Lediga tider på Östermalm

Erfarna tandläkare

På Östermalm har vi en tandvårdsklinik som erbjuder ett brett utbud av behandlingar och undersökningar inom allmän- och förebyggande tandvård för hela familjen, men är även en av våra större kliniker i Stockholm när det gäller estetiska behandlingar. Dessutom har våra tandläkare på Östermalm lång erfarenhet av att bemöta och behandla tandvårdsrädda patienter.För tidbokning hänvisar vi till vår onlinebokning. Det går också bra att ringa på oss på 010-188 00 00 så hör vi oss inom kort. 

”Jag tror att våra patienter återkommer mycket tack vare våra tandläkares omtanke och vilja att alltid göra det lilla extra.”

- Anna-Karin Holm Udvardy, klinikchef och leg. tandläkare på Östermalm

Basundersökning

Genom en översiktlig undersökning kommer våra tandläkare på Östermalm kontrollera dina tänder för att upptäcka eventuella skador, början till karies, plack, sjukdomar i munhålan eller förändrade slemhinnor. I priset (995:-) kommer även fyra stycken röntgenbilder att tas för upptäcka eventuella problem som inte kan ses med blotta ögat. Som vanligt på Aqua Dental kommer tandläkarna på Östermalm hålla dig informerad under undersökningens gång och aldrig påbörja eventuella ingrepp eller behandlingar utan ditt godkännande.

Akut tandvård på Östermalm

Tandvärk och andra akuta besvär kan du aldrig att planera för, men vi det kan vi! Därför har vi på tandläkarkliniken på Östermalm reserverat flera tider varje dag för akuta fall och gör alltid allt vi kan för att kunna ta emot dig på kort varsel. Om det krävs hjälper vi dig att få tid på någon av våra närliggande kliniker om du kan få hjälp snabbare där. Och det gör inget om det råkar vara en söndag, på Aqua Dental har vi nämligen öppet 365 dagar om året.

Tandvårdsrädsla går att behandla

Tandvårdsrädsla är nog betydligt vanligare än vad de flesta tror. Att tala om sin tandvårdsrädsla är ett av de viktigaste stegen i hanteringen av den. Då slipper du både kämpa emot dina känslor i onödan och vi kan även vi kan avsätta lite extra tid med din tandläkare och kan planera ditt besök därefter. Om du känner ett obehag inför ditt tandläkarbesök känns kanske tryggt att veta att våra tandläkare med kollegor på Östermalm har lång erfarenhet av att bemöta och behandla tandvårdsrädda patienter.

Tandreglering

Aqua Dental är landets största privata aktör inom vuxenortodonti med flera tusen utförda behandlingar varje år. Hos oss kan du bli behandlad med både synliga och osynliga alternativ, från de traditionella rälsen till diskreta och smidiga Invisalign. Med hjälp av digital planering kan vi anpassa och justera behandlingen efter just dina specifika önskemål och ändamål, oavsett ålder och förutsättningar. Självklart hjälper vi dig att hitta den tandregleringsmetod som kommer ge dig bäst resultat.

Tandimplantat

Tandimplantat är en säker och väletablerad metod för att ersätta skadade eller förlorade tänder på. Behandlingen är i de allra flesta fallen helt smärtfri och kan utföras under vanlig lokalbedövning. På Aqua Dental arbetar flera specialister och nischade tandläkare uteslutande med just tandimplantat, vilket innebär att det finns en enorm kunskap och erfarenhet kring behandlingen.

Estetisk tandvård

Den estetiska tandvården finns för dig som vill ändra på dina tänders utseende, kanske för att de är skadade, missfärgade eller sneda. På Aqua Dental Östermalm arbetar flera nischade tandläkare inom området som kan hjälpa dig till exempel med tandblekning eller behandling med skalfasader. Vilken behandling som passar dig bäst kan ibland vara svårt att veta, men våra tandläkare på Östermalmskliniken vägleder dig. 

Personal på Östermalm

Filtrera personal

  • Filtrera personal
  • Visa alla (8)
  • Allmäntandläkare (3)
  • Tandhygienist (2)
  • Tandsköterska (3)
Denise Jansson

Allmäntandläkare

Ewa Carlsson

Tandhygienist

Gun Norberg

Allmäntandläkare

Jan Noah

Allmäntandläkare

Julia Stålknapp

Tandsköterska

Lotta Andersson

Tandsköterska

Öppettider och kontakt

Måndag - Torsdag
07.00 - 20.30

Fredag
07.00 - 17.00

Lördag - Söndag
07.30 - 16.00

Du kommer i kontakt med oss på telefon 010 - 188 00 00 eller via mail servicecenter@aquadental.se.

Hitta hit

Kliniken ligger på Sturegatan 48 på Östermalm. Hit kommer du enklast via tunnelbanan, och gå då av vid Stadion.

Aqua Dental - Tandläkare Östermalm
Sturegatan 48 
114 36 Stockholm
010 - 188 00 00

Tandhälsan är viktig för folkhälsan

Aqua Dental har som vision att skapa en bättre upplevelse av tandvården. Tandhälsan är viktig både för den enskilda individen och för samhället i stort. Att gå till tandläkaren förknippas inte med något billigt. Men det ska det inte heller göra. Det som är viktigt och som står i fokus för oss är kvaliteten på tandvården. Vi kommer aldrig att kompromissa med trygghet, kvalitet eller patientsäkerhet. Vi tänker att kvalitativa ingrepp med lång hållbarhet ger dig som patient mycket för pengarna. Med det sagt minimerar vi risker för komplikationer och onödiga återbesök. Du som patient står alltid i fokus och ditt välmående är vår högsta prioritet.

Vill du ses?

Om du söker tid för undersökning, tandhygienist eller akuttandvård går det bra att använda vår onlinebokning. För konsultationer och andra frågor hänvisar vi till vårt servicecenter på 010 - 188 00 00.