På Sturegatan 48 hittar du din tandläkare på Östermalm, på ett behagligt avstånd både från Stureplan och Stadion. Kliniken erbjuder ett brett utbud av behandlingar och undersökningar inom allmän- och förebyggande tandvård för hela familjen, men är även en av våra större kliniker i Stockholm när det gäller specialisttandvård och estetiska behandlingar. Dessutom vi lång erfarenhet av att bemöta och behandla tandvårdsrädda patienter. 

Välkommen till Aqua Dental på Östermalm!

Tidbokning och mer information

Du kan enkelt boka en tid genom att ringa vårt servicecenter på 010-188 00 00. Det går också bra att fylla i dina uppgifter nedan så kontakar vi dig inom kort. 

Lämna dina uppgifter här om du vill boka tid eller har några frågor så ringer vi upp dig så snart vi kan.

Basundersökning hos tandläkare

Genom en översiktlig undersökning kommer tandläkaren kontrollera dina tänder för att upptäcka eventuella skador, början till karies, plack, sjukdomar i munhålan eller förändrade slemhinnor. I priset (945:-) kommer även fyra stycken röntgenbilder att tas för upptäcka eventuella problem som inte kan ses med blotta ögat. Som vanligt på Aqua Dental kommer tandläkaren hålla dig informerad under undersökningens gång och aldrig påbörja eventuella ingrepp eller behandlingar utan ditt godkännande.  

Akuttandvård

Tandvärk och andra akuta besvär kan du aldrig att planera för, men vi det kan vi! Därför har vi till exempel reserverat flera tider varje dag för akuta fall och gör alltid allt vi kan för att kunna ta emot dig på kort varsel.  Om det krävs hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande kliniker om du kan få hjälp snabbare där. Och det gör inget om det råkar vara en söndag, på Aqua Dental har vi nämligen öppet 365 dagar om året. 

Tandvårdsrädsla går att behandla

Tandvårdsrädsla är nog betydligt vanligare än vad de flesta tror, ändå är det många som inte vill erkänna det och försöker dölja sin rädsla. Men att tala om sin tandvårdsrädsla är ett av de viktigaste stegen i hanteringen av den. Då slipper du både kämpa emot dina känslor i onödan och vi kan även vi kan avsätta lite extra tid med din tandläkare och kan planera ditt besök därefter. Om du känner ett obehag inför ditt tandläkarbesök känns kanske tryggt att veta att vi har lång erfarenhet av att bemöta och behandla tandvårdsrädda patienter, och vi lägger alltid stor vikt vid att göra ditt besök så behagligt som möjligt hos oss.


Tandreglering

Aqua Dental är landets största privata aktör inom vuxenortodonti med flera tusen utförda behandlingar varje år. Hos oss kan du bli behandlad med både synliga och osynliga alternativ, från de traditionella rälsen till diskreta och smidiga Invisalign. Med hjälp av digital planering kan vi anpassa och justera behandlingen efter just dina specifika önskemål och ändamål, oavsett ålder och förutsättningar. 

Läs mer om tandreglering.


Estetisk tandvård

Den estetiska tandvården finns för dig som vill ändra på dina tänders utseende, kanske för att de är skadade, missfärgade eller sneda. På Aqua Dental arbetar flera nischade tandläkare inom området som kan hjälpa dig till exempel med tandblekning eller behandling med skalfasader. Vilken behandling som passar dig bäst kan ibland vara svårt att veta, men våra tandläkare vägleder dig. Hör av dig till oss för att boka en konsultation.  

Läs mer om estetisk tandvård.

Tandimplantat

Tandimplantat är en säker och väletablerad metod för att ersätta skadade eller förlorade tänder på. Behandlingen är i de allra flesta fallen helt smärtfri och kan utföras under vanlig lokalbedövning. På Aqua Dental arbetar flera specialister och nischade tandläkare uteslutande med just tandimplantat, vilket innebär att det finns en enorm kunskap och erfarenhet kring behandlingen.

Läs mer om tandimplantat.

Hitta hit

Kliniken ligger på på Sturegatan 48. Hit kommer du enklast via tunnelbanan, och gå då av vid Stadion. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller ostermalm@aquadental.se.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Sturegatan 48,
114 36, Stockholm
010 - 188 00 00
ostermalm@aquadental.se 

Öppettider

Måndag - torsdag: 07.00-20.30

Fredag: 07.00-17.00

Lördag - söndag: 07.30-16.00


Personal Östermalm

Specialisttandläkare inom
ortodonti

Flora Rissler

Allmäntandläkare nischad inom estetisk tandvård

Alexander Aresdahl

Allmäntandläkare

Sven Öqvist

Victoria Galic

Gun Norberg

Ortodontiassistent

Frida Viklund

Khamail Sabbar

Tandhygienist

Pia Ekman

Ewa Carlsson

Charlie Nayeri

Bahareh Hosseini

Kvalitetsarbete

Precis som på alla våra andra kliniker bedrivs verksamheten på Östermalm med ett stort fokus på kvalitet och utveckling. Vi jobbar kontinuerligt med att utmana oss själva och försöker hela tiden förbättra ditt möte med oss. Vi är lyhörda och flexibla, vilket innebär att vi både lyssnar på de synpunkter vi får och håller oss ständigt uppdaterade med ny och välbeprövad teknik. Tillsammans med professionellt yrkeskunnande tror vi oss erbjuda landets tryggaste och vänligaste tandvård - med kvalitet till rätt pris.