningen men med vita tandfärgade fästen till mindre synbara alternativ som Invisalign och Incognito. Många har föreställningen om att tandreglering är en behandling som enbart lämpar sig för barn och ungdomar. Faktum är dock att tandreglering ofta är ett mycket bra alternativ för den som vill förändra sitt bett och leende, oavsett ålder och förutsättningar.

Läs mer om tandreglering.

Tandimplantat

Olyckor och munsjukdomar kan ibland göra att våra tänder tar skada eller helt och hållet lossnar. På Aqua Dental försöker vi alltid rädda och bevara dina tänder i den mån det är möjligt, men ibland kan oral protetik vara den enda lösningen. Tandimplantat är en smidig och oftast helt smärtfri behandling som ersätter din naturliga tandrot. Resultatet kan vara livslångt och är slående likt dina befintliga tänder både vad gäller utseende och funktion. 

Läs mer om tandimplantat.


Estetisk tandvård

På Aqua Dental är vi specialister både på att underhålla och återskapa leenden, vilket innebär att vi kan hjälpa dig som lider av spruckna, avslagna eller missfärgade tänder. Hos oss träffar du tandläkare med lång erfarenhet av och gedigen utbildning inom estetisk tandvård som kan hjälpa dig med till exempel tandblekning eller skalfasader. För oss är det viktigt med naturliga och hållbara resultat som du kan trivas i livet ut.

Läs mer om estetisk tandvård.

På kliniken i Nacka finner du också ett av Aqua Dentals tre tandtekniska laboratorium i Stockholm. Här tillverkas bland annat dina kronor, skalfasader och grillz. En unik fördel med att ha klinik och laboratorium på samma plats är att du kan träffa din tandtekniker och diskutera behandlingen tillsammans med din tandläkare.

Hitta hit

Kliniken ligger på våning 5 i det så kallade kontorshuset i Nacka Forum, närmaste ingång är entré H (plan 1 i Forumet mitt emot Systembolaget). Många bussar går förbi Nacka Forum, bland annat kan du åka 109, 413, 414 och 471. Om du kommer med bil finns möjlighet till parkering i garaget under Nacka Forum. Address: Forumvägen 32. 

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.   

Vill du boka tid eller har du några frågor?

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart vi kan.
Jag godkänner att ni sparar mina personuppgifter i enlighet med Aqua Dentals policy


Besöksadress

Forumvägen 32 
131 53 Nacka 
010 - 188 00 00

Telefontider:

Måndag - torsdag: 07.00-20.30

Fredag: 07.00-17.00

Lördag - söndag: 07.30-16.00

Personal Nacka

Nishtandläkare inom oral kirurgi

Anna-Karin Udvardy

Specialisttandläkare i ortodonti

André Wikholm

Tandläkare


Mia Ekeberg
Margarett Hopkins 
Emily Turner
Fabio Lombardi
Luca Pirero
Micaela Hallström

Tandhygienister

Ewa Westerlund 
Fariba Kamani

Kvalitetsarbete

Aqua Dental har som målsättning att kunna erbjuda sina patienter Sveriges bästa och tryggaste tandvård. För att nå dit arbetar vi med ett stort fokus på kvalitet. Louise Hägglund ansvarar för odontologi- och patientsäkerhetsfrågor, tillsammans med Jan Ekenbäck, kvalitetsansvarig och utvalda seniora tandläkare från respektive klinik arbetar hon för att säkra kvaliteten på vårt arbete och fortsätta utveckla tandvården.