Aqua Dental - En trevligare tandläkare


I Mood Gallerian, på Norrlandsgatan 13, har vi öppnat en ny tandvårdsklinik. Här har vi ett brett tandvårdstubud och kan hjälpa dig med allt från förebyggande tandvård till estetiska behandlingar och specialisttandvård. 

Vi på Aqua Dental vill förbättra tandvården och göra den mer tillgänglig. Vi har redan tagit flera steg på den vägen. Vi har exempelvis tagit bort den konventionella helgtaxan så att det hos oss kostar lika mycket att gå till tandläkaren på en måndag som på en söndag. Vi har även en förmånlig avbetalningsmöjlighet, där vi erbjuder våra patienter en fast månadskostnad från 300 kr per månad. Våra tandläkare är även vana att arbeta med tandvårdsrädda patienter, 


Kliniken är framtagen enligt vårt nya klinikkoncept och utrustad med den senaste tekniken. Tanken är att kliniken ska förmedla ett lugn och en trygghet och snarare föra tankarna till en hotellobby än en traditionell vårdmottagning. Som patient ska du känna dig avslappnad när du kommer till oss. 

 

Vi har som målsättning att erbjuda behandlingar av högsta kvalitet. Som tandvårdskedja vill vi vara Sveriges trevligaste som genom passion, kvalitet och tillgänglighet hjälper dig till en god tandhälsa genom livet.

 

För tidsbokningar hänvisar vi till formuläret intill eller ring oss på 08 - 611 11 10 så kommer vi att hjälpa er.


"Estetik uppnås genom ett väl planerat och utfört arbete med fokus på hälsa och funktion"

- Martin Svanberg, klinikchef och Leg. tandläkare Mood

Tandimplantat 

För att ersätta förlorade eller skadade tänder är tandimplantat ett vanligt alternativ. Det är en omfattande behandling som utförs under lokalbedövning. Hos oss på Aqua Dental arbetar flertalet specialisttandläkare som uteslutande arbetar med just tandimplantat. De har stor kunskap och lång erfarenhet, det gör att lyckande frekvensen på deras behandlingar är hög. 

Estetisk tandvård

Den grenen av tandvården som kallas för estetisk tandvård är den del som fokuserar på tändernas utseende istället för funktion. Pågrund av missfärgningar, skador eller snedställningar finns det dem som vill förändra tändernas utseende. På kliniken i Mood arbetar tandläkare som har lång erfarenhet av estetiska behandlingar och som i stort sett endast arbetar med just estetisk tandvård. 

Allmäntandvård

På alla våra kliniker erbjuder vi förebyggande tandvård. Vår målsättning är att göra tandvården mer tillgänglig och få fler personer att gå på regelbunda kontroller. Inom allmäntandvården ingår bland annat den årliga undersökningen där tandläkaren går igenom situationen i munnen och ser över dina tänder och ditt tandkött. Den behandlande tandläkaren tittar efter synliga skador och en röntgenundersökning görs för att upptäcka eventuell problematik som inte går att se med blotta ögat. 

¨

Tandreglering

Aqua Dental är landets största privata aktör inom ortodonti för vuxna och genomför tusentals tandregleringsbehandlingar varje år. Här kan du behandlas med allt från traditionella metoder som fast tandställning på tändernas utsida, osynliga varianter som fästs på tandradens insida eller moderna metoder med genomskinliga och avtagbara skenor. Vi kan hjälpa dig oavsett önskemål, bettproblematik, förutsättningar och ålder. 

Våra tandläkare i Mood

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (9)
  • Allmäntandläkare (4)
  • Klinikchef (1)
  • Tandhygienist (1)
  • Tandsköterska (4)
Amanda Serra

Tandhygienist

Clas Oscarsson

Allmäntandläkare

Ina Klimuk

Tandsköterska

Ingalill Erlandsson

Tandsköterska

Lena Maria Persson

Allmäntandläkare

Maria Degli Uberti

Tandsköterska

Öppettider och kontakt

Måndag - Fredag
08:00 - 19:00

Lördag
10:00 - 18:00

Söndag 
10:00 - 17:00


Du kommer i kontakt med oss på telefon 08-611 11 10. Gäller det akut tandvård, vänligen ring 076-611 10 70.


Norrlandsgatan 13
111 43 Stockholm
08 - 611 11 10

Hitta hit

Aqua Dentals tandläkarklinik i Mood gallerian ligger oerhört centralt. Hit är det enkelt att ta sig, både med tunnelbana och bil. Ingången på Norrlandsgatan 13 är närmast kliniken. 

Du som kommer med bil
Du som kommer med bil så parkerar du närmast på Paraden på regeringsgtan 47-55 eller Aimo Park Oxtorget på Oxtorgsgatan 7. 

Du som kommer med tunnelbanan

Kommer du med tunnelbana finns det flera olika alternativ. Från T-centralen är det endast en promenad på tio minuter till kliniken. Promenera Mäster Samuelsgatan rakt fram från Vasagatan så kommer du till gallerian. Kommer du med gröna linjen är Hötorget närmsta hållplatsen. Därifrån är det endast fem minuters gångväg via Sveavägen och Mäster Samuelsgatan. Föredrar du att åka blåa linjen kan du kliva av vid Kungsträdgården. Därifrån är det åtta minuters promenad till gallerian. 

Du som kommer med buss

Eftersom kliniken ligger så centralt går det att ta en mängd olika bussar som stannar på gångavstånd till kliniken. Exempelvis stannar bussarna 54, 65, 69 vid Kungsträdgården och buss 1 och 2 vid Stureplan.
Omdömen från våra patienter

Dags för en undersökning?

Vi vet att du har hört det förr, men regelbundna besök hos tandvården är viktigt för att dina tänder ska må bra. Välkommen till oss och upplev en trevligare tandläkare.