På Sturegatan 48 hittar du din tandläkare på Östermalm, på ett behagligt avstånd både från Stureplan och Stadion. Kliniken erbjuder ett brett utbud av behandlingar och undersökningar inom allmän- och förebyggande tandvård för hela familjen, men är även även vår specialistklinik när det gäller estetiska behandlingar. Dessutom vi lång erfarenhet av att bemöta och behandla tandvårdsrädda patienter. 

Välkommen till Aqua Dental på Östermalm!

Just nu: Få din första undersökning för endast 469 kronor 

För dig som inte besökt oss tidigare erbjuder vi fram till och med 31 mars en första basundersökning för halva priset. Erbjudandet ges till ett begränsat antal nya patienter och det ordinarie värdet är 945 kronor. Om du har outnyttjat ATB kommer detta belopp självklart att dras i från ditt behandlingspris. Till exempel, om du som vuxen har 300 kr innestående ATB betalar du endast 169 kr för din första undersökning hos oss
.

Det här ingår 

Genom en översiktlig undersökning kommer en tandläkare kommer att kontrollera dina tänder för att upptäcka eventuella skador, början till karies, plack, sjukdomar i munhålan eller förändrade slemhinnor. Det kommer även att tas fyra stycken röntgenbilder, eftersom allt inte går att se med blotta ögat. 

Att du tar del av erbjduandet betyder inte att du binder dig till något mer efter första besöket. Däremot tror och hoppas vi att du ska vara så nöjd att du vill fortsätta komma till oss när du behöver tandvård. 

För att ta del av det här erbjudande behöver du fylla i dina kontaktuppgifter här nedan. Då kan vårt servicecenter kontakta dig för att boka in en tid. Väljer du att ringa in kan du uppge koden "ny kund 2019" för att ta del av rabatten. 

För att ta del av erbjudandet, fyll i formuläret så kontaktar vi dig snart för tidbokning. 

Villkor 
• Erbjudandet gäller endast nya patienter  
• Erbjudandet kan endast användas en gång per patient  
• Erbjudandet gäller enligt principen först till kvarn
• Kan kombineras med innestående ATB

Tandvårdsrädsla går att behandla

Tandvårdsrädsla är nog betydligt vanligare än vad de flesta tror, ändå är det många som inte vill erkänna det och försöker dölja sin rädsla. Faktum är att fem procent av vår vuxna befolkning beräknas känna ett sådant starkt obehag att dem helt och hållet undviker att gå till tandläkaren. Men att tala om sin tandvårdsrädsla är ett av de viktigaste stegen i hanteringen av den. Då slipper du både kämpa emot dina känslor i onödan och vi kan även vi kan avsätta lite extra tid med din tandläkare och kan planera ditt besök därefter. Om du känner ett obehag inför ditt tandläkarbesök känns kanske tryggt att veta att vi har lång erfarenhet av bemöta och behandla tandvårdsrädda patienter, och vi lägger alltid stor vikt vid att göra ditt besök så behagligt som möjligt hos oss.

Ring oss på 010-188 00 00 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Tandvård med kvalitet till rätt pris

Precis som på alla våra andra kliniker bedrivs verksamheten på Östermalm med ett stort fokus på kvalitet och utveckling. Vi jobbar kontinuerligt med att utmana oss själva och försöker hela tiden förbättra ditt möte med oss. Vi är lyhörda och flexibla, vilket innebär att vi både lyssnar på de synpunkter vi får och håller oss ständigt uppdaterade med ny och välbeprövad teknik. Tillsammans med professionellt yrkeskunnande tror vi oss erbjuda landets tryggaste och vänligaste tandvård - med kvalitet till rätt pris.

–Kvalitet är en brett uttryck och kan nog betyda olika för olika personer. För oss handlar det om kompetens och erfarenhet hos våra tandläkare och tandhygienister. Men det handlar också om genomtänkta behandlingsplaner, noga uttvalda leverantörer och modern teknik. I slutändan handlar det om din trygghet,  berättar Amer Hot, övertandläkare och specialist inom oral protetik.

Hitta hit

Kliniken ligger på på Sturegatan 48. Hit kommer du enklast via tunnelbanan, och gå då av vid Stadion. 

Om du söker för akut tandvård så har vi alltid tider hos någon av våra kliniker. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller ostermalm@aquadental.se.

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. 

Besöksadress

Sturegatan 48,
114 36, Stockholm
010 - 188 00 00
ostermalm@aquadental.se 

Besök oss på Facebook

Specialisttandläkare inom
ortodonti

Flora Rissler

Allmäntandläkare nischad inom estetisk tandvård

Alexander Aresdahl

Allmäntandläkare

Sven Öqvist

Victoria Galic

Gun Norberg

Ortodontiassistent

Frida Viklund

Khamail Sabbar

Tandhygienist

Pia Ekman

Ewa Carlsson

Charlie Nayeri

Bahareh Hosseini

Våra öppettider är:

Måndag 07.00-20.30

Tisdag 07.00-20.30

Onsdag 07.00-20.30

Torsdag 07.00-20.30

Fredag 07.00-17.00

Lördag 07.30-16.00

Söndag 07.30-16.00